FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

IvanOsim
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la IvanOsim » 07 dec 2015, 23:27

Odlicno sad za sad.. Ostaviti Djelmica da se bori za postavu sa mailsonom, bekovi memija i kramaric...
Oda je najvise kriv zbog Kokota i ove sutuacije, al ako on hoce u ovim godinama da trenira sa juniorima nek trenira, necemo propast zbog 50-tak milja..
Opet da ponovim, Enis jest umiverzalac i svaka cast, al nije kvalitet za zelje, jos s njim raskinuti ugovor..
Od golmana, jest Marijan malo popustio, al akone mozemo uzeti marke, mozda ga ostaviti na klupu, dat Veci sansu, a neka njeg za nedo Bog.

Opet da ponovim, ne valja da mlad igrac zna da ima sigurno mjesto u timu, jer je napredak mnogo manji, mislim prvenstveno na Vedrana i Memiju, moraju im se naci dobre zamjene, da bi oni napredovali jos vise, Memija do repke, jer smo tanki na toj poziciji od odlaska Vrsajevica :roll: ..
Oooooooooooo
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 dec 2015, 23:39

Enisa ne vjerujem da ce iko dirati jer igra za jako male pare tako da ne predatavlja problem da je tu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 07 dec 2015, 23:53

IvanOsim je napisao/la:Odlicno sad za sad.. Ostaviti Djelmica da se bori za postavu sa mailsonom, bekovi memija i kramaric...
Oda je najvise kriv zbog Kokota i ove sutuacije, al ako on hoce u ovim godinama da trenira sa juniorima nek trenira, necemo propast zbog 50-tak milja..
Opet da ponovim, Enis jest umiverzalac i svaka cast, al nije kvalitet za zelje, jos s njim raskinuti ugovor..
Od golmana, jest Marijan malo popustio, al akone mozemo uzeti marke, mozda ga ostaviti na klupu, dat Veci sansu, a neka njeg za nedo Bog.

Opet da ponovim, ne valja da mlad igrac zna da ima sigurno mjesto u timu, jer je napredak mnogo manji, mislim prvenstveno na Vedrana i Memiju, moraju im se naci dobre zamjene, da bi oni napredovali jos vise, Memija do repke, jer smo tanki na toj poziciji od odlaska Vrsajevica :roll: ..
Oooooooooooo
Svidja mi se ideja oko golmanskih pozicija, ako se vec ne moze prodat i ako on ne moze naci bolju soluciju, potpisat novi ugovor dobro smanjit platu ako je tacno da je najplaceniji trenutno i nek bude back up veci i njegove kup utakmice da budu, al s obzirom da ovo nije football menager igrica mozemo samo izmisljat ovako :D

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 dec 2015, 23:54

Izgleda da će pauza biti pravo zanimljiva za nas :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 07 dec 2015, 23:55

Ajzea je napisao/la:Izgleda da će pauza biti pravo zanimljiva za nas :)
Joj kol'ka ti je glava brate :shock: :shock:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 dec 2015, 23:56

Jaozinho22 je napisao/la:
Nije inače, ne znam šta mi je danas..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 07 dec 2015, 23:58

Smo se raspisali, sha je ovo ba, metle :rol:

Ne Jocooooooo, otiso si Joco, golova deset zabio si...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 08 dec 2015, 00:00

Ajzea je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
Nije inače, ne znam šta mi je danas..
Radi dana žalosti jel ? oće to...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 08 dec 2015, 00:00

Jos antolovicuni kokotu da vidim ledja i ja zadovoljan. Ono za cim je zal su 2 boda protiv slavije i 2 protiv radnika jer bi bili na konju. Ali nema veze ni ovako nije gotovo nista, evropu mozemo dohvatiti. Neka dolasci krenu ako Bog da...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 08 dec 2015, 00:03

pile87 je napisao/la:Enisa ne vjerujem da ce iko dirati jer igra za jako male pare tako da ne predatavlja problem da je tu.
I jer dodje sa burazom u paketu
FORZA ZELJO

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 dec 2015, 00:06

milanribar je napisao/la:Oni bas nasuprot toga nisu ispali, mogu ostati u ligi. Bas im treba dobra ekipa..i drugo bas me zanima prica odakle sad stanic, kad je pile insajder rekao da je trazio ogromne pare da produzi.?
Mogu al' teško, sad ako je Staniću zanimljivije igrati u borbi za opstanak onda neka igra niko mu ne brani niti će mu ko šta reći.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 08 dec 2015, 00:12

