Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

mandraX
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la mandraX » 14 dec 2015, 15:22

Artetitis je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Sad se nešto kontam, pa Messi nije dao Čehu gola nikad :mrgreen:
Ne znam ni da mu se Suarez nazabijao.

Najbolji evropski igrac ikad Iniesta sigurno jest zalijepio barem jedan.
[youtube][/youtube]

:zviz:

leorey
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la leorey » 14 dec 2015, 15:28

titi14oldschool je napisao/la:
leorey je napisao/la:
Artetitis je napisao/la: Hoce, pricu ce zavrsiti ovako:

"And that, kids, is how I fucked their mother."
Ma da dobijete i 3:0 u Londonu, izgubit cete uzvrat 4:0, zar niste skontali dosad to. Valjda ste trebali to nauciti iz iskustva. Bit ce ALL-IN. :kafa:
Pomalo ba,nije sutlija,niste Vrbanjusu izvukli...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ali ovo je najsigurniji par, prije ce npr Gent izbacit Wolfsburg nego vi Barcu. U januaru se vracaju Arda Turan i Vidal. S tim da Enriqueove ekipe hvataju formu tek od drugog mjeseca, sto se vidjelo prosle sezone. Sve i da pobijedi Arsenal u Londonu, ja ne vidim nacin kako moze prezivjeti na Nou Campu jer se Wenger ne zna braniti, samo napada. A ko napadne, slijedi mu trpanje, slicno je okusio Bayern prosle sezone. Da su dali gol u prvih 10 minuta, natrpali bi ih ko Granadu, ovako su prosli samo npr kao Getafe. I igrom a i rezultatom, doslovno. A taj Bayern je drugi svijet za Arsenal , sto se vidjelo u grupnoj fazi.Ali eto , zivi bili pa vidjeli. Cujemo se nakon tekmi.
27.10.2020

titi14oldschool
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la titi14oldschool » 14 dec 2015, 15:33

leorey je napisao/la:
leorey je napisao/la: Ma da dobijete i 3:0 u Londonu, izgubit cete uzvrat 4:0, zar niste skontali dosad to. Valjda ste trebali to nauciti iz iskustva. Bit ce ALL-IN. :kafa:

Ali ovo je najsigurniji par, prije ce npr Gent izbacit Wolfsburg nego vi Barcu. U januaru se vracaju Arda Turan i Vidal. S tim da Enriqueove ekipe hvataju formu tek od drugog mjeseca, sto se vidjelo prosle sezone. Sve i da pobijedi Arsenal u Londonu, ja ne vidim nacin kako moze prezivjeti na Nou Campu jer se Wenger ne zna braniti, samo napada. A ko napadne, slijedi mu trpanje, slicno je okusio Bayern prosle sezone. Da su dali gol u prvih 10 minuta, natrpali bi ih ko Granadu, ovako su prosli samo npr kao Getafe. I igrom a i rezultatom, doslovno. A taj Bayern je drugi svijet za Arsenal , sto se vidjelo u grupnoj fazi.Ali eto , zivi bili pa vidjeli. Cujemo se nakon tekmi.
Silovao je i vas Bayern,suplja ti prica...

Gunner4
Kontakt:

Re: $: RE: Re: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 14 dec 2015, 15:34

leorey je napisao/la:
leorey je napisao/la: Ma da dobijete i 3:0 u Londonu, izgubit cete uzvrat 4:0, zar niste skontali dosad to. Valjda ste trebali to nauciti iz iskustva. Bit ce ALL-IN. :kafa:

Mjenjaces nick i praviti se blesav posle 16 marta. :kafa:

A pocni da gledas malo utakmice za promjenu pa vidi da li Arsenal zna da se brani ili ne. :roll:

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 dec 2015, 15:39

Ma i tamo pišu kako se Arsenal ne zna braniti i da samo napada. MIslim razumijem ja njih, ipak su to djeca koja i ne znaju nabrojati sve timove iz primere a kamoli šta više. Al doći na temu Arsenala i pisati o tome da se ne Arsenal ne za braniti :urnebes:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 dec 2015, 15:43

ccc a paja ih neki dan bas ruzio sto su se branili grcevito protiv Sunderlanda sta reci hahahahha sram ih bilo

realno je da su sanse 85-15 na strani barce al bih volio da ih izbacimo supacki ne bi im silazio s teme zato sto su debili mrtvi

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 14 dec 2015, 15:44

Barca je prosle sezone natrpala Bayern iz istog razloga kao i Bayern Arsenala ove sezone - ozljede brzih igraca. Nerealan ishod u oba slucaja.

titi14oldschool
Kontakt:

Post Postao/la titi14oldschool » 14 dec 2015, 15:48

Ja kako vise citam ove diskusije shvatam da Arsenal ispada i iz lige ove godine,smijesi nam se druga liga...branit se ne znamo a gola ne zna niko dati,samo Ozil nesto asistira al nema ko dati gola...

