Ko će biti prvak 2015/16
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: Ko će biti prvak 2015/16
Daj Mortem, sebe lazes. Osobno bi bilo normalno i da ste veliki imati 8 pobjeda u Sirokom, a Siroki 2-3, tako to rade veliki klubovi u odnosu na zaseoke, kako kazes. Sramotno je da Sarajevo snagu mjeri sa Sirokim, a gdje da je Siroki jednako uspjesan kao veliko Sarajevo. Zeljo je za Sarajevo klub, organizacija, navijaci. Manijak u raspadu je jaci Horde na vrhuncu. To boli, al' Zeljo ima ono nesto sto Sarajevo nikada nece, sto iskljucivo veliki klubovi imaju.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Da parafraziram, jer vidim da si teško oštećena ličnost: Zrinjski je ispao u 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine i to na svom stadionu protiv Fudbalskog Kluba Sarajevo. Obzirom na trenutno uređenje svih kupova koji se igraju pod okriljem svjetske fudbalske federacije - onaj ko ispadne u "knock-out" fazi prije samog finala i krovni savez verifikuje krug u kojem je ispao, isti klub ne može da bude konkurent za osvajanje kupa.UltrasNotRed je napisao/la:Koliko kosta riba? Jeftin cipal!NYKnicks Fan je napisao/la:Hahahahahaha, a duša slatka, ono da bi da progura nešto svoje pa makar... Mada u pravu si, Lištica ima šanse da budem šampion koliko i Zrinjski da uzme kup.UltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!

Eee, nisi ti shvatio zajeb. Vazno je da si se upecao i tumachis idiotizam. Nemas pojma, kupovi su pod UEFA, nikakve svijetske, al'to nije vazno. Ovo "dusa draga" zvuchi ko pijana koka iz sokolovic kolonije kod Seje u Bosni pred fajrunat. I dalje se smijem hordi.[/quote]

Kurvo mala njujorkchanko. Smijes se. Brojis slova, hebal te. Cestitam. Postao si lektor. Moja sramota. U sta mi osnovnjak.[/quote]
Nepismen si.

- UltrasNotRed
- Kontakt:
[.[/quote]
Nepismen si.
[/quote]
Suti, fuck'em. Jedna grijeska moze biti 5? Kako ti se da lektorisat, bodu, ha?
Nepismen si.

Suti, fuck'em. Jedna grijeska moze biti 5? Kako ti se da lektorisat, bodu, ha?
Zadnja izmjena: UltrasNotRed, dana/u 12 dec 2015, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Vita est militia
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dole ste bolji i svaka cast na tome svakako ali po cemu ste vi uspjesni kao veliko Sarajevo? onih 6 manje trofeja, to sto postojite desetak godina ili? Ah, znam da si se njima uvlacio u supak prije mozda mjesec a niko da te pogleda, salje mi jaran poruku ovdje u smislu sta ce ovaj listicanin na nasoj temi, ovdje je dobrodosao kao i kod vasUltrasNotRed je napisao/la:Daj Mortem, sebe lazes. Osobno bi bilo normalno i da ste veliki imati 8 pobjeda u Sirokom, a Siroki 2-3, tako to rade veliki klubovi u odnosu na zaseoke, kako kazes. Sramotno je da Sarajevo snagu mjeri sa Sirokim, a gdje da je Siroki jednako uspjesan kao veliko Sarajevo. Zeljo je za Sarajevo klub, organizacija, navijaci. Manijak u raspadu je jaci Horde na vrhuncu. To boli, al' Zeljo ima ono nesto sto Sarajevo nikada nece, sto iskljucivo veliki klubovi imaju.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- UltrasNotRed
- Kontakt:
El' ti meni vjerujes da nikada nisam bio u Sirokom?MortemHz je napisao/la:Dole ste bolji i svaka cast na tome svakako ali po cemu ste vi uspjesni kao veliko Sarajevo? onih 6 manje trofeja, to sto postojite desetak godina ili? Ah, znam da si se njima uvlacio u supak prije mozda mjesec a niko da te pogleda, salje mi jaran poruku ovdje u smislu sta ce ovaj listicanin na nasoj temi, ovdje je dobrodosao kao i kod vasUltrasNotRed je napisao/la:Daj Mortem, sebe lazes. Osobno bi bilo normalno i da ste veliki imati 8 pobjeda u Sirokom, a Siroki 2-3, tako to rade veliki klubovi u odnosu na zaseoke, kako kazes. Sramotno je da Sarajevo snagu mjeri sa Sirokim, a gdje da je Siroki jednako uspjesan kao veliko Sarajevo. Zeljo je za Sarajevo klub, organizacija, navijaci. Manijak u raspadu je jaci Horde na vrhuncu. To boli, al' Zeljo ima ono nesto sto Sarajevo nikada nece, sto iskljucivo veliki klubovi imaju.ma reko pusti ba levata...vidi se da bas ne pratis BH scenu, mi kad za virsle nismo imali smo bili vrh a da se pokusas obrazovati sto se ovoga tice i ti bi vidio sta Balkan i Europa misle, strucnjaci su oni, ne moram ti ja govoriti valjda..dobro ti gledas te klubove sto su poceli dobro igrati od prije 15 godina tako da ti lazes sam sebe jer znas i sam da se fudbal igra od davnina i da je mnogo vise 50 od 15, makar mislim da znas to..
Vita est militia
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nebitna stvar totalno, ne znam samo sto te tolika mrznja izjeda da siris dezinformacije, da guras samo svoje itd. to nije ljudski i to je sramota je da takvi ljudi jos postoje ma gdje god oni zivjeli, svi smo ljudi valjda..tesko je tebi to za razumjeti, Bog zna cime li oni tebe tamo truju
- UltrasNotRed
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Nebitna stvar totalno, ne znam samo sto te tolika mrznja izjeda da siris dezinformacije, da guras samo svoje itd. to nije ljudski i to je sramota je da takvi ljudi jos postoje ma gdje god oni zivjeli, svi smo ljudi valjda..tesko je tebi to za razumjeti, Bog zna cime li oni tebe tamo truju

