Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
To
Nego. Naša odbrana:

vs Citijeva odbrana

Očigledno je da će biti iz 2/X
Sve mi miriše da bi golmani mogli presuditi, a Hart i nije na nekom WC nivou
Nego. Naša odbrana:

vs Citijeva odbrana

Očigledno je da će biti iz 2/X
Sve mi miriše da bi golmani mogli presuditi, a Hart i nije na nekom WC nivou
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
topnik1 je napisao/la:Sve mi miriše da bi golmani mogli presuditi, a Hart i nije na nekom WC nivou
mogli bi presuditi napadači,pogotovo bukvaš na svom nivou,Aguero se vraća cityu
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... clash.html
Budimo realni, Aguero se može neutralisati. Čovjek se tek vraća od povrede, a ne bi me iznenadilo i da pola utakmice izađe.
Najveća briga je sredina terena gdje bi nas mogli pojesti
Najveća briga je sredina terena gdje bi nas mogli pojesti
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Giroud je jedan od najzahahvalnijih igraca. Da ga nemamo igrali bi pola godine bez spica. Hvala Bogu da je drvo pa se ne moze povrijedit.
Giroud masino!
Giroud masino!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Vratice se Coq dotad ili ce doci neki Wanyama/Kante. Za razliku od tvog pobratima koji bi na Barcu poslao Girouda da dominira u skoku, ja bih krenuo sa Welbzom ili Walcottom na spicu.Seaman je napisao/la:nije vrag da se nadaš prolasku uefaloneArtetitis je napisao/la:Yebiga, Poljak bi sad mogao igrati samo Premiership, a ionako neće da napusti Sevillu (bar ne do ljeta). Dzyubu prije ljeta isto ne možeš očekivati obzirom da je Zenit u osmini finala CL.Seaman je napisao/la:nek iskešira bar za Grzegorza Krychowiaka 40-45 milki sad,a na ljeto wc špicaovog rusa si nek vodi doma u vrt kao vrtnog patuljka **** ga on,onaj dzyuba je klasa iznad tog kokorina,ali nama trebaju wc špicevi a ne mrtvi prosjeci
s flaminijem na zadnjem i u napadu s panjem
malo morgen,više bi bio zadovoljan dolaskom Krychowiaka nego prolaskom uefalone,rekao sam već nek mu spodoba dadne plaću engleske kokoši i sevilli 40-45 milki i to je to
Nadam se, ali ne ocekujem prolaz.
Kakoe
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Everton zeli Chambersa kao zamjenu za Stonesa. 
Moze. Taman mi njima Chambersa i doplatu a oni nama Stonesa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ne moze, morali bismo prodati Emirate.Gunner4 je napisao/la:Everton zeli Chambersa kao zamjenu za Stonesa.
Guardiola bi sa Arsenalom bez problema osvojio ligu. On, za razliku od Arsenea, ne bi sparao za novog DM-a nego bi doveo Mascherana, Busquetsa ili tako nekog koji bi dominirao. Vjerovatno bi poveo i Lewandowskog sa sobom.
Ako postoje menadzeri koji bi bili apgrejd u odnosu na Wengera, to su Simeone i Guardiola. Kakve smo mi srece, dok Arsene ode, bice dobro da nas zapadne i Martinez.
Ja ne znam iskreno kako bi rekao da li je neki menadžer upgrade u odnosu na Wengera, obzirom koliko je ovaj dugo u Arsenalu.
Trenutne rokade menadžera po timovima mi nemamo šta gledati jer Wenger 101% neće još otići. Jedino ako neki od njih toliko voli Arsenal pa će uzet odmor dok Wenger ne ode pa ga zamijeni.
Ja ne bi volio vidjet SImeona. Daleko je on od filozofije Wengera i Arsenala. Jednostavno ne bi bilo to to sa njim. Ok zalaganje, požrtvovanost i sve, ali sam koncept igre se razilazi sa onim što se u Arsenalu igra.
Pep po onom što je igrao u Barsi i Bayernu je nešto najsličnije Wengeru, ali čovjek Bayern uopšte nije unaprijedio(dosad), i nastavio je osvajat BL, što je teže ne osvojiti nego osvojiti.
