Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

FaraonTM
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la FaraonTM » 06 dec 2015, 15:23

joker90 je napisao/la:
Ti si samo pokusao mene isprovocirati odmah poslije derbija, jer si mislio da cu vruce glave svasta napisati pa mozda i ban zaraditi. Klasicna hinja, sreca pa ja ne nasjedam na takve perfidne pokusaje. :salut:
Jah eto... "Isprovocirao" sam i ostale navijače Sarajeva pa nešto nisam upratio da je iko dobio ban. Al' baš ti sad kažem pošto nemaš osnovne kulture dijaloga ti bi možda i dobio ban al' ja zaista nemam nikakve veze sa tim.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 06 dec 2015, 15:24

**** ja mrtve svim onim koji su na onakav način "odgovorili" tokom skandiranja Vedranu ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 06 dec 2015, 15:26

Gamad skutorska.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 dec 2015, 15:31

Bolanos je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Ne bih se smio kladiti da strumfovi nece stici pite. Jesic im je najgora opcija bila. Razhebao ekipu, pa igrao sa C, a sada sa D timom. Sada ce otjerati pet sest igraca i reci da igraci moraju pozdraviti navijace. Ja opanka-gedje! Cista prevara od trenera.
Posteno ali imaj u vidu da je vas kao lidere uzeo sa tim C timom sto sigurno nije jednostavno. Jesic ce ostati tu, sad je sve na njemu, njegovi igraci i sve ostalo. Sacekajmo jos pa cemo svi dati sud. :thumbup:
Nije mi jasno za kada i zasto Jesic cuva A ekipu i kada ce poceti da igra sa tom ekipom?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 dec 2015, 15:32

ovaj klaun Ješić samo ponavalja: biti ćemo bolji, biti ćemo bolji, biti ćemo bolji :lol:

hayden
Kontakt:

Post Postao/la hayden » 06 dec 2015, 15:33

Srećno Slobodi do kraja iz Zvornika. Uvijek protiv bordo licemjera.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 06 dec 2015, 15:33

Prosle sezone nam je trebalo samo 8 kola da uzmemo titulu. Vjerovatno ni ove nece trebati vise.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 dec 2015, 15:34

Ajzea je napisao/la:
samirr je napisao/la:niko nece slaviti na Tusnju ove sezone ! Zeljo , Sarajevo i ŠB mogu uzeti najviše bod !
Kakva kurcevitost.. Biljezim ti ovaj post ;)
pa nije nista momak rekao da je nemoguce.. oa tesko ce nas jo dobit ... vidis da je naveo da mozemo 3 outa kiksat da izgubimo po bod .. i vas je kiks bio prosle godine kad smo mi uzeli bof, tako da je i nama svakako kiks ako nam se to desi u borbi za evropi i eventualno titulu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 06 dec 2015, 15:35

Probisvjet je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Ne bih se smio kladiti da strumfovi nece stici pite. Jesic im je najgora opcija bila. Razhebao ekipu, pa igrao sa C, a sada sa D timom. Sada ce otjerati pet sest igraca i reci da igraci moraju pozdraviti navijace. Ja opanka-gedje! Cista prevara od trenera.
Posteno ali imaj u vidu da je vas kao lidere uzeo sa tim C timom sto sigurno nije jednostavno. Jesic ce ostati tu, sad je sve na njemu, njegovi igraci i sve ostalo. Sacekajmo jos pa cemo svi dati sud. :thumbup:
Nije mi jasno za kada i zasto Jesic cuva A ekipu i kada ce poceti da igra sa tom ekipom?
A ekipe nema jer je kao sto si napisao rastjerao igrace. Ovo su igraci koji su do ove sezone bili rezerve i koji su sad upali u prvi plan. Zato ovo i govorim.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 dec 2015, 15:36

igraj sarajvo nema veze
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 dec 2015, 15:38

Zeljo trehne ove hercegovce
Hercegovci kiksaju protiv pita jedan iksic bidne
i hajmooo :opaopa:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 dec 2015, 15:39

Vulture je napisao/la: Ala ste polemisali dokasna, svaka cast :D
Sta nisi razumio, da ti objasnim, ne mogu sad ovako sve
Ovo "dijete" je meni namjenjeno,meni se obracaš ? Mislim,ne ljutim se,svi smo mi necija djeca,.

Ko ima strahopoštovanje i prema kome ?

Koji su to klubovi iz federacije ?

Odakle si zakljucio da ja imam nešt licno kontra Rudara ?

To što sam napisao je sasvim na mjestu i nemam pojma kako si se ti našao prozvanim da odgovaraš krajnje degutantnim tonom s namjerom da me uvuceš u neke tematike koje me se zaista ne ticu,.

Rudar nije standardni premierligaš i nisu ekipa koja se uspjela na neki duži vremenski period zadržati u najjacem rangu ali imaju tu sreću da nemaju baš neku jaku konkurenciju u entitetskoj ligi pa imaju realnu šansu da se brzo vrate u najjaci rang,.Mislim,javna je tajna da bar 80 % ekipa u ligi RS nema ni ambicije ni potrebnu infrastrukturu da udju u premier ligu,.

Sve što sam rekao da bi im to mnogo teže išlo u federalnoj ligi,posebno nakon ove sezone..

A to da ce prodavati utakmice onog momenta kad odustanu od ambicija za ostanak u društvu najboljih je realno ocekivati,.Nije tajna i da su jednom nogom vec u nižem rangu s obzirom na stanje na tabeli,.

Ovaj postavljeni video me nije isprovocirao nit imam nešt protiv da ti uživaš u istom ali moraš znati da ovo nije mjesto za takve stvari,.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 dec 2015, 15:43

Ljudi moji bio sam na mnogim gostujucim utakmicama, al' dojam sa gostovanja u Bijeljini je za svaku pohvalu. Bijeljina, moze se reci velegrad! Normala jbt. Svaka im cast i zasluzili su da imaju klub u PL.
Ovo kazem jer vidim i cujem cega sve nama u BiH.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 06 dec 2015, 15:46

Hejteri Hodžurde na aparatima :guz:
Ti si naš kapiteen Hodžurdaaaaa, Hodžurdaaa, Hodžurdaaa :opaopa:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 06 dec 2015, 15:47

Al stvarno oni koji su zezali za Hodzurdu, momak je perfektan u odbrani. Cak ima i perfektne duge lopte. Uredu su zajebancije za Livaju, za to nas i trebate **** jbg. :rol:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 06 dec 2015, 15:49

Bolanos je napisao/la:
Je l to ne pričaš više sa mnom ? Aj uđi na fejs, čestitao sam ti, kao što si i rekao da očekuješ. :urnebes:

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 06 dec 2015, 15:50

Pappy je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
Je l to ne pričaš više sa mnom ? Aj uđi na fejs, čestitao sam ti, kao što si i rekao da očekuješ. :urnebes:
:guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 06 dec 2015, 15:53

Pappy je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
Pappy ocete ostat ove godine :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 dec 2015, 15:56

raja, jesu l' to divovi izgubili :o

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 06 dec 2015, 16:03

Chinaglia je napisao/la:raja, jesu l' to divovi izgubili :o
Izgubio Lazio
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.