Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sta sad govore navijaci Man citja za Dzeku? Jel jos uvijek zale za njim? 
Why so serious?Husika je napisao/la:Covjek koji je donio revoluciju nasem fudbalu nije zasluzio izivljavanje bolesnih pitara !!!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Kada cujes da neko izgovori "Bosna" prva misao su ti Ćevapi a druga Džeko... 
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Zna se da čovjek ne zna pucati penale, pa ti skontaj kakva je ekipa u kojoj je on prvi izbor za penale 
Sve to stoji ali svemu dodje kraj.Husika je napisao/la:Kada cujes da neko izgovori "Bosna" prva misao su ti Ćevapi a druga Džeko...
Osim mozda cevapima
Cemu skrnavljenje