[youtube][/youtube]Artetitis je napisao/la:Ne znam ni da mu se Suarez nazabijao.topnik1 je napisao/la:Sad se nešto kontam, pa Messi nije dao Čehu gola nikad
Najbolji evropski igrac ikad Iniesta sigurno jest zalijepio barem jedan.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Re: RE: Re: Arsenal
Ali ovo je najsigurniji par, prije ce npr Gent izbacit Wolfsburg nego vi Barcu. U januaru se vracaju Arda Turan i Vidal. S tim da Enriqueove ekipe hvataju formu tek od drugog mjeseca, sto se vidjelo prosle sezone. Sve i da pobijedi Arsenal u Londonu, ja ne vidim nacin kako moze prezivjeti na Nou Campu jer se Wenger ne zna braniti, samo napada. A ko napadne, slijedi mu trpanje, slicno je okusio Bayern prosle sezone. Da su dali gol u prvih 10 minuta, natrpali bi ih ko Granadu, ovako su prosli samo npr kao Getafe. I igrom a i rezultatom, doslovno. A taj Bayern je drugi svijet za Arsenal , sto se vidjelo u grupnoj fazi.Ali eto , zivi bili pa vidjeli. Cujemo se nakon tekmi.titi14oldschool je napisao/la:Pomalo ba,nije sutlija,niste Vrbanjusu izvukli...leorey je napisao/la:Ma da dobijete i 3:0 u Londonu, izgubit cete uzvrat 4:0, zar niste skontali dosad to. Valjda ste trebali to nauciti iz iskustva. Bit ce ALL-IN.Artetitis je napisao/la: Hoce, pricu ce zavrsiti ovako:
"And that, kids, is how I fucked their mother."
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
27.10.2020
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Arsenal
Silovao je i vas Bayern,suplja ti prica...leorey je napisao/la:Ali ovo je najsigurniji par, prije ce npr Gent izbacit Wolfsburg nego vi Barcu. U januaru se vracaju Arda Turan i Vidal. S tim da Enriqueove ekipe hvataju formu tek od drugog mjeseca, sto se vidjelo prosle sezone. Sve i da pobijedi Arsenal u Londonu, ja ne vidim nacin kako moze prezivjeti na Nou Campu jer se Wenger ne zna braniti, samo napada. A ko napadne, slijedi mu trpanje, slicno je okusio Bayern prosle sezone. Da su dali gol u prvih 10 minuta, natrpali bi ih ko Granadu, ovako su prosli samo npr kao Getafe. I igrom a i rezultatom, doslovno. A taj Bayern je drugi svijet za Arsenal , sto se vidjelo u grupnoj fazi.Ali eto , zivi bili pa vidjeli. Cujemo se nakon tekmi.titi14oldschool je napisao/la:Pomalo ba,nije sutlija,niste Vrbanjusu izvukli...leorey je napisao/la: Ma da dobijete i 3:0 u Londonu, izgubit cete uzvrat 4:0, zar niste skontali dosad to. Valjda ste trebali to nauciti iz iskustva. Bit ce ALL-IN.
Re: $: RE: Re: RE: Re: Arsenal
Mjenjaces nick i praviti se blesav posle 16 marta.leorey je napisao/la:Ali ovo je najsigurniji par, prije ce npr Gent izbacit Wolfsburg nego vi Barcu. U januaru se vracaju Arda Turan i Vidal. S tim da Enriqueove ekipe hvataju formu tek od drugog mjeseca, sto se vidjelo prosle sezone. Sve i da pobijedi Arsenal u Londonu, ja ne vidim nacin kako moze prezivjeti na Nou Campu jer se Wenger ne zna braniti, samo napada. A ko napadne, slijedi mu trpanje, slicno je okusio Bayern prosle sezone. Da su dali gol u prvih 10 minuta, natrpali bi ih ko Granadu, ovako su prosli samo npr kao Getafe. I igrom a i rezultatom, doslovno. A taj Bayern je drugi svijet za Arsenal , sto se vidjelo u grupnoj fazi.Ali eto , zivi bili pa vidjeli. Cujemo se nakon tekmi.titi14oldschool je napisao/la:Pomalo ba,nije sutlija,niste Vrbanjusu izvukli...leorey je napisao/la: Ma da dobijete i 3:0 u Londonu, izgubit cete uzvrat 4:0, zar niste skontali dosad to. Valjda ste trebali to nauciti iz iskustva. Bit ce ALL-IN.