Dovoljno si pametan dok ne gostuju turci, onda nista vise nije vazno. Ej, minut.Ti pricas da je neko otrovan, kretenizam .
Vita est militia
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakve veze turci imaju sa zivotom i zasto ti je kretenizam kada 10.000 ljudi ispostuje zrtve dok 3 covjeka urlaju Palestina? Zasto ti je vazniji zivot covjeka iz Pariza nego covjeka i djece iz Palestine kojih je mnogo vise umrlo? Svi ljudi su isti nebitno odakle dolaze ali tesko je ovo shvatiti tebi vjerovatno.
On topic, bit ce ovo foto finis (sto se tice glasova) izmedju Sarajeva i Slobode
On topic, bit ce ovo foto finis (sto se tice glasova) izmedju Sarajeva i Slobode

Zrinjski je ovo godine sampion. Navijac sam Sarajeva, ali me slobodno citirajte na kraju sezone.
Sto ste tice ovog @UltrasNotRed, nebih da rrosim puno rijeci o insanu koji kaze da FK Sarajevo nema historiju, ili da Zeljeznicar ima jacu i bolje hiatoriju, vise navijaca. Ne znam, u svakoj njegovoj rijeci se istice mrznja a vrlo lahko ga mogu pobiti u svakoj izgovorenoj rijeci.
Katastrafalno razmisljanje i Zakljucci, pa se ne isplati raspravljati sa takvim
Sto ste tice ovog @UltrasNotRed, nebih da rrosim puno rijeci o insanu koji kaze da FK Sarajevo nema historiju, ili da Zeljeznicar ima jacu i bolje hiatoriju, vise navijaca. Ne znam, u svakoj njegovoj rijeci se istice mrznja a vrlo lahko ga mogu pobiti u svakoj izgovorenoj rijeci.
Katastrafalno razmisljanje i Zakljucci, pa se ne isplati raspravljati sa takvim
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- Evolve
- Kontakt:
Vas 5-6,par citlucana,ljubušaka,gabeljana i jedan posušakEvolve je napisao/la:Odakle nama 15 glasova![]()
![]()
![]()
![]()

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
-
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Sve kontam od ovoga Ajzea...

P.S. Plavo proljeće počinje, stoga će prvak biti Željo, Široki ili Radnik!
Životni saputnik! 1921
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Prvak ce biti ona ekipa koja bude imala najvise bodova nakon 30. kola.
Ima tema i za to:Eisenbahner1921 je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:Sve kontam od ovoga Ajzea...![]()
![]()
![]()
P.S. Plavo proljeće počinje, stoga će prvak biti Željo, Široki ili Radnik!
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... i#p4774493
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
No shit SherlockNYKnicks Fan je napisao/la:Prvak ce biti ona ekipa koja bude imala najvise bodova nakon 30. kola.

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
mchadesh je napisao/la:No shit SherlockNYKnicks Fan je napisao/la:Prvak ce biti ona ekipa koja bude imala najvise bodova nakon 30. kola.![]()

- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
bice kako kako se dogovore azmir i tan

- Ugrovacaboy
- Kontakt:
A jedan mostaracCocaine je napisao/la:Vas 5-6,par citlucana,ljubušaka,gabeljana i jedan posušakEvolve je napisao/la:Odakle nama 15 glasova![]()
![]()
![]()
![]()

Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson

Jesi siguran ?NYKnicks Fan je napisao/la:Prvak ce biti ona ekipa koja bude imala najvise bodova nakon 30. kola.
Aj provjeri propozicije još jednom.

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Combattente87, MikiPirs, nedimmmm1337 i 18 gostiju.