Vodio jednog slijepca na Sunderland-WBAVirtu4l je napisao/la:al' đe nađe Sunderland
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ma koga će on negdje voditi 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jao avatara!Cocaine je napisao/la:Vodio jednog slijepca na Sunderland-WBAVirtu4l je napisao/la:al' đe nađe Sunderland![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
DoeTz je napisao/la:Mozel me neko citirat kuknjava
Malo se popilo veceras
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
joker90 je napisao/la:Jao avatara!Cocaine je napisao/la:Vodio jednog slijepca na Sunderland-WBAVirtu4l je napisao/la:al' đe nađe Sunderland![]()
![]()
Cezar i Daddy, znaci nasao si mu novi nadimak!
Pa neće valjda ChelseaVirtu4l je napisao/la:al' đe nađe Sunderland
Mislim da ću na ovaj način najbolje iskazati sebe, i stanje u kojem sam, dok čitam postove našeg uvaženog Krleže..

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
MaloTaRgEt_ je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Mozel me neko citirat kuknjava
Malo se popilo veceras
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sta ces drugo ponedjeljkomDoeTz je napisao/la:MaloTaRgEt_ je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Mozel me neko citirat kuknjava
Malo se popilo veceras![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
Crne mačke iz SunderlandaAjzea je napisao/la:Pa neće valjda ChelseaVirtu4l je napisao/la:al' đe nađe Sunderland![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Drogirat se, logicnopinoglavi je napisao/la: Sta ces drugo ponedjeljkom
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Jest jest i ja sam ko taj donji. Lik je replika Friedricha NietzscheaAjzea je napisao/la:Pa neće valjda ChelseaVirtu4l je napisao/la:al' đe nađe Sunderland![]()
Mislim da ću na ovaj način najbolje iskazati sebe, i stanje u kojem sam, dok čitam postove našeg uvaženog Krleže..
Nisam ušao odavno na ovu temu, jel' se ovo stari strmkapa vratio? 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: PL
[youtube][/youtube]
Za Solinasa i Pastrmku 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jeftinije nego vama u Gradac ili na Bacinska. Povratnu i pici na vikend. Pitaj svoje mostarce zato putuju preko Tuzle u Mostar.Cocaine je napisao/la:Blizu mi je more blizu mi planina
[youtube][/youtube]
Sunce,plavo nebo,mediteranska klima,lanci u gepektu s paučinom na sebi,lijepe žene,turizam,spoj turske,austrougarske i novogradnje,razne vrste voća,vina,rakija,svedjanke,svabice,cehinje,australke i dr na izvolite,stari most,neretva i da ne nabrajam vise
Mahanje za sve one koji u 01h po noci krenu za Neum![]()
![]()
https://wizzair.com/bs-Latn-BA/Flights/Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Velika je razlika, kod nas se po gradu prestalo pucati prije 70 godina. I tada se samo malo zapucalo '43 i '45.rigotina je napisao/la:ja ne znam jel smog ometa radio signale al ajde vi koji nas citate iz tuzle prosirite po gradu da se prestalo pucat prije 20 godina
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne mislim da trebate rusiti krst, ai mogli ste otici na susjedno brdo i napraviti jos veci mjesec i petokraku.Cocaine je napisao/la: Sta sada ja trebam uzet 50 kila vitezita i raznijet taj kriz. Ne brato ne zanima me. Ali ono sto sam mogao uciniti je otici na radnu akciju na fortici isto brdo iznad Mostara gdje smo od kamena ispisali BIH VOLIMO TE i Stari Most u dimenzijama 200x200 metara što se iz grada isto vidi
Nema potrebe za nekim dokazivanjem i furanjem necega na silu. Objekti iz XV vijeka kojih ima preko 20 u srcu grada sve kažu i svaki stranac to sam provali. Nema potrebe da se veremo po brdima kad je naše u čaršiji. Nego yebo tu tematikuProbisvjet je napisao/la:Ne mislim da trebate rusiti krst, ai mogli ste otici na susjedno brdo i napraviti jos veci mjesec i petokraku.Cocaine je napisao/la: Sta sada ja trebam uzet 50 kila vitezita i raznijet taj kriz. Ne brato ne zanima me. Ali ono sto sam mogao uciniti je otici na radnu akciju na fortici isto brdo iznad Mostara gdje smo od kamena ispisali BIH VOLIMO TE i Stari Most u dimenzijama 200x200 metara što se iz grada isto vidi
Cocaine je napisao/la:Nema potrebe za nekim dokazivanjem i furanjem necega na silu. Objekti iz XV vijeka kojih ima preko 20 u srcu grada sve kažu i svaki stranac to sam provali. Nema potrebe da se veremo po brdima kad je naše u čaršiji. Nego yebo tu tematikuProbisvjet je napisao/la:Ne mislim da trebate rusiti krst, ai mogli ste otici na susjedno brdo i napraviti jos veci mjesec i petokraku.Cocaine je napisao/la: Sta sada ja trebam uzet 50 kila vitezita i raznijet taj kriz. Ne brato ne zanima me. Ali ono sto sam mogao uciniti je otici na radnu akciju na fortici isto brdo iznad Mostara gdje smo od kamena ispisali BIH VOLIMO TE i Stari Most u dimenzijama 200x200 metara što se iz grada isto vidi
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Mozes se ti na silu keslat koliko hoces 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.