Da damo Raula Garciu i jos par milja Bilbau za Javi Martineza, on je baskijac i taman moze igrat tamo, a nama bi Martinez doso ko budali samar
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Juznjak@ Imam dobru ideju
Da damo Raula Garciu i jos par milja Bilbau za Javi Martineza, on je baskijac i taman moze igrat tamo, a nama bi Martinez doso ko budali samar
Kao i Amorabietta. 
Rey de la furia española...
Hoćete svi Martineza a, hehe, ovako brate. Chelsea je prije par mjeseci nudio oko 25 miliona za tog igrača, bolje mu je da ode u Englesku nego radi pet miliona razlike da dolazi na San Mames u Realovom dresu, zamislite kakva bi tada atmosfera bila. Inače, on je polu-Kastiljac, polu - Navarac i to iz djela Navarre koji se baš ne izjašnjavaju ko Baski, tako da je on u dresu Athletica još najmanje Bask i još nije Athleticovo djete, stoga je i pitanje-koliko mu je baš stalo do Athletica, pogoto kad je ovakva cifra u pitanju??
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
Evo jedna zanimljivost, naime 11 igrača Athletica na humanitarnoj tekmi pred 20.000 gledalaca igrali su protiv 100 djece 
Da, da, djeca su u sastavu imala tri golmana, 60 ih na centru i ostalih rasporedjenih svugdje. Athletic je dobio 5:3, Exteberria se oprostio od igračke karijere, nakon punih 15 godina provedenih u Athleticu.
[youtube][/youtube]
Da, da, djeca su u sastavu imala tri golmana, 60 ih na centru i ostalih rasporedjenih svugdje. Athletic je dobio 5:3, Exteberria se oprostio od igračke karijere, nakon punih 15 godina provedenih u Athleticu.
[youtube][/youtube]
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
taktika:Gdje lopta tu i misemafresh je napisao/la:Evo jedna zanimljivost, naime 11 igrača Athletica na humanitarnoj tekmi pred 20.000 gledalaca igrali su protiv 100 djece
[youtube][/youtube]
Rođen s tobom da budem
Najbolja tekma u historiji.semafresh je napisao/la:Evo jedna zanimljivost, naime 11 igrača Athletica na humanitarnoj tekmi pred 20.000 gledalaca igrali su protiv 100 djece
[youtube][/youtube]
Ali najbolji je kada izvode kornere.
Šesnesterac pun !
FK Pjetlovi
Hehe, dobro me nasmija
Zanimljivo nema šta...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
kako su ovi dali 5 golova? 
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
Mouhamadou Dabo, bivši defanzivac francuskog St. Etiennea, kao slobodan igrač prešao je u redove španjolske Seville.
Dabo, koji igra na poziciji desnog beka, nedavno je raskinuo saradnju sa francuskim prvoligašem Saint Etienneom, pa u Andaluziju stiže kao slobodan igrač, što znači da čelništvo Seville neće morati platiti odštetu za njegove usluge.
23-godišnjak je potpisao na četiri godine nakon što je prošao liječničke preglede. Dosad je imao 116 nastupa za Saint Etienne.
Na Sanchez Pizjuanu su potvrdili kako je i vezni igrač Diego Capel poptisao novi ugovor do 2014. godine.

Dabo, koji igra na poziciji desnog beka, nedavno je raskinuo saradnju sa francuskim prvoligašem Saint Etienneom, pa u Andaluziju stiže kao slobodan igrač, što znači da čelništvo Seville neće morati platiti odštetu za njegove usluge.
23-godišnjak je potpisao na četiri godine nakon što je prošao liječničke preglede. Dosad je imao 116 nastupa za Saint Etienne.
Na Sanchez Pizjuanu su potvrdili kako je i vezni igrač Diego Capel poptisao novi ugovor do 2014. godine.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Napolitano
- Kontakt:
Ima li tog Fabregasa, cekam kad ce na ovoj temi ili na temi o Barci biti postane slike sa dresom i sa osmjehom na licu, konacno kod kuce
Al kakve cijene spominju forumasi na temi Arsenala
Porede ga sa Ronaldom
Haj to inekako, al 90 miliona
Pa nekupuje se aerodrom...
Al kakve cijene spominju forumasi na temi Arsenala
Porede ga sa Ronaldom
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Ne spominju anvijači, nego toliko traži ArsenalNapolitano je napisao/la:Ima li tog Fabregasa, cekam kad ce na ovoj temi ili na temi o Barci biti postane slike sa dresom i sa osmjehom na licu, konacno kod kuce![]()
Al kakve cijene spominju forumasi na temi Arsenala![]()
Porede ga sa RonaldomHaj to inekako, al 90 miliona
Pa nekupuje se aerodrom...
- Napolitano
- Kontakt:
Gdje sam ja to reko navijaci, reko sam forumasi...
Ronaldo je precjenjen, Real se jednostavno rasipa i u tome uzivaju, ima se moze se, al opet neosvoje nista...
Ronaldo je precjenjen, Real se jednostavno rasipa i u tome uzivaju, ima se moze se, al opet neosvoje nista...
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
lapsus lingua
Pa dobro, nije ni Barca daleko, tu ste vi negdje u pet deka...
- Napolitano
- Kontakt:
miGunnerS je napisao/la:lapsus lingua![]()
Nit sam Realovac nit Barselonista, samo forumarim...
A iskreno, Barca je ubjedljivo najveci klub u Evropi, po igri, fudbalu, publici, finansijama, igračima, trofejima manje vise, mes que un club!
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
ok, govorio sam jer sam mislio da simpatišeš Barcu, pa zato...
Evo samo da kazem da Atleti ima veci Euro-koeficijent od Reala.
Odakle ti ta informacijama,na koeficijentima za Europu za sezonu 2010/2011,Real je na 13.mestu sa 84951 bodom,a Atletico 23 sa 63951 bodom,sada ne znam da li je to lista posle uzimanja rezultata u ovoj sezoni ili je ovo bilo prije utakmice finala.Chologol je napisao/la:Evo samo da kazem da Atleti ima veci Euro-koeficijent od Reala.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma samo ti reaguj laveDevil je napisao/la:Odakle ti ta informacijama,na koeficijentima za Europu za sezonu 2010/2011,Real je na 13.mestu sa 84951 bodom,a Atletico 23 sa 63951 bodom,sada ne znam da li je to lista posle uzimanja rezultata u ovoj sezoni ili je ovo bilo prije utakmice finala.Chologol je napisao/la:Evo samo da kazem da Atleti ima veci Euro-koeficijent od Reala.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... f2010.html
Ovo su navionalni koeficijenti za ovu sezonu koliko je ko osvojeo za svoju naciju,a ja sam misleo da govoris o sveukupnom euro koeficijentu.Chologol je napisao/la:Ma samo ti reaguj laveDevil je napisao/la:Odakle ti ta informacijama,na koeficijentima za Europu za sezonu 2010/2011,Real je na 13.mestu sa 84951 bodom,a Atletico 23 sa 63951 bodom,sada ne znam da li je to lista posle uzimanja rezultata u ovoj sezoni ili je ovo bilo prije utakmice finala.Chologol je napisao/la:Evo samo da kazem da Atleti ima veci Euro-koeficijent od Reala.![]()
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... f2010.html
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dobro, dogodine kad opet dignemo Europa ligu a oni ispadnu u osmini finala prestizemo ih po sveukupnom Euro-koeficijentu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.