FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 07 dec 2015, 19:53

Ni ja ne vidim nista, djubre jedno odmah blokira neistomisljenike, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 07 dec 2015, 19:54

KrojcicaHills je napisao/la:daj ba nije fer mene je blokirao i ne vidim nista :lol:
A budala opet prosipa suplje.on je napravio ordagu,pirica blabla natjero trenera da moraju oni igrat znas BA kakav je.budala pa hajde.
Sloboda je moja nacija

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 07 dec 2015, 19:54

a jesam mu se i nagovorio zadnji put kad smo usli u raspravu :lol: stvarno nema smisla

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 07 dec 2015, 19:57

Sunderland je napisao/la:
KrojcicaHills je napisao/la:daj ba nije fer mene je blokirao i ne vidim nista :lol:
A budala opet prosipa suplje.on je napravio ordagu,pirica blabla natjero trenera da moraju oni igrat znas BA kakav je.budala pa hajde.
samo ga prozivajte nek nas sve blokira da ne citamo gluposti. mora da ga boli kad ga neko trpa dok nas blokira :mrgreen:

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 07 dec 2015, 20:03

KrojcicaHills je napisao/la:
samo ga prozivajte nek nas sve blokira da ne citamo gluposti. mora da ga boli kad ga neko trpa dok nas blokira :mrgreen:
Ma i sada sam bio me je blokirao,Ali sasuo sam mu sa zeninog profila, :urnebes:
Sloboda je moja nacija

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 07 dec 2015, 20:10

mene samo cudi kakav je to mozak da te proziva 100 ljudi a ti i dalje pises nesto svoje :lol: ne razumijem covjeka mislim trudi se al uzalud :D

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 07 dec 2015, 20:12

Mene nije blokirao pa opet ne mogu da pronađem njegov komentar.Može li mi neko slikat pa poslat u pp da se malo nasmijem :D
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 07 dec 2015, 20:18

SaLL/ihovic je napisao/la:Mene nije blokirao pa opet ne mogu da pronađem njegov komentar.Može li mi neko slikat pa poslat u pp da se malo nasmijem :D
Na anketi imas za najboljeg igraca udji u komentare i polako s pocetka mozda 9,10 Kommentar napisao samo amer ordagic i onda imas sou ispod :urnebes:
Sloboda je moja nacija

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 07 dec 2015, 20:29

SaLL/ihovic je napisao/la:Mene nije blokirao pa opet ne mogu da pronađem njegov komentar.Može li mi neko slikat pa poslat u pp da se malo nasmijem :D
Na anketi imas za najboljeg igraca udji u komentare i polako s pocetka mozda 9,10 Kommentar napisao samo amer ordagic i onda imas sou ispod :urnebes:
Tačno čovjek je gori od Ekrema Jevrića :urnebes: :urnebes:
SLOBODA do groba .

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 07 dec 2015, 20:30

SaLL/ihovic je napisao/la:
Tačno čovjek je gori od Ekrema Jevrića :urnebes: :urnebes:
I SA njim sam zapickarao ode sve u **** :urnebes:
Sloboda je moja nacija

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 07 dec 2015, 20:57

Ljudi da li vi znate da imamo 5 bodova manje od Modriče....biće gusto :rol:

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 07 dec 2015, 21:10

slika

:facepalm:
Jedan grad, jedna ljubav!

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 07 dec 2015, 21:13

Gifron je napisao/la:slika

:facepalm:
nije lahko biti menadzer :rol: :rol: :rol:

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 07 dec 2015, 21:16

To je meni napisao Ali blokirao mi i zenin profil,il je izbrisao komentare,nemogu vise nac hahaha
Sloboda je moja nacija

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 dec 2015, 21:21

jel ovaj klovn Husaric stvarno fudbalski menadzer :wtf: .....jel ga zna neko licno :? ..jel dobar sa glavom i to :? :? ....mislim,lik visi na drustvenim mrezama i to svim,svadza se sa virtualnim neprijateljima,nesto objasnjava virtualnim sagovornicima,ima virtualne priajtelje..preko fejsa nesto kao hvali i prodaje igrace :shock: :shock: ...objasnjava kako sta ide u menadzerskim vodama i poslovima :think: ...stigne svima odgovorit....kontam,sta je sa covjeka,jbt :? :? ..da nije puko :wtf: ...de molim vas ako ga neko licno zna nek mu prenese da malo popusti sa netom,za njegovo dobro...Boga mi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 07 dec 2015, 21:21

Šta kaže a gdje živim ja sa ovim komunistima Bože ih sačuvaj :rol: :rol: :lol:
SLOBODA do groba .

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 dec 2015, 21:26

Joj degena prijeti momku koji je više nego duplo mlađi od njeg...Banuj ga NY živ bio.
Harise uz tebe smo :D
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 07 dec 2015, 21:28

staragarda je napisao/la:jel ovaj klovn Husaric stvarno fudbalski menadzer :wtf: .....jel ga zna neko licno :? ..jel dobar sa glavom i to :? :? ....mislim,lik visi na drustvenim mrezama i to svim,svadza se sa virtualnim neprijateljima,nesto objasnjava virtualnim sagovornicima,ima virtualne priajtelje..preko fejsa nesto kao hvali i prodaje igrace :shock: :shock: ...objasnjava kako sta ide u menadzerskim vodama i poslovima :think: ...stigne svima odgovorit....kontam,sta je sa covjeka,jbt :? :? ..da nije puko :wtf: ...de molim vas ako ga neko licno zna nek mu prenese da malo popusti sa netom,za njegovo dobro...Boga mi
zna ga benjo, i podrzava :crazy: :crazy:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 dec 2015, 21:35

Sloboda1919 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:jel ovaj klovn Husaric stvarno fudbalski menadzer :wtf: .....jel ga zna neko licno :? ..jel dobar sa glavom i to :? :? ....mislim,lik visi na drustvenim mrezama i to svim,svadza se sa virtualnim neprijateljima,nesto objasnjava virtualnim sagovornicima,ima virtualne priajtelje..preko fejsa nesto kao hvali i prodaje igrace :shock: :shock: ...objasnjava kako sta ide u menadzerskim vodama i poslovima :think: ...stigne svima odgovorit....kontam,sta je sa covjeka,jbt :? :? ..da nije puko :wtf: ...de molim vas ako ga neko licno zna nek mu prenese da malo popusti sa netom,za njegovo dobro...Boga mi
zna ga benjo, i podrzava :crazy: :crazy:
e super..zamolit cu onda Benju da mu prenese da popusti sa fejsom...kontam,jbt covjek menadzer...to je posao koji zahtjeva ozbiljnost jer se vrte ralativno velike pare pa cak i za nase uslove...ima i finih igraca pod svojim krilom a mrtav-hladan se svadza po forumima sa ko zna kim...znaciiiii,ne vjerujem :o :o :shock: ..da mu nije neko hakovao profil :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.