A pocni da gledas malo utakmice za promjenu pa vidi da li Arsenal zna da se brani ili ne.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ma i tamo pišu kako se Arsenal ne zna braniti i da samo napada. MIslim razumijem ja njih, ipak su to djeca koja i ne znaju nabrojati sve timove iz primere a kamoli šta više. Al doći na temu Arsenala i pisati o tome da se ne Arsenal ne za braniti 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ccc a paja ih neki dan bas ruzio sto su se branili grcevito protiv Sunderlanda sta reci hahahahha sram ih bilo
realno je da su sanse 85-15 na strani barce al bih volio da ih izbacimo supacki ne bi im silazio s teme zato sto su debili mrtvi
realno je da su sanse 85-15 na strani barce al bih volio da ih izbacimo supacki ne bi im silazio s teme zato sto su debili mrtvi
Barca je prosle sezone natrpala Bayern iz istog razloga kao i Bayern Arsenala ove sezone - ozljede brzih igraca. Nerealan ishod u oba slucaja.
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Ja kako vise citam ove diskusije shvatam da Arsenal ispada i iz lige ove godine,smijesi nam se druga liga...branit se ne znamo a gola ne zna niko dati,samo Ozil nesto asistira al nema ko dati gola...
Kao što gledam, voajer (docent za neuspijehe) će naći način da zajebe pa čak u slučaju da nam svi prvotimci budu spremni i Wanyama potpiše sada na zimu, a Barcelona bude oslabljena povredom nekog od ovog napadačkog trojca, tako da me ništa ne može iznenaditi.
Daleko od istine je da ovakva Barcelona nije pobjedljiva, imaju oni nekolicinu mana i slabosti u defanzivi koju bi naša krila brzinom lako mogla da eksploatišu.Žironja je u skoku daleko superiorniji igrač od svakog njihovog štopera, i tu se može tražiti prilika za nas.Naš najveći protivnik kao i u svakoj utakmici tako i u ove dvije, će biti voajer, osim ako odluči da barem bude malo normalan i udostoji se da mu se postava i izmjene ne graniče sa zdravim mozgom na kraju krajeva.
Bilo kako bilo, očekuje nas jedan dvomeč pun uzbuđenja i prije svega pravog fudbala.
Daleko od istine je da ovakva Barcelona nije pobjedljiva, imaju oni nekolicinu mana i slabosti u defanzivi koju bi naša krila brzinom lako mogla da eksploatišu.Žironja je u skoku daleko superiorniji igrač od svakog njihovog štopera, i tu se može tražiti prilika za nas.Naš najveći protivnik kao i u svakoj utakmici tako i u ove dvije, će biti voajer, osim ako odluči da barem bude malo normalan i udostoji se da mu se postava i izmjene ne graniče sa zdravim mozgom na kraju krajeva.
Bilo kako bilo, očekuje nas jedan dvomeč pun uzbuđenja i prije svega pravog fudbala.
Jbg Barca... teško brate pogotovo gledajuci formu Katolonaca
Mislim da ce biti obje utakmice teške kako za nas tako ,i za njih (mada oni prolaze 80%) a siguran sam da nas nece nakantat ako je to pozitivna u ovom svemu.
Fokus na Premiership a ovo šta dragi Bog da
Mislim da ce biti obje utakmice teške kako za nas tako ,i za njih (mada oni prolaze 80%) a siguran sam da nas nece nakantat ako je to pozitivna u ovom svemu.
Fokus na Premiership a ovo šta dragi Bog da
Arsenal All The Way !
Jasta ozljede su razlog sto ste primili 5 komada, nikako visoka kvaliteta protivnikaArtetitis je napisao/la:Barca je prosle sezone natrpala Bayern iz istog razloga kao i Bayern Arsenala ove sezone - ozljede brzih igraca. Nerealan ishod u oba slucaja.
27.10.2020
Dobro, bice 8:0 za Barcu u Londonu i 6:0 u Barceloni, Munir ce dati svih 14 golova. Hajd' sad obuci pidzamu sa slikom Messija i na spavanje, haman je pola 5.
TI zaboravljaš da Arsenal za Barsu nije isto što i City,.Zaboravljaš da u prethodna dva dvomeca niste pobjedili na Emiratesu,.Zaboravio si da ste prolaz u zadnjem okrašaju osigurali tek nakon bizarnog crvenog kartona za RVP-a.leorey je napisao/la: Jasta ozljede su razlog sto ste primili 5 komada, nikako visoka kvaliteta protivnika![]()
Ne gine vam 5 komada najmanje , pa hoce li to bit u jednom ili u oba susreta zajedno, vidjet cemo. Uglavnom ce zavisiti od raspolozenosti super trojke. Jer City je prosle sezone izgubio u Barceloni samo 1:0 iako su lagano mogli primiti 12 komada. Ali dobro tada je Hart bio odlican.
Daleko od toga da Barselona nije jaca i da nije favorit ali ako može Celta i Deportivo,može vala i Arsenal,.
