anell je napisao/la:Šta fali Pepu ?
prevara,to bi vjerojatno i dokazao kod nas
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
anell je napisao/la:Šta fali Pepu ?
Možeš misliti ludila na temitopnik1 je napisao/la:anell je napisao/la:Šta fali Pepu ?
Ja bi volio da dođe Pep, da nam ujebe trostruko više živce nego Wenger. Ionako smo mazohisti svi, ko nas yebe

topnik1 je napisao/la:Sve mi miriše da bi golmani mogli presuditi, a Hart i nije na nekom WC nivou
Vratice se Coq dotad ili ce doci neki Wanyama/Kante. Za razliku od tvog pobratima koji bi na Barcu poslao Girouda da dominira u skoku, ja bih krenuo sa Welbzom ili Walcottom na spicu.Seaman je napisao/la:nije vrag da se nadaš prolasku uefaloneArtetitis je napisao/la:Yebiga, Poljak bi sad mogao igrati samo Premiership, a ionako neće da napusti Sevillu (bar ne do ljeta). Dzyubu prije ljeta isto ne možeš očekivati obzirom da je Zenit u osmini finala CL.Seaman je napisao/la:nek iskešira bar za Grzegorza Krychowiaka 40-45 milki sad,a na ljeto wc špicaovog rusa si nek vodi doma u vrt kao vrtnog patuljka **** ga on,onaj dzyuba je klasa iznad tog kokorina,ali nama trebaju wc špicevi a ne mrtvi prosjeci
s flaminijem na zadnjem i u napadu s panjem
malo morgen,više bi bio zadovoljan dolaskom Krychowiaka nego prolaskom uefalone,rekao sam već nek mu spodoba dadne plaću engleske kokoši i sevilli 40-45 milki i to je to
Ne moze, morali bismo prodati Emirate.Gunner4 je napisao/la:Everton zeli Chambersa kao zamjenu za Stonesa.
Moze. Taman mi njima Chambersa i doplatu a oni nama Stonesa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Seaman je napisao/la:Mourinho,povedi nas u bolje dane
topnik1 je napisao/la:Seaman je napisao/la:Mourinho,povedi nas u bolje dane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.