FaraonTM je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Oni bas nasuprot toga nisu ispali, mogu ostati u ligi. Bas im treba dobra ekipa..i drugo bas me zanima prica odakle sad stanic, kad je pile insajder rekao da je trazio ogromne pare da produzi.?
Mogu al' teško, sad ako je Staniću zanimljivije igrati u borbi za opstanak onda neka igra niko mu ne brani niti će mu ko šta reći.
Ne pita se on i to je problem. Ja bih prije volio vidjeti Zeljkovica, ali mene niko nista ne pita. :)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 dec 2015, 00:15

milanribar je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Ne pita se on i to je problem. Ja bih prije volio vidjeti Zeljkovica, ali mene niko nista ne pita. :)
Pa dobro onda ne moraš pisati u svojim postovima "A što bi se Stana vrati kad tamo ima...". Što se tiče Mladena on mi je onako toplo-hladno... Kad najmanje očekuješ da podbaci on to uradi i obrnuto.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 08 dec 2015, 00:22

Pa rekao sam zato sto znam da ima ugovor, i da u Olimpicu racunaju na njega. A drugo me zanimalo odakle sad Stana, kad su ovdje insajderi pisali da je trazio ogromnu cifru da ostane, a sad ce mu je kao dati ?

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 08 dec 2015, 00:24

Za sada dobro odradjen prelazni rok. Vec smo se pojacali. Riješili se Mladenovica, Kokota, Stokica, Livaje, Diate, Djelmica. Još Uzelac, Antolovic i Enis i ja sam zadovoljan taman niko ne došao.

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 08 dec 2015, 00:31

cikazubo je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:Odlicno sad za sad.. Ostaviti Djelmica da se bori za postavu sa mailsonom, bekovi memija i kramaric...

Oooooooooooo
Svidja mi se ideja oko golmanskih pozicija, ako se vec ne moze prodat i ako on ne moze naci bolju soluciju, potpisat novi ugovor dobro smanjit platu ako je tacno da je najplaceniji trenutno i nek bude back up veci i njegove kup utakmice da budu, al s obzirom da ovo nije football menager igrica mozemo samo izmisljat ovako :D
Ma nisam mislio s Marijanom da potpisuju novi ugovor, nego ako mu jos pola godine traje ugovor, nek odrade do kraja ugovor s njim, npr stavimo Vecu za prvog golmana u ligi, Marijana u kupu, obojica bi grizli da odrade sto bolje, jer ako je Marijan tu to mnogo znaci i za naseg mladog golmana, a imas opciju u slucaju da Veci nesto zapne, povrede..

Pile pretpostavio sam da je takva situacija i nije problem ako i ostane.. Ali ja bi uvijek u vezu prije stavio Dinu, a Memiji moramo naci bolju konkurenciju iz gore navedenih razloga... al nek ostane ako zatreba 4.stoper ili 3.lijevi bek :damn:
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 dec 2015, 00:39

milanribar je napisao/la:Pa rekao sam zato sto znam da ima ugovor, i da u Olimpicu racunaju na njega. A drugo me zanimalo odakle sad Stana, kad su ovdje insajderi pisali da je trazio ogromnu cifru da ostane, a sad ce mu je kao dati ?
Uglavno napisao si kao da Stana lično neće da dođe u Želju zbog redovne plate i tako to a mogao bi, pa onda sada napišeš da ima ugovor. U suštini mislim totalno nebitna rasprava al' onako ti kažem.

Pa možda je uprava shvatila da je pogriješila i pokušava da ispravi grešku. Svi smo se složili pa vjerujem i oni sami da su zakazali na sportskom planu iako na ostalim poljima rade dobro. Ne znam sada zašto bi tolika sramota bila posuti se pepelom zbog Stanića, po meni je to samo plus jer znači da su svjesni grešaka koje su napravili.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 08 dec 2015, 00:42

treba onog bobica iz veleza dovesti da bude zamjena veci
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 08 dec 2015, 02:33

Sasa killer Kajkut ;) ;) ;)
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 08 dec 2015, 02:37

Jovica killer killera Stokic

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, GavranBeli, Hrasno15, Uniited i 42 gosta.