Sudijska lakrdija je ipak obilježila tu utakmicu a ne ovaj gol,.mandraX je napisao/la: [youtube][/youtube]
![]()
U 2 utakmice ne moze ni Celta ni Deportivo , pa ni Arsenal. Da je jedna, onda bi nekako mozda i moglo. @ovajiznadmene sto spominje Munira, kad vec nemas argumenata onda koristis nesto izmedju sarkazma i trolla, a spominjes i godine. A vjerovatno si mladji od mene. To ja zovem : "Ono kad balkanski humor umre"chily-rz je napisao/la:TI zaboravljaš da Arsenal za Barsu nije isto što i City,.Zaboravljaš da u prethodna dva dvomeca niste pobjedili na Emiratesu,.Zaboravio si da ste prolaz u zadnjem okrašaju osigurali tek nakon bizarnog crvenog kartona za RVP-a.leorey je napisao/la: Jasta ozljede su razlog sto ste primili 5 komada, nikako visoka kvaliteta protivnika![]()
Ne gine vam 5 komada najmanje , pa hoce li to bit u jednom ili u oba susreta zajedno, vidjet cemo. Uglavnom ce zavisiti od raspolozenosti super trojke. Jer City je prosle sezone izgubio u Barceloni samo 1:0 iako su lagano mogli primiti 12 komada. Ali dobro tada je Hart bio odlican.
Daleko od toga da Barselona nije jaca i da nije favorit ali ako može Celta i Deportivo,može vala i Arsenal,.
Razumijem vasu nadu i zelju, ali klub koji izgubi od Dinama , nema sta traziti protiv prvaka Europe u 2 utakmice. Ali opet, razumijem vasu nadu i zelju. Ali evo, ukoliko nas prodjete , pojest cu sva gov.na koja sam pos.ro i zazeljeti vam sve od srca da osvojite klempu.
27.10.2020
Na vašoj temi se prica o osiguranju prolaza nakon prvih 45.minuta,zašto misliš da ce ovdje neko raspravo sa vama uzeti za ozbiljno ?leorey je napisao/la:
U 2 utakmice ne moze ni Celta ni Deportivo , pa ni Arsenal. Da je jedna, onda bi nekako mozda i moglo. @ovajiznadmene sto spominje Munira, kad vec nemas argumenata onda koristis nesto izmedju sarkazma i trolla, a spominjes i godine. A vjerovatno si mladji od mene. To ja zovem : "Ono kad balkanski humor umre"![]()
Razumijem vasu nadu i zelju, ali klub koji izgubi od Dinama , nema sta traziti protiv prvaka Europe u 2 utakmice. Ali opet, razumijem vasu nadu i zelju. Ali evo, ukoliko nas prodjete , pojest cu sva gov.na koja sam pos.ro i zazeljeti vam sve od srca da osvojite klempu.
Da imate najjaci napad na svijetu, imate,.Da vašoj odbrani probleme mogu napraviti i ekipe koje su daleko limitiranije ofanzivno od Arsenala,provjereno,mogu,.Da je u zadnjem dvomecu izmedju ova dva tima presudio crveni karton RVP-u jeste a ta Barselona nije ništa slabija od ove,šta više,mislim da su bili i jaci,.
Odluka pada na Nou Campu a tu je Barsa svakako favorit,naš najveci problem je što nismo trkacka ekipa a trebace nam mnogo trke na Nou Campu da bi bar približno parirali Barseloni,.
Ko je ovaj sto kontaminira dvije zadnje strane teme?
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: RE: Re: Arsenal
QUARTERBACK je napisao/la:ccc a paja ih neki dan bas ruzio sto su se branili grcevito protiv Sunderlanda sta reci hahahahha sram ih bilo
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Koliko god Barca ima slabih tacaka u odbrani, Arsenal ima jos slabijih.
A napad je smijesno porediti.
Uz puno srece moze svasta da se desi, realno je ovo gotova prica za Arsenal.
Tradicija se nastavlja i u LP sve su prilike. Prolazak grupne faze i onda kuci.
A napad je smijesno porediti.
Uz puno srece moze svasta da se desi, realno je ovo gotova prica za Arsenal.
Tradicija se nastavlja i u LP sve su prilike. Prolazak grupne faze i onda kuci.
Reis-ul-ulem Husein ef. Kavazović simpatizerima Arsenala u Bosni i Hercegovini izražava saučešće povodom današnjeg izvlačenja parova Lige prvaka. Bašun Sagolsun braćo i sestre.
Mi Topnici odgovaramo: Dostum Sagolsun.
Sto bi rekla Billjana Jevtic- proklet da je ovaj zivot.
Mi Topnici odgovaramo: Dostum Sagolsun.
Sto bi rekla Billjana Jevtic- proklet da je ovaj zivot.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.