FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

djedovic01
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la djedovic01 » 08 dec 2015, 19:51

zeza je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:[quote="godrina"

Čini se da je 12 bodova slobode nedostižno, ali oni imaju najteži raspored i uz njihova dva vezana kiksa ta razlika se može prepoloviti, uz našu pobjedu na tušnju možemo drastično napredovati na tabeli.

Isprika na upadu,moram naglasiti da Sloboda ima najlaksi raspored a veoma jaku i uigranu ekipu.Tesko nas mozete stici a kamoli prestici u samo 12 kola,realno.Sretno vam u razmisljanju,nada zadnja umire i tako i treba
Ma ko misli da mi mozemo prestici Sllobodu i Zrinjski onda stvarno je pravi optimista, ludi optimista. Ja sam uvijek bio pozitivan, ali realno gledano dosta smo mi "dobijenih" bodova prosuli da se mozemo nadati 1. mjestu. Pozitivna stvar je sto cemo sad na zimu napraviti rekonstrukciju ekipe i sa takvom ekipom pokusati osvojiti kup ali msm da mozemo Evropu i kroz ligu obezbijediti. Ali najbitnija je stvar sto ce ovi novi igraci proci skupa polusezonu i onda na ljeto uz neka ciljna ali bas ciljna pojacanja i bez odlazaka igrati Evropu i biti spremni za novu sezonu gdje se treba nadati boljoj igri i poziciji nego ove sezone. Drago mi je da klub i uprava razmisljaju dugorocno, a Edis je svjestan gdje nam sta fali i sta treba pojacati.
Mogle bi proci 3 god. bez trofeja ali sljedece sezone smo prvaci stoposto :mrgreen: :mrgreen:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 08 dec 2015, 19:53

FKZ1921 je napisao/la:
Gator je napisao/la:Znaci Edis poslije staziranja definitvno dobija licencu ? Nema vise nekih obuka ? Dokle je Adzem sa licencom ?

Za mene je ova cistka normalna, da se nije desila tada bi se bas zapitao. Ono sto i dalje smeta je sportski direktor, Cviko bi bio idealan.

Simeunovic za klupe odlican
Edis, Adžem i Serbo su završili kompletan teoretski dio edukacije za profi licencu. Ostalo im je jos obavezno staziranje u nekom evropskom klubu u trajanju od dvije sedmice. Edis je već otišao u Njemačku, Adžem će u Poljsku. Serbo jos ganja gdje će,u opciji mu je Dinamo.
Pocetkom sljedeće godine imaju završni ispit i to je to.
Adzem i Serbo isto to završavaju na pauzi ?

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 08 dec 2015, 19:54

pile87 je napisao/la:Kokot se i pored toga sto se ponasao kao seljak i dok je bio u klubu opet ponasa ko krkan bolan prihavati da ti je trebala biti cast sto i ikada igrao u Zelji uzmi papire i ganjaj sebi selameta. Od pocetka samog igrac koji nije trebao nikada doci u Zelju i jos nas Oda zavali produzivanjem ugovora sa njim...
Tako je brate jos kaze za Edisa da je debil odgovara fb strucnjacima ....
19TM87 ZAVIDOVICI

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 dec 2015, 19:58

miretm je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Kokot se i pored toga sto se ponasao kao seljak i dok je bio u klubu opet ponasa ko krkan bolan prihavati da ti je trebala biti cast sto i ikada igrao u Zelji uzmi papire i ganjaj sebi selameta. Od pocetka samog igrac koji nije trebao nikada doci u Zelju i jos nas Oda zavali produzivanjem ugovora sa njim...
Tako je brate jos kaze za Edisa da je debil odgovara fb strucnjacima ....
Ma brate ima jedna stvar koja kaze ovako imam stav i da si ne znam ti kakav igrac ako si takav i takav nema u Zelju a Kokot nikada nije trebao doci u priliku da zaigra na Grbavici **** seljacko.
http://fkzeljeznicar.ba/sporazumni-rask ... era/17735/ Evo zvanicno Kakav dodatni razgovor nogama isutat ****.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 08 dec 2015, 20:01

Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u 08 dec 2015, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 08 dec 2015, 20:02

Greska je bila produzenje ugovora i mislim da bi svaki od nas trazio ono sto ima pravo. Pokusat se dogovoriti ako neonda se covjeku mora isplatiti jer ce gore biti sa tuzbama i kamatama kasnije.
Nema potrebe za ovim slikama jer bi i vi trazili pare na koje imate pravo po ugovoru.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 08 dec 2015, 20:05

club21 je napisao/la:Greska je bila produzenje ugovora i mislim da bi svaki od nas trazio ono sto ima pravo. Pokusat se dogovoriti ako neonda se covjeku mora isplatiti jer ce gore biti sa tuzbama i kamatama kasnije.
Nema potrebe za ovim slikama jer bi i vi trazili pare na koje imate pravo po ugovoru.
Može se to lahko smanjiti. Suspenzija, poslati ga da trenira sa juniorima. Tamo mu se Adzem krvi napije u svaka sitnica, kašnjenje, pogrešne carape, ma ne pocesljan kazniti po džepu. I tako do decembra

