FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ni ja ne vidim nista, djubre jedno odmah blokira neistomisljenike, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Sunderland
- Kontakt:
A budala opet prosipa suplje.on je napravio ordagu,pirica blabla natjero trenera da moraju oni igrat znas BA kakav je.budala pa hajde.KrojcicaHills je napisao/la:daj ba nije fer mene je blokirao i ne vidim nista
Sloboda je moja nacija
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
a jesam mu se i nagovorio zadnji put kad smo usli u raspravu
stvarno nema smisla
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
samo ga prozivajte nek nas sve blokira da ne citamo gluposti. mora da ga boli kad ga neko trpa dok nas blokiraSunderland je napisao/la:A budala opet prosipa suplje.on je napravio ordagu,pirica blabla natjero trenera da moraju oni igrat znas BA kakav je.budala pa hajde.KrojcicaHills je napisao/la:daj ba nije fer mene je blokirao i ne vidim nista
-
Sunderland
- Kontakt:
Ma i sada sam bio me je blokirao,Ali sasuo sam mu sa zeninog profila,KrojcicaHills je napisao/la:samo ga prozivajte nek nas sve blokira da ne citamo gluposti. mora da ga boli kad ga neko trpa dok nas blokiraSunderland je napisao/la:A budala opet prosipa suplje.on je napravio ordagu,pirica blabla natjero trenera da moraju oni igrat znas BA kakav je.budala pa hajde.KrojcicaHills je napisao/la:daj ba nije fer mene je blokirao i ne vidim nista
Sloboda je moja nacija
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
mene samo cudi kakav je to mozak da te proziva 100 ljudi a ti i dalje pises nesto svoje
ne razumijem covjeka mislim trudi se al uzalud 
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Mene nije blokirao pa opet ne mogu da pronađem njegov komentar.Može li mi neko slikat pa poslat u pp da se malo nasmijem 
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
-
Sunderland
- Kontakt:
Na anketi imas za najboljeg igraca udji u komentare i polako s pocetka mozda 9,10 Kommentar napisao samo amer ordagic i onda imas sou ispodSaLL/ihovic je napisao/la:Mene nije blokirao pa opet ne mogu da pronađem njegov komentar.Može li mi neko slikat pa poslat u pp da se malo nasmijem
Sloboda je moja nacija
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Tačno čovjek je gori od Ekrema JevrićaSunderland je napisao/la:Na anketi imas za najboljeg igraca udji u komentare i polako s pocetka mozda 9,10 Kommentar napisao samo amer ordagic i onda imas sou ispodSaLL/ihovic je napisao/la:Mene nije blokirao pa opet ne mogu da pronađem njegov komentar.Može li mi neko slikat pa poslat u pp da se malo nasmijem
SLOBODA do groba .
-
Sunderland
- Kontakt:
I SA njim sam zapickarao ode sve u ****SaLL/ihovic je napisao/la:Tačno čovjek je gori od Ekrema JevrićaSunderland je napisao/la:Na anketi imas za najboljeg igraca udji u komentare i polako s pocetka mozda 9,10 Kommentar napisao samo amer ordagic i onda imas sou ispodSaLL/ihovic je napisao/la:Mene nije blokirao pa opet ne mogu da pronađem njegov komentar.Može li mi neko slikat pa poslat u pp da se malo nasmijem![]()
Sloboda je moja nacija
-
Blackmore2
- Kontakt:
Ljudi da li vi znate da imamo 5 bodova manje od Modriče....biće gusto 
-
Sloboda1919
- Kontakt:
nije lahko biti menadzerGifron je napisao/la:
-
Sunderland
- Kontakt:
To je meni napisao Ali blokirao mi i zenin profil,il je izbrisao komentare,nemogu vise nac hahaha
Sloboda je moja nacija
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jel ovaj klovn Husaric stvarno fudbalski menadzer
.....jel ga zna neko licno
..jel dobar sa glavom i to
....mislim,lik visi na drustvenim mrezama i to svim,svadza se sa virtualnim neprijateljima,nesto objasnjava virtualnim sagovornicima,ima virtualne priajtelje..preko fejsa nesto kao hvali i prodaje igrace
...objasnjava kako sta ide u menadzerskim vodama i poslovima
...stigne svima odgovorit....kontam,sta je sa covjeka,jbt
..da nije puko
...de molim vas ako ga neko licno zna nek mu prenese da malo popusti sa netom,za njegovo dobro...Boga mi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Šta kaže a gdje živim ja sa ovim komunistima Bože ih sačuvaj

SLOBODA do groba .
Joj degena prijeti momku koji je više nego duplo mlađi od njeg...Banuj ga NY živ bio.
Harise uz tebe smo
Harise uz tebe smo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Sloboda1919
- Kontakt:
zna ga benjo, i podrzavastaragarda je napisao/la:jel ovaj klovn Husaric stvarno fudbalski menadzer.....jel ga zna neko licno
![]()
....mislim,lik visi na drustvenim mrezama i to svim,svadza se sa virtualnim neprijateljima,nesto objasnjava virtualnim sagovornicima,ima virtualne priajtelje..preko fejsa nesto kao hvali i prodaje igrace
![]()
![]()
..da nije puko
...de molim vas ako ga neko licno zna nek mu prenese da malo popusti sa netom,za njegovo dobro...Boga mi
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
e super..zamolit cu onda Benju da mu prenese da popusti sa fejsom...kontam,jbt covjek menadzer...to je posao koji zahtjeva ozbiljnost jer se vrte ralativno velike pare pa cak i za nase uslove...ima i finih igraca pod svojim krilom a mrtav-hladan se svadza po forumima sa ko zna kim...znaciiiii,ne vjerujemSloboda1919 je napisao/la:zna ga benjo, i podrzavastaragarda je napisao/la:jel ovaj klovn Husaric stvarno fudbalski menadzer.....jel ga zna neko licno
![]()
![]()
![]()
..da nije puko
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.