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 14 dec 2015, 15:48

Kao što gledam, voajer (docent za neuspijehe) će naći način da zajebe pa čak u slučaju da nam svi prvotimci budu spremni i Wanyama potpiše sada na zimu, a Barcelona bude oslabljena povredom nekog od ovog napadačkog trojca, tako da me ništa ne može iznenaditi.

Daleko od istine je da ovakva Barcelona nije pobjedljiva, imaju oni nekolicinu mana i slabosti u defanzivi koju bi naša krila brzinom lako mogla da eksploatišu.Žironja je u skoku daleko superiorniji igrač od svakog njihovog štopera, i tu se može tražiti prilika za nas.Naš najveći protivnik kao i u svakoj utakmici tako i u ove dvije, će biti voajer, osim ako odluči da barem bude malo normalan i udostoji se da mu se postava i izmjene ne graniče sa zdravim mozgom na kraju krajeva.

Bilo kako bilo, očekuje nas jedan dvomeč pun uzbuđenja i prije svega pravog fudbala.
Osim ako nas voajer u startu ne zajebe.

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 14 dec 2015, 15:49

Jbg Barca... teško brate pogotovo gledajuci formu Katolonaca
Mislim da ce biti obje utakmice teške kako za nas tako ,i za njih (mada oni prolaze 80%) a siguran sam da nas nece nakantat ako je to pozitivna u ovom svemu.
Fokus na Premiership a ovo šta dragi Bog da :kafa:
Arsenal All The Way !

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 dec 2015, 16:00

Artetitis je napisao/la:Barca je prosle sezone natrpala Bayern iz istog razloga kao i Bayern Arsenala ove sezone - ozljede brzih igraca. Nerealan ishod u oba slucaja.
Jasta ozljede su razlog sto ste primili 5 komada, nikako visoka kvaliteta protivnika :tokralju: :tokralju: Ne gine vam 5 komada najmanje , pa hoce li to bit u jednom ili u oba susreta zajedno, vidjet cemo. Uglavnom ce zavisiti od raspolozenosti super trojke. Jer City je prosle sezone izgubio u Barceloni samo 1:0 iako su lagano mogli primiti 12 komada. Ali dobro tada je Hart bio odlican.
27.10.2020

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 14 dec 2015, 16:13

Dobro, bice 8:0 za Barcu u Londonu i 6:0 u Barceloni, Munir ce dati svih 14 golova. Hajd' sad obuci pidzamu sa slikom Messija i na spavanje, haman je pola 5.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 dec 2015, 16:22

leorey je napisao/la: Jasta ozljede su razlog sto ste primili 5 komada, nikako visoka kvaliteta protivnika :tokralju: :tokralju: Ne gine vam 5 komada najmanje , pa hoce li to bit u jednom ili u oba susreta zajedno, vidjet cemo. Uglavnom ce zavisiti od raspolozenosti super trojke. Jer City je prosle sezone izgubio u Barceloni samo 1:0 iako su lagano mogli primiti 12 komada. Ali dobro tada je Hart bio odlican.
TI zaboravljaš da Arsenal za Barsu nije isto što i City,.Zaboravljaš da u prethodna dva dvomeca niste pobjedili na Emiratesu,.Zaboravio si da ste prolaz u zadnjem okrašaju osigurali tek nakon bizarnog crvenog kartona za RVP-a.