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 08 dec 2015, 20:07

Rukovodstvo FK Željezničar je na osnovu prijedloga stručnog štaba, a nakon obavljenih razgovora sa fudbalerima, odlučilo sporazumno raskinuti ugovore sa Dušanom Mladenovićem, Jocom Stokićem, Secoubom Dittom, Dejanom Uzelcem i Ivanom Livajom.

:wave:
Don't believe the hype.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 08 dec 2015, 20:11

Titula je plavo-bijela.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 08 dec 2015, 20:17

Daj ba Zeljo sto toliko mijenjas, sad moram na top elevenu trositi tokone da mjenjam imena igracima :mrgreen:

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 08 dec 2015, 20:23

Sablja samo u kost! :salut:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 dec 2015, 20:27

akisarajevo92 je napisao/la:Rukovodstvo FK Željezničar je na osnovu prijedloga stručnog štaba, a nakon obavljenih razgovora sa fudbalerima, odlučilo sporazumno raskinuti ugovore sa Dušanom Mladenovićem, Jocom Stokićem, Secoubom Dittom, Dejanom Uzelcem i Ivanom Livajom.

:wave:
Konacno, odlicni potezi od strane kluba :thumbup: :thumbup: ali ima tu još škarta kojeg treba odstraniti iz Želje

npr. Kokot, Antolović i E.Sadiković ;)

ona Željina djeca nisu ništa lošiji igraci od nabrojanih ojebina, štaviše bolji su od njih :!:

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 08 dec 2015, 20:31

Moze li mi neko reci ko je strucan u nasem strucnom stabu da procijeni igraca i dovede ?

Nas strucni stab cine: Mulalic (stoper,srcan, davao 100% i nista vise), Karic(golman), Alihodzic(stoper, dobar za nase lige i nista vise).

Jel ovo nas struni stab ili fali neko jos ?

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 08 dec 2015, 20:32

TT25 samo jedan poziv je bitan ;)
19TM87 ZAVIDOVICI

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 08 dec 2015, 20:34

hebo te kralj koliko sam se radovao kad su došli Mladenović i Stokić, a sad se još više radujem što odoše...
Što ti je život :crazy:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 dec 2015, 20:34

milanribar je napisao/la:Moze li mi neko reci ko je strucan u nasem strucnom stabu da procijeni igraca i dovede ?

Nas strucni stab cine: Mulalic (stoper,srcan, davao 100% i nista vise), Karic(golman), Alihodzic(stoper, dobar za nase lige i nista vise).

Jel ovo nas struni stab ili fali neko jos ?
Mulalić Edis je šef struke i konacno je poceo sjeci Sabljom škart koji se nakotio u Želji :thumbup:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 08 dec 2015, 20:37

Ocigledno ne zna i nije upucen sta je Zeljo Mulalicu, i sta je Mulalic Zelji. Ne moze neko ko rukama odmahuje, psuje kad ga se treba zamjenoti, da ostane u Klubi. Radije cu istrpiti Dzenisa pa makar da ne zabije ni jedan gol u narednih 5 godima. Zoka, hvala i adio.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 08 dec 2015, 20:38

Samo se sjetite rečenice Sablje pred derbi...

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje" ;)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 dec 2015, 20:45

Kjosevski, Osmanković, Duraković, Hadžovic, Benjamin Šehić, Hasanovic, Žerić, Hiroš...ti momci su derali u omladisnkim kategorijama kod Adžema i ranije Mulalića.
To je zlato Želje i to treba gurati nogama i rukama. Nek dobijemo 3-4 klasna igraca prvotimca od navedenih, bice odlicno.

Hadžiahmetović, Beganović, Memija i Sadiković su se vec ustalili u prvom timu :thumbup: ovi samo treba slijediti njihov primjer.
Mulalić voli željinu djecu i dace im sigurno šansu.

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 08 dec 2015, 20:48

Ne gotovim Sablju, mislim da kao trener nije kvalitet za Želju, ali svejedno svaka čast za ovaj potez, ovako svaki trener treba da ima muda. Ako ti se igrač ne uklapa u planove, otjeraš ga.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, b00t, Google Adsense [Bot], Predatod i 35 gostiju.