Da damo Raula Garciu i jos par milja Bilbau za Javi Martineza, on je baskijac i taman moze igrat tamo, a nama bi Martinez doso ko budali samar
 Kao i Amorabietta.
 Kao i Amorabietta. 
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Kao i Amorabietta.
 Kao i Amorabietta. 

taktika:Gdje lopta tu i misemafresh je napisao/la:Evo jedna zanimljivost, naime 11 igrača Athletica na humanitarnoj tekmi pred 20.000 gledalaca igrali su protiv 100 djece
Da, da, djeca su u sastavu imala tri golmana, 60 ih na centru i ostalih rasporedjenih svugdje. Athletic je dobio 5:3, Exteberria se oprostio od igračke karijere, nakon punih 15 godina provedenih u Athleticu.
[youtube][/youtube]
 hehheh
 hehhehNajbolja tekma u historiji.semafresh je napisao/la:Evo jedna zanimljivost, naime 11 igrača Athletica na humanitarnoj tekmi pred 20.000 gledalaca igrali su protiv 100 djece
Da, da, djeca su u sastavu imala tri golmana, 60 ih na centru i ostalih rasporedjenih svugdje. Athletic je dobio 5:3, Exteberria se oprostio od igračke karijere, nakon punih 15 godina provedenih u Athleticu.
[youtube][/youtube]

Zanimljivo nema šta...
 Zanimljivo nema šta...

Haj to inekako, al 90 miliona
  Haj to inekako, al 90 miliona   Pa nekupuje se aerodrom...
  Pa nekupuje se aerodrom...Ne spominju anvijači, nego toliko traži ArsenalNapolitano je napisao/la:Ima li tog Fabregasa, cekam kad ce na ovoj temi ili na temi o Barci biti postane slike sa dresom i sa osmjehom na licu, konacno kod kuce
Al kakve cijene spominju forumasi na temi Arsenala
Porede ga sa RonaldomHaj to inekako, al 90 miliona
Pa nekupuje se aerodrom...
 Šta, to znači Ronaldo je ko aerodrom ?!
 Šta, to znači Ronaldo je ko aerodrom ?! 

miGunnerS je napisao/la:lapsus lingua
Pa dobro, nije ni Barca daleko, tu ste vi negdje u pet deka...

Odakle ti ta informacijama,na koeficijentima za Europu za sezonu 2010/2011,Real je na 13.mestu sa 84951 bodom,a Atletico 23 sa 63951 bodom,sada ne znam da li je to lista posle uzimanja rezultata u ovoj sezoni ili je ovo bilo prije utakmice finala.Chologol je napisao/la:Evo samo da kazem da Atleti ima veci Euro-koeficijent od Reala.
Ma samo ti reaguj laveDevil je napisao/la:Odakle ti ta informacijama,na koeficijentima za Europu za sezonu 2010/2011,Real je na 13.mestu sa 84951 bodom,a Atletico 23 sa 63951 bodom,sada ne znam da li je to lista posle uzimanja rezultata u ovoj sezoni ili je ovo bilo prije utakmice finala.Chologol je napisao/la:Evo samo da kazem da Atleti ima veci Euro-koeficijent od Reala.

Ovo su navionalni koeficijenti za ovu sezonu koliko je ko osvojeo za svoju naciju,a ja sam misleo da govoris o sveukupnom euro koeficijentu.Chologol je napisao/la:Ma samo ti reaguj laveDevil je napisao/la:Odakle ti ta informacijama,na koeficijentima za Europu za sezonu 2010/2011,Real je na 13.mestu sa 84951 bodom,a Atletico 23 sa 63951 bodom,sada ne znam da li je to lista posle uzimanja rezultata u ovoj sezoni ili je ovo bilo prije utakmice finala.Chologol je napisao/la:Evo samo da kazem da Atleti ima veci Euro-koeficijent od Reala.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... f2010.html

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.