FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 08 dec 2015, 07:41

adnan6595 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:stanić u formi od prije povrede je najbolji desni bek u ligi. može li to vratiti je prilično pitanje, ali ako može nama niko drugi ne treba tu.
Trebao u repku,odjednom se izgubi
nije ba nego povreda i operacija.

još prije nego što se počeo pominjati povratak kod nas bila je priča da ima "otvoreni" ugovor na pola godine, sad koliko je istina ili nije vidjećemo.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 08 dec 2015, 09:09

Jos nije bilo saopštenje kluba povodom ovih odlasaka ili je bilo ?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 dec 2015, 09:10

ne.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 08 dec 2015, 09:12

Dok to ne bude ovo sto pisu novinari ne treba uzeti za ozbiljno, samo vjerujem klubskoj stranici.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 dec 2015, 09:13

Minjore je napisao/la:Sasa killer Kajkut ;) ;) ;)
Poslije Joce, on bi bio samo mala utjeha..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 08 dec 2015, 09:39

ChWilla je napisao/la:
adnan6595 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:stanić u formi od prije povrede je najbolji desni bek u ligi. može li to vratiti je prilično pitanje, ali ako može nama niko drugi ne treba tu.
Trebao u repku,odjednom se izgubi
nije ba nego povreda i operacija.

još prije nego što se počeo pominjati povratak kod nas bila je priča da ima "otvoreni" ugovor na pola godine, sad koliko je istina ili nije vidjećemo.
Stanic je za Olimpic potpisao na godinu, a raskid ugovora bi bez problema dobio da je Olimpic kiksao zadnju tekmu.. I sam znas kako ide kod potpisivanja ugovora, pare na ruke, malo unaprijed, a za Stanu treba imati u vidu neke prijasnje stvari ;)
P.S. Raja Sto se Dzelmica tice, njega prepustite meni i @ChWilla, tu u mahali nam zivi, iskoristicemo maglu :D :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 08 dec 2015, 09:56

dell21 je napisao/la:Dok to ne bude ovo sto pisu novinari ne treba uzeti za ozbiljno, samo vjerujem klubskoj stranici.
Ovo što je Fanzi napisao oko odlazaka je tačno 100%. ;)

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 08 dec 2015, 10:01

Vedran
Memija- Kosoric- Bogicevic (?)- Hodzurda - Mailson (Kramaric)
Amir- Blagoje
Bekric (?)
Tiago - Dzenis
3-5- 2 ili 5-3-2... Hajmo malo promjene, Sabljaaa zayebi sistem :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

IvicaOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvicaOsim » 08 dec 2015, 10:07

Nakon utakmice protiv viteza vidjlo se da zelji ne fali mnogo.... jer nasa djeca su u svim uzrastima ubjedljiva i u svakom imas finih igraca.... Na utakmici od drugova sam cuo neke spekulacije pa da podjelim sa vama.Odlaskom Antolovica kao zamjena bi trebao biti Nurković Anis (Drugi golman), kazu da nam se nudi Tomić a u zadnjim kombinacijama je kao i Ibričić,....ponavljam ovo su spekulacije i nemaju veze sa onim postom i onom trojicom koju sam najavio

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 08 dec 2015, 10:09

Da budem iskren, drago mi je ukoliko Joco, Mladenović, Diata, Livaja, a uz njih i Kokot i Đelmić odu iz Kluba. Neki od njih su pokazali dosta pozitivnog (Đelmić, Mladenović i Kokot), ali su imali i dosta propusta. Đelmića raja ističe kao dobrog igrača, a zaboravljaju da je u drugom dijelu polusezone igrao isključivo za sebe i njegovom sebičnošću smo ostali bez minimalno 6 bodova.

Uzelca su vjerovatno ostavili jer je još relativno mlad 22 godine.

Dugo pratim Želju i znam da su naša djeca i djeca koja su dovedena iz malih sredina (klubova) postali naši najbolji igrači kroz istoriju. Dovođenjem izvikanih polovnjaka se Željo nije bavio, a kada bi se to i desilo, obično bi nam se obilo o glavu.

Trebamo vjerovati našoj djeci, čak i onoj, koji su se vratili iz drugih klubova (Hodžurda). Oni su prošlinašu školu od pionira pa nadalje i oni vole Želju. Takvi igrači bi mi uvijek imali prednost nad provikanim polovnjacima.

Da se mene pita ja bih dao odriješene ruke i Blagojeviću (jednom od najboljih u ovoj ekipi), a isforsirao Žerića, Dinu, Amira, Dženisa, Dadu..., vjerujte mi da se ne bi nimalo pkajali.

Odigrano je 18 kola, a "znalci" su nam pokazali šta znaju (sakupili 28 bodova). Prošlu sezonu su nam naša djeca obezbjedila Evropu. Kada već moramo trpjeti, lakše mi je trpjeti našu djecu.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 08 dec 2015, 10:10

carsijaba je napisao/la:Da budem iskren, drago mi je ukoliko Joco, Mladenović, Diata, Livaja, a uz njih i Kokot i Đelmić odu iz Kluba. Neki od njih su pokazali dosta pozitivnog (Đelmić, Mladenović i Kokot), ali su imali i dosta propusta. Đelmića raja ističe kao dobrog igrača, a zaboravljaju da je u drugom dijelu polusezone igrao isključivo za sebe i njegovom sebičnošću smo ostali bez minimalno 6 bodova.

Dugo pratim Želju i znam da su naša djeca i djeca koja su dovedena iz malih sredina (klubova) postali naši najbolji igrači kroz istoriju. Dovođenjem izvikanih polovnjaka se Željo nije bavio, a kada bi se to i desilo, obično bi nam se obilo o glavu.

Trebamo vjerovati našoj djeci, čak i onoj, koji su se vratili iz drugih klubova (Hodžurda). Oni su prošlinašu školu od pionira pa nadalje i oni vole Želju. Takvi igrači bi mi uvijek imali prednost nad provikanim polovnjacima.

Da se mene pita ja bih dao odriješene ruke i Blagojeviću (jednom od najboljih u ovoj ekipi), a isforsirao Žerića, Dinu, Amira, Dženisa, Dadu..., vjerujte mi da se ne bi nimalo pkajali.

Odigrano je 18 kola, a "znalci" su nam pokazali šta znaju (sakupili 28 bodova). Prošlu sezonu su nam naša djeca obezbjedila Evropu. Kada već moramo trpjeti, lakše mi je trpjeti našu djecu.
To ja stalno govorim i stalno cu se ponavljati. Da su naša djeca forsirana ove sezone koliko mrtvi Joco, Kokot i Djelmic sigurno bi bili na 3 boda od vrha. Od kada smo prestali forsirati djecu nas nema nigdje. Zalutali kao Lutov narod.

Hajde neka je neko i nas spomenuo Ibricica :mrgreen:
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 08 dec 2015, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 08 dec 2015, 10:15

Milane kako bi u Sirokom!? Kazu svega poslije bilo ..
Kralj price

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 08 dec 2015, 10:27

carsijaba je napisao/la:Da budem iskren, drago mi je ukoliko Joco, Mladenović, Diata, Livaja, a uz njih i Kokot i Đelmić odu iz Kluba. Neki od njih su pokazali dosta pozitivnog (Đelmić, Mladenović i Kokot), ali su imali i dosta propusta. Đelmića raja ističe kao dobrog igrača, a zaboravljaju da je u drugom dijelu polusezone igrao isključivo za sebe i njegovom sebičnošću smo ostali bez minimalno 6 bodova.

Meni bi bilo drago da Djelmic ostane.. Kvalitetan je igrac i mislim da nam moze biti od koristi.. Sto se ostalih tice slozio bih se osim za Blagojevica koji je kako si sam rekao jedan od boljih i ne vidim logiku da u ovakvoj situaciji tjeramo igrace koji su opravdali ocekivanja..
BUDI ŽELJO !!!

Fanzi
Kontakt:

Post Postao/la Fanzi » 08 dec 2015, 10:28

Ide uskoro par jako lijepih vijesti iz kluba.

Stay tuned.
Prepuštam upravi da ih saopšti.

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 08 dec 2015, 10:39

Fanzi je napisao/la:Ide uskoro par jako lijepih vijesti iz kluba.

Stay tuned.
Prepuštam upravi da ih saopšti.
Ne prepuštaj ništa :D

Fanzi
Kontakt:

Post Postao/la Fanzi » 08 dec 2015, 10:49

Za mene su lijepe. Za nekog ni dolazak nekog sega mega igrača ne bi bila dobra vijest. Zato nek oni saopšte sve.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 08 dec 2015, 10:49

Gator je napisao/la:Za sada dobro odradjen prelazni rok. Vec smo se pojacali. Riješili se Mladenovica, Kokota, Stokica, Livaje, Diate, Djelmica. Još Uzelac, Antolovic i Enis i ja sam zadovoljan taman niko ne došao.
Tacno tako pogotovo da vidim ledja antolovicu taj plate nije zaradio od kada je dosao a takav nam talenat sjedi na klupi . Evropa je daleko kad je vec zona pusa daj neka igra 11 plavih samo nasa djeca pa sta bude jedino bi volio da nam se Tomic vrati

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 08 dec 2015, 10:52

Ja ne znam sto vi Antolovica ne gotivite!? Stvarno mi nije jasno... Jedva ste cekali prosli put da se vrati a sad nesto ne valja. Meni je solidno branio.. samo 14 golova primio a ja vjerujem svojom greskom mozda 4.
ostalo je sve da se ne ponavljamo. Ja bi volio da ostane Antolovic.
Kralj price

IvicaOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvicaOsim » 08 dec 2015, 10:54

Jos samo da napomenem koliko smo i mi navijaci "krivi" za ovaj dio polusezone, a za ovo krivi mislim na nase ne navijanje sto se moglo i vidjeti protiv viteza,dok je sjever sutio igra je bila nigdje veze... kada je pocelo prilikom dodavanja oooo i navijanje hocemo taj go odmah se zaigralo i amir je pogodio stativu.... i u nastavku kao da je izasla druga ekipa... imam osjecaj kao da pojedinu ljudi (sto je najgore navijaci zelje) vole da izgubimo pa da mogu blatitit....Jos samo da je u zelji losa situacija sto se tice para kokot i delmic bi gledali da pobjegnu a ne na svaki nacin da ostanu kod nas....toliko

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 08 dec 2015, 10:55

Vedranu je vrijeme da stane na gol.. Nisam ni ja protiv ostanka Antolovica ako je spreman da sjedi na klupi i ako bi pristao na platu od 2000KM..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.