Ko će biti prvak 2015/16

Ko će biti prvak 2015/16

Sarajevo
84
29%
Željezničar
40
14%
Zrinjski
46
16%
Široki Brijeg
20
7%
Sloboda
98
34%

Ukupno glasova: 288

UltrasNotRed
Kontakt:

Re: Ko će biti prvak 2015/16

Post Postao/la UltrasNotRed » 12 dec 2015, 19:43

Daj Mortem, sebe lazes. Osobno bi bilo normalno i da ste veliki imati 8 pobjeda u Sirokom, a Siroki 2-3, tako to rade veliki klubovi u odnosu na zaseoke, kako kazes. Sramotno je da Sarajevo snagu mjeri sa Sirokim, a gdje da je Siroki jednako uspjesan kao veliko Sarajevo. Zeljo je za Sarajevo klub, organizacija, navijaci. Manijak u raspadu je jaci Horde na vrhuncu. To boli, al' Zeljo ima ono nesto sto Sarajevo nikada nece, sto iskljucivo veliki klubovi imaju.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 dec 2015, 19:57

UltrasNotRed je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Siroki sampion, Zrinjski kup!
Hahahahahaha, a duša slatka, ono da bi da progura nešto svoje pa makar... Mada u pravu si, Lištica ima šanse da budem šampion koliko i Zrinjski da uzme kup. :kafa:
Koliko kosta riba? Jeftin cipal!
Da parafraziram, jer vidim da si teško oštećena ličnost: Zrinjski je ispao u 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine i to na svom stadionu protiv Fudbalskog Kluba Sarajevo. Obzirom na trenutno uređenje svih kupova koji se igraju pod okriljem svjetske fudbalske federacije - onaj ko ispadne u "knock-out" fazi prije samog finala i krovni savez verifikuje krug u kojem je ispao, isti klub ne može da bude konkurent za osvajanje kupa. :kafa: :salut:[/quote]

Eee, nisi ti shvatio zajeb. Vazno je da si se upecao i tumachis idiotizam. Nemas pojma, kupovi su pod UEFA, nikakve svijetske, al'to nije vazno. Ovo "dusa draga" zvuchi ko pijana koka iz sokolovic kolonije kod Seje u Bosni pred fajrunat. I dalje se smijem hordi.[/quote]

:urnebes: :urnebes: :urnebes:[/quote]
Kurvo mala njujorkchanko. Smijes se. Brojis slova, hebal te. Cestitam. Postao si lektor. Moja sramota. U sta mi osnovnjak.[/quote]
Nepismen si. :wave: :urnebes:

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 12 dec 2015, 20:06

[.[/quote]
Nepismen si. :wave: :urnebes:[/quote]

Suti, fuck'em. Jedna grijeska moze biti 5? Kako ti se da lektorisat, bodu, ha?
Zadnja izmjena: UltrasNotRed, dana/u 12 dec 2015, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Vita est militia

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 dec 2015, 20:08

UltrasNotRed je napisao/la:Daj Mortem, sebe lazes. Osobno bi bilo normalno i da ste veliki imati 8 pobjeda u Sirokom, a Siroki 2-3, tako to rade veliki klubovi u odnosu na zaseoke, kako kazes. Sramotno je da Sarajevo snagu mjeri sa Sirokim, a gdje da je Siroki jednako uspjesan kao veliko Sarajevo. Zeljo je za Sarajevo klub, organizacija, navijaci. Manijak u raspadu je jaci Horde na vrhuncu. To boli, al' Zeljo ima ono nesto sto Sarajevo nikada nece, sto iskljucivo veliki klubovi imaju.
Dole ste bolji i svaka cast na tome svakako ali po cemu ste vi uspjesni kao veliko Sarajevo? onih 6 manje trofeja, to sto postojite desetak godina ili? Ah, znam da si se njima uvlacio u supak prije mozda mjesec a niko da te pogleda, salje mi jaran poruku ovdje u smislu sta ce ovaj listicanin na nasoj temi, ovdje je dobrodosao kao i kod vas :urnebes: ma reko pusti ba levata...vidi se da bas ne pratis BH scenu, mi kad za virsle nismo imali smo bili vrh a da se pokusas obrazovati sto se ovoga tice i ti bi vidio sta Balkan i Europa misle, strucnjaci su oni, ne moram ti ja govoriti valjda..dobro ti gledas te klubove sto su poceli dobro igrati od prije 15 godina tako da ti lazes sam sebe jer znas i sam da se fudbal igra od davnina i da je mnogo vise 50 od 15, makar mislim da znas to..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 12 dec 2015, 20:10

MortemHz je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Daj Mortem, sebe lazes. Osobno bi bilo normalno i da ste veliki imati 8 pobjeda u Sirokom, a Siroki 2-3, tako to rade veliki klubovi u odnosu na zaseoke, kako kazes. Sramotno je da Sarajevo snagu mjeri sa Sirokim, a gdje da je Siroki jednako uspjesan kao veliko Sarajevo. Zeljo je za Sarajevo klub, organizacija, navijaci. Manijak u raspadu je jaci Horde na vrhuncu. To boli, al' Zeljo ima ono nesto sto Sarajevo nikada nece, sto iskljucivo veliki klubovi imaju.
Dole ste bolji i svaka cast na tome svakako ali po cemu ste vi uspjesni kao veliko Sarajevo? onih 6 manje trofeja, to sto postojite desetak godina ili? Ah, znam da si se njima uvlacio u supak prije mozda mjesec a niko da te pogleda, salje mi jaran poruku ovdje u smislu sta ce ovaj listicanin na nasoj temi, ovdje je dobrodosao kao i kod vas :urnebes: ma reko pusti ba levata...vidi se da bas ne pratis BH scenu, mi kad za virsle nismo imali smo bili vrh a da se pokusas obrazovati sto se ovoga tice i ti bi vidio sta Balkan i Europa misle, strucnjaci su oni, ne moram ti ja govoriti valjda..dobro ti gledas te klubove sto su poceli dobro igrati od prije 15 godina tako da ti lazes sam sebe jer znas i sam da se fudbal igra od davnina i da je mnogo vise 50 od 15, makar mislim da znas to..
El' ti meni vjerujes da nikada nisam bio u Sirokom?
Vita est militia

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 dec 2015, 20:12

Nebitna stvar totalno, ne znam samo sto te tolika mrznja izjeda da siris dezinformacije, da guras samo svoje itd. to nije ljudski i to je sramota je da takvi ljudi jos postoje ma gdje god oni zivjeli, svi smo ljudi valjda..tesko je tebi to za razumjeti, Bog zna cime li oni tebe tamo truju

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 13 dec 2015, 01:12

MortemHz je napisao/la:Nebitna stvar totalno, ne znam samo sto te tolika mrznja izjeda da siris dezinformacije, da guras samo svoje itd. to nije ljudski i to je sramota je da takvi ljudi jos postoje ma gdje god oni zivjeli, svi smo ljudi valjda..tesko je tebi to za razumjeti, Bog zna cime li oni tebe tamo truju
slika

Dovoljno si pametan dok ne gostuju turci, onda nista vise nije vazno. Ej, minut.Ti pricas da je neko otrovan, kretenizam .
Vita est militia

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 dec 2015, 17:31

Kakve veze turci imaju sa zivotom i zasto ti je kretenizam kada 10.000 ljudi ispostuje zrtve dok 3 covjeka urlaju Palestina? Zasto ti je vazniji zivot covjeka iz Pariza nego covjeka i djece iz Palestine kojih je mnogo vise umrlo? Svi ljudi su isti nebitno odakle dolaze ali tesko je ovo shvatiti tebi vjerovatno.

On topic, bit ce ovo foto finis (sto se tice glasova) izmedju Sarajeva i Slobode :kafa:

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 22 dec 2015, 17:40

Zrinjski je ovo godine sampion. Navijac sam Sarajeva, ali me slobodno citirajte na kraju sezone.

Sto ste tice ovog @UltrasNotRed, nebih da rrosim puno rijeci o insanu koji kaze da FK Sarajevo nema historiju, ili da Zeljeznicar ima jacu i bolje hiatoriju, vise navijaca. Ne znam, u svakoj njegovoj rijeci se istice mrznja a vrlo lahko ga mogu pobiti u svakoj izgovorenoj rijeci.

Katastrafalno razmisljanje i Zakljucci, pa se ne isplati raspravljati sa takvim
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 22 dec 2015, 22:40

Odakle nama 15 glasova :lol: :lol: ;) ;) :wave:
NK Široki Brijeg

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 22 dec 2015, 22:55

Evolve je napisao/la:Odakle nama 15 glasova :lol: :lol: ;) ;) :wave:
Vas 5-6,par citlucana,ljubušaka,gabeljana i jedan posušak :mrgreen:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 dec 2015, 23:03

Sve kontam od ovoga Ajzea... :crazy:
1946

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 25 dec 2015, 19:51

BitiSrcemVezan je napisao/la:Sve kontam od ovoga Ajzea... :crazy:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
P.S. Plavo proljeće počinje, stoga će prvak biti Željo, Široki ili Radnik!
Životni saputnik! 1921

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 25 dec 2015, 19:54

Prvak ce biti ona ekipa koja bude imala najvise bodova nakon 30. kola.

High

Post Postao/la High » 25 dec 2015, 20:03

Eisenbahner1921 je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Sve kontam od ovoga Ajzea... :crazy:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
P.S. Plavo proljeće počinje, stoga će prvak biti Željo, Široki ili Radnik!
Ima tema i za to:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... i#p4774493
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mchadesh
Kontakt:

Post Postao/la mchadesh » 05 jan 2016, 08:59

NYKnicks Fan je napisao/la:Prvak ce biti ona ekipa koja bude imala najvise bodova nakon 30. kola.
No shit Sherlock :clap: :mrgreen:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 05 jan 2016, 11:39

mchadesh je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Prvak ce biti ona ekipa koja bude imala najvise bodova nakon 30. kola.
No shit Sherlock :clap: :mrgreen:
:? :lol: :urnebes:

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 05 jan 2016, 11:56

bice kako kako se dogovore azmir i tan :lol: :lol: :lol:

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 05 jan 2016, 23:20

Cocaine je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Odakle nama 15 glasova :lol: :lol: ;) ;) :wave:
Vas 5-6,par citlucana,ljubušaka,gabeljana i jedan posušak :mrgreen:
A jedan mostarac :-D

Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson :-)

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 06 jan 2016, 00:17

Jesi siguran ?
Aj provjeri propozicije još jednom. :mrgreen: :P

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.