Daleko od toga da Barselona nije jaca i da nije favorit ali ako može Celta i Deportivo,može vala i Arsenal,.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 dec 2015, 16:27

mandraX je napisao/la: [youtube][/youtube]

:zviz:
Sudijska lakrdija je ipak obilježila tu utakmicu a ne ovaj gol,.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 dec 2015, 16:41

chily-rz je napisao/la:
leorey je napisao/la: Jasta ozljede su razlog sto ste primili 5 komada, nikako visoka kvaliteta protivnika :tokralju: :tokralju: Ne gine vam 5 komada najmanje , pa hoce li to bit u jednom ili u oba susreta zajedno, vidjet cemo. Uglavnom ce zavisiti od raspolozenosti super trojke. Jer City je prosle sezone izgubio u Barceloni samo 1:0 iako su lagano mogli primiti 12 komada. Ali dobro tada je Hart bio odlican.
TI zaboravljaš da Arsenal za Barsu nije isto što i City,.Zaboravljaš da u prethodna dva dvomeca niste pobjedili na Emiratesu,.Zaboravio si da ste prolaz u zadnjem okrašaju osigurali tek nakon bizarnog crvenog kartona za RVP-a.

Daleko od toga da Barselona nije jaca i da nije favorit ali ako može Celta i Deportivo,može vala i Arsenal,.
U 2 utakmice ne moze ni Celta ni Deportivo , pa ni Arsenal. Da je jedna, onda bi nekako mozda i moglo. @ovajiznadmene sto spominje Munira, kad vec nemas argumenata onda koristis nesto izmedju sarkazma i trolla, a spominjes i godine. A vjerovatno si mladji od mene. To ja zovem : "Ono kad balkanski humor umre" :kafa:

Razumijem vasu nadu i zelju, ali klub koji izgubi od Dinama , nema sta traziti protiv prvaka Europe u 2 utakmice. Ali opet, razumijem vasu nadu i zelju. Ali evo, ukoliko nas prodjete , pojest cu sva gov.na koja sam pos.ro i zazeljeti vam sve od srca da osvojite klempu.
27.10.2020

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 dec 2015, 16:49

leorey je napisao/la:
U 2 utakmice ne moze ni Celta ni Deportivo , pa ni Arsenal. Da je jedna, onda bi nekako mozda i moglo. @ovajiznadmene sto spominje Munira, kad vec nemas argumenata onda koristis nesto izmedju sarkazma i trolla, a spominjes i godine. A vjerovatno si mladji od mene. To ja zovem : "Ono kad balkanski humor umre" :kafa:

Razumijem vasu nadu i zelju, ali klub koji izgubi od Dinama , nema sta traziti protiv prvaka Europe u 2 utakmice. Ali opet, razumijem vasu nadu i zelju. Ali evo, ukoliko nas prodjete , pojest cu sva gov.na koja sam pos.ro i zazeljeti vam sve od srca da osvojite klempu.
Na vašoj temi se prica o osiguranju prolaza nakon prvih 45.minuta,zašto misliš da ce ovdje neko raspravo sa vama uzeti za ozbiljno ?

Da imate najjaci napad na svijetu, imate,.Da vašoj odbrani probleme mogu napraviti i ekipe koje su daleko limitiranije ofanzivno od Arsenala,provjereno,mogu,.Da je u zadnjem dvomecu izmedju ova dva tima presudio crveni karton RVP-u jeste a ta Barselona nije ništa slabija od ove,šta više,mislim da su bili i jaci,.

Odluka pada na Nou Campu a tu je Barsa svakako favorit,naš najveci problem je što nismo trkacka ekipa a trebace nam mnogo trke na Nou Campu da bi bar približno parirali Barseloni,.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 14 dec 2015, 17:20

Ko je ovaj sto kontaminira dvije zadnje strane teme?

GabrielBatistuta
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la GabrielBatistuta » 14 dec 2015, 18:02

QUARTERBACK je napisao/la:ccc a paja ih neki dan bas ruzio sto su se branili grcevito protiv Sunderlanda sta reci hahahahha sram ih bilo

realno je da su sanse 85-15 na strani barce al bih volio da ih izbacimo supacki ne bi im silazio s teme zato sto su debili mrtvi
:lol: kakva si ti budala.
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 dec 2015, 18:04

Koliko god Barca ima slabih tacaka u odbrani, Arsenal ima jos slabijih.
A napad je smijesno porediti.

Uz puno srece moze svasta da se desi, realno je ovo gotova prica za Arsenal.

Tradicija se nastavlja i u LP sve su prilike. Prolazak grupne faze i onda kuci.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 14 dec 2015, 18:55

Reis-ul-ulem Husein ef. Kavazović simpatizerima Arsenala u Bosni i Hercegovini izražava saučešće povodom današnjeg izvlačenja parova Lige prvaka. Bašun Sagolsun braćo i sestre.
Mi Topnici odgovaramo: Dostum Sagolsun.

Sto bi rekla Billjana Jevtic- proklet da je ovaj zivot.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.