Mislim da je bilo protiv Borusije... Ako nađem neku sliku postavit ću.Besic je napisao/la:Imal gdje slika BB gdje je pun , a da nije postrojavanje HVOavalja onu tribinu napunit
Edit:
Nema bolje da se porodiš

Mislim da je bilo protiv Borusije... Ako nađem neku sliku postavit ću.Besic je napisao/la:Imal gdje slika BB gdje je pun , a da nije postrojavanje HVOavalja onu tribinu napunit
Ostale većinom crno-bijele.PitarBordo je napisao/la:Nema bolje da se porodiš
bio je pun kad je Široki igrao protiv SarajevaBesic je napisao/la:Imal gdje slika BB gdje je pun , a da nije postrojavanje HVOavalja onu tribinu napunit
brig je napisao/la:bio je pun kad je Široki igrao protiv SarajevaBesic je napisao/la:Imal gdje slika BB gdje je pun , a da nije postrojavanje HVOavalja onu tribinu napunit
Široki je pred 20.000 gledatelja na stadionu Pod Bijelim brijegom nes(p)retno izgubio od Sarajeva 0:1, pa ni visoka pobjeda nad Čelikom (6:1) nije bila dovoljna, jer su Sarajevo i Čelik odigrali 1:1.
MortemHz je napisao/la:brig je napisao/la:bio je pun kad je Široki igrao protiv SarajevaBesic je napisao/la:Imal gdje slika BB gdje je pun , a da nije postrojavanje HVOavalja onu tribinu napunit
Široki je pred 20.000 gledatelja na stadionu Pod Bijelim brijegom nes(p)retno izgubio od Sarajeva 0:1, pa ni visoka pobjeda nad Čelikom (6:1) nije bila dovoljna, jer su Sarajevo i Čelik odigrali 1:1.![]()
BatistutA19 je napisao/la:Pa jel moguce da je bilo 20 000 a sjecam se ove tekme i price ma jbes Siroki nikad cuo bla bla i cini mi se Celik poveo 1-0 i onda nas razmontirase 6-1..Bubalo i ostali ..al za 20 000 nmgu vjerovat al po slici bio je pun stadion
Do jaj a.jovanmaksimovic je napisao/la:zeljeznicar-bosna, 15.000 ljudi na kosevu, protiv zrinjskoj, 12.000 ljudi, pa 20.000 u mostaru u finalu 35.000 ljudi na kosevu... pa jbt, vise raje doslo na ove 4 utakmice nego sada tokom cijele sezone
Čini mi se u onoj utakmici 2008 da je bio pun stadion, ne znam koliki su kapaciteti tada bili Bilinog polja ali garant 10 milja biloavenija je napisao/la:ako cemo iskreno siroki je i prije vise od 10 godina na BP privlacio vise od 10 hiljada ljudi ..
Bilo je dobrih susreta protiv Sirokog, ko ne vjeruje evo i dokaz.avenija je napisao/la:ako cemo iskreno siroki je i prije vise od 10 godina na BP privlacio vise od 10 hiljada ljudi ..
Ta prva utakmica je meni najgora ikad u povijest Širokog Brijega... [youtube] [/youtube]rob do bagro je napisao/la:Bilo je dobrih susreta protiv Sirokog, ko ne vjeruje evo i dokaz.avenija je napisao/la:ako cemo iskreno siroki je i prije vise od 10 godina na BP privlacio vise od 10 hiljada ljudi ..
[youtube][/youtube]
Ova je jedna od boljih preokreta.![]()
[youtube][/youtube]
rob do bagro je napisao/la:Bilo je dobrih susreta protiv Sirokog, ko ne vjeruje evo i dokaz.avenija je napisao/la:ako cemo iskreno siroki je i prije vise od 10 godina na BP privlacio vise od 10 hiljada ljudi ..
[youtube][/youtube]
Ova je jedna od boljih preokreta.![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: amypitar, ANamelessGhoul, Lik, OsmanhodzicBuco, Rauber33, TylerBurey i 45 gostiju.