Vodio jednog slijepca na Sunderland-WBAVirtu4l je napisao/la:al' đe nađe Sunderland

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vodio jednog slijepca na Sunderland-WBAVirtu4l je napisao/la:al' đe nađe Sunderland
Jao avatara!Cocaine je napisao/la:Vodio jednog slijepca na Sunderland-WBAVirtu4l je napisao/la:al' đe nađe Sunderland![]()
DoeTz je napisao/la:Mozel me neko citirat kuknjava
joker90 je napisao/la:Jao avatara!Cocaine je napisao/la:Vodio jednog slijepca na Sunderland-WBAVirtu4l je napisao/la:al' đe nađe Sunderland![]()
![]()
Cezar i Daddy, znaci nasao si mu novi nadimak!
Pa neće valjda ChelseaVirtu4l je napisao/la:al' đe nađe Sunderland
MaloTaRgEt_ je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Mozel me neko citirat kuknjava
Malo se popilo veceras
Sta ces drugo ponedjeljkomDoeTz je napisao/la:MaloTaRgEt_ je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Mozel me neko citirat kuknjava
Malo se popilo veceras![]()
Crne mačke iz SunderlandaAjzea je napisao/la:Pa neće valjda ChelseaVirtu4l je napisao/la:al' đe nađe Sunderland![]()
Drogirat se, logicnopinoglavi je napisao/la: Sta ces drugo ponedjeljkom
Jest jest i ja sam ko taj donji. Lik je replika Friedricha NietzscheaAjzea je napisao/la:Pa neće valjda ChelseaVirtu4l je napisao/la:al' đe nađe Sunderland![]()
Mislim da ću na ovaj način najbolje iskazati sebe, i stanje u kojem sam, dok čitam postove našeg uvaženog Krleže..
Jeftinije nego vama u Gradac ili na Bacinska. Povratnu i pici na vikend. Pitaj svoje mostarce zato putuju preko Tuzle u Mostar.Cocaine je napisao/la:Blizu mi je more blizu mi planina
[youtube][/youtube]
Sunce,plavo nebo,mediteranska klima,lanci u gepektu s paučinom na sebi,lijepe žene,turizam,spoj turske,austrougarske i novogradnje,razne vrste voća,vina,rakija,svedjanke,svabice,cehinje,australke i dr na izvolite,stari most,neretva i da ne nabrajam vise
Mahanje za sve one koji u 01h po noci krenu za Neum![]()
![]()
Velika je razlika, kod nas se po gradu prestalo pucati prije 70 godina. I tada se samo malo zapucalo '43 i '45.rigotina je napisao/la:ja ne znam jel smog ometa radio signale al ajde vi koji nas citate iz tuzle prosirite po gradu da se prestalo pucat prije 20 godina
Ne mislim da trebate rusiti krst, ai mogli ste otici na susjedno brdo i napraviti jos veci mjesec i petokraku.Cocaine je napisao/la: Sta sada ja trebam uzet 50 kila vitezita i raznijet taj kriz. Ne brato ne zanima me. Ali ono sto sam mogao uciniti je otici na radnu akciju na fortici isto brdo iznad Mostara gdje smo od kamena ispisali BIH VOLIMO TE i Stari Most u dimenzijama 200x200 metara što se iz grada isto vidi
Nema potrebe za nekim dokazivanjem i furanjem necega na silu. Objekti iz XV vijeka kojih ima preko 20 u srcu grada sve kažu i svaki stranac to sam provali. Nema potrebe da se veremo po brdima kad je naše u čaršiji. Nego yebo tu tematikuProbisvjet je napisao/la:Ne mislim da trebate rusiti krst, ai mogli ste otici na susjedno brdo i napraviti jos veci mjesec i petokraku.Cocaine je napisao/la: Sta sada ja trebam uzet 50 kila vitezita i raznijet taj kriz. Ne brato ne zanima me. Ali ono sto sam mogao uciniti je otici na radnu akciju na fortici isto brdo iznad Mostara gdje smo od kamena ispisali BIH VOLIMO TE i Stari Most u dimenzijama 200x200 metara što se iz grada isto vidi
Cocaine je napisao/la:Nema potrebe za nekim dokazivanjem i furanjem necega na silu. Objekti iz XV vijeka kojih ima preko 20 u srcu grada sve kažu i svaki stranac to sam provali. Nema potrebe da se veremo po brdima kad je naše u čaršiji. Nego yebo tu tematikuProbisvjet je napisao/la:Ne mislim da trebate rusiti krst, ai mogli ste otici na susjedno brdo i napraviti jos veci mjesec i petokraku.Cocaine je napisao/la: Sta sada ja trebam uzet 50 kila vitezita i raznijet taj kriz. Ne brato ne zanima me. Ali ono sto sam mogao uciniti je otici na radnu akciju na fortici isto brdo iznad Mostara gdje smo od kamena ispisali BIH VOLIMO TE i Stari Most u dimenzijama 200x200 metara što se iz grada isto vidi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.