Besic je napisao/la:Imal gdje slika BB gdje je pun , a da nije postrojavanje HVOa valja onu tribinu napunit
bio je pun kad je Široki igrao protiv Sarajeva
Široki je pred 20.000 gledatelja na stadionu Pod Bijelim brijegom nes(p)retno izgubio od Sarajeva 0:1, pa ni visoka pobjeda nad Čelikom (6:1) nije bila dovoljna, jer su Sarajevo i Čelik odigrali 1:1.
Besic je napisao/la:Imal gdje slika BB gdje je pun , a da nije postrojavanje HVOa valja onu tribinu napunit
Široki je pred 20.000 gledatelja na stadionu Pod Bijelim brijegom nes(p)retno izgubio od Sarajeva 0:1, pa ni visoka pobjeda nad Čelikom (6:1) nije bila dovoljna, jer su Sarajevo i Čelik odigrali 1:1.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uhh bio sam na toj utakmici. Kako smo se samo ispromasivali, sjecam se ko da je jucer bilo... Posjeta je bila brutalna
Pa jel moguce da je bilo 20 000 a sjecam se ove tekme i price ma jbes Siroki nikad cuo bla bla i cini mi se Celik poveo 1-0 i onda nas razmontirase 6-1..Bubalo i ostali ..al za 20 000 nmgu vjerovat al po slici bio je pun stadion
BatistutA19 je napisao/la:Pa jel moguce da je bilo 20 000 a sjecam se ove tekme i price ma jbes Siroki nikad cuo bla bla i cini mi se Celik poveo 1-0 i onda nas razmontirase 6-1..Bubalo i ostali ..al za 20 000 nmgu vjerovat al po slici bio je pun stadion
zeljeznicar-bosna, 15.000 ljudi na kosevu, protiv zrinjskoj, 12.000 ljudi, pa 20.000 u mostaru u finalu 35.000 ljudi na kosevu... pa jbt, vise raje doslo na ove 4 utakmice nego sada tokom cijele sezone
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
Osim stajanja na toj utakmici je sve bilo puno, a nije bilo na velikoj tribini sjedalica, znači da je moglo biti oko 20000 ljudi. Bio sam prisutan, nadigrali smo Sarajeva, imali igrača više cijelo pol., "mali milion" šansi, ali nije lopta htjela u gol.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
jovanmaksimovic je napisao/la:zeljeznicar-bosna, 15.000 ljudi na kosevu, protiv zrinjskoj, 12.000 ljudi, pa 20.000 u mostaru u finalu 35.000 ljudi na kosevu... pa jbt, vise raje doslo na ove 4 utakmice nego sada tokom cijele sezone
avenija je napisao/la:ako cemo iskreno siroki je i prije vise od 10 godina na BP privlacio vise od 10 hiljada ljudi ..
Bilo je dobrih susreta protiv Sirokog, ko ne vjeruje evo i dokaz.
[youtube][/youtube]
Ova je jedna od boljih preokreta.
[youtube][/youtube]
Gledaj celavice u Mlade Jurčevića(broj6) našeg djeteta ,na prvom videu... Bas isto iz zatvora da je izašao,derao guzove u čeliku... Bože sacuvaj kad pogledam ovaj vas kop,kako ste brojni bili... Sjećam se utakmice protiv Sarajeva kad sam s djedom bio,kiša i nevrijeme, a Jurčević ga iz voleja uvali s centra skoro...a robija u deliriju
Koliko svi stadioni izgledaju ljepše kad su popunjeni. Ne moraju čak biti puni do kraja,samo da su solidno popunjeni i odmah je to ko nebo i zemlja. Ogromna razlika.