Ma ko misli da mi mozemo prestici Sllobodu i Zrinjski onda stvarno je pravi optimista, ludi optimista. Ja sam uvijek bio pozitivan, ali realno gledano dosta smo mi "dobijenih" bodova prosuli da se mozemo nadati 1. mjestu. Pozitivna stvar je sto cemo sad na zimu napraviti rekonstrukciju ekipe i sa takvom ekipom pokusati osvojiti kup ali msm da mozemo Evropu i kroz ligu obezbijediti. Ali najbitnija je stvar sto ce ovi novi igraci proci skupa polusezonu i onda na ljeto uz neka ciljna ali bas ciljna pojacanja i bez odlazaka igrati Evropu i biti spremni za novu sezonu gdje se treba nadati boljoj igri i poziciji nego ove sezone. Drago mi je da klub i uprava razmisljaju dugorocno, a Edis je svjestan gdje nam sta fali i sta treba pojacati.zeza je napisao/la:GoodisonPark je napisao/la:[quote="godrina"
Čini se da je 12 bodova slobode nedostižno, ali oni imaju najteži raspored i uz njihova dva vezana kiksa ta razlika se može prepoloviti, uz našu pobjedu na tušnju možemo drastično napredovati na tabeli.
Isprika na upadu,moram naglasiti da Sloboda ima najlaksi raspored a veoma jaku i uigranu ekipu.Tesko nas mozete stici a kamoli prestici u samo 12 kola,realno.Sretno vam u razmisljanju,nada zadnja umire i tako i treba
Mogle bi proci 3 god. bez trofeja ali sljedece sezone smo prvaci stoposto