Trenutne rokade menadžera po timovima mi nemamo šta gledati jer Wenger 101% neće još otići. Jedino ako neki od njih toliko voli Arsenal pa će uzet odmor dok Wenger ne ode pa ga zamijeni.
Ja ne bi volio vidjet SImeona. Daleko je on od filozofije Wengera i Arsenala. Jednostavno ne bi bilo to to sa njim. Ok zalaganje, požrtvovanost i sve, ali sam koncept igre se razilazi sa onim što se u Arsenalu igra.
Pep po onom što je igrao u Barsi i Bayernu je nešto najsličnije Wengeru, ali čovjek Bayern uopšte nije unaprijedio(dosad), i nastavio je osvajat BL, što je teže ne osvojiti nego osvojiti.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mourinho,povedi nas u bolje dane 
Seaman je napisao/la:Mourinho,povedi nas u bolje dane
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
topnik1 je napisao/la:Seaman je napisao/la:Mourinho,povedi nas u bolje dane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
čemu se ti cerekaš
Seaman je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Seaman je napisao/la:Mourinho,povedi nas u bolje dane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
čemu se ti cerekašjel možda tome da ti idol nemože 10 godina osvojiti titulu,a da ne govorim o konkurentnosti u Europi,jako smiješno,trebao bi plakati od srama skupa s ostatkom voajerovih sljedbenika
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
topnik1 je napisao/la:[quote="Seaman"
čemu se ti cerekašjel možda tome da ti idol nemože 10 godina osvojiti titulu,a da ne govorim o konkurentnosti u Europi,jako smiješno,trebao bi plakati od srama skupa s ostatkom voajerovih sljedbenika
nabio vam je komplekse kao malim majmunima
Nas buduci menager je Dragan Stojkovic Piksi. To mi je nekako ono bas Wengerov i nase uprave fazon.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Jedva cekam da nas Mourinho preuzme, voajeroljupci ce prestati navijati za Arsenal navijace za onaj japanski klub sto takodjer pozdravljam a doticni Piksi ce da vodi Cukaricki ili Radnicki iz Nisa a Arsenal nece sigurno!
Treba nam trener koji cenas dici na novi nivo trener sa kojim cemo umjesto lolalnog giganta postati istinski evropski gigant.
Smecari u vidu Guardiole i Piksi Stojkovica nikako ne dolaze u obzir to su sarlatani sa kojim mozemo samo nazadovati.
Treba nam trener koji cenas dici na novi nivo trener sa kojim cemo umjesto lolalnog giganta postati istinski evropski gigant.
Smecari u vidu Guardiole i Piksi Stojkovica nikako ne dolaze u obzir to su sarlatani sa kojim mozemo samo nazadovati.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kada Mourinho preuzme Arsenal ja cu konacno kresnuti Jessicu Albu. 
Da, samo jedno su zelje a drugo je realnost.
Ti ako mislis da ce retardirani Gazdis ili onaj americki bizon Kronke dovesti neko veliko trenersko ime onda ti i ne pratis Arsenal.
Druga je stvar sta bi mi zeljeli ali plasim se da ce dovesti tako nekoga da nam se pokenja u civot. Piksi, Benitez, Martinez, Rodgers, Moyes taj je izbor gdje ce oni traziti naslednike.
Velika steta sto smo Kloppa propustili. Veliki strucnjak za sitne pare.
Da, samo jedno su zelje a drugo je realnost.
Ti ako mislis da ce retardirani Gazdis ili onaj americki bizon Kronke dovesti neko veliko trenersko ime onda ti i ne pratis Arsenal.
Druga je stvar sta bi mi zeljeli ali plasim se da ce dovesti tako nekoga da nam se pokenja u civot. Piksi, Benitez, Martinez, Rodgers, Moyes taj je izbor gdje ce oni traziti naslednike.
Velika steta sto smo Kloppa propustili. Veliki strucnjak za sitne pare.
Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09 i 13 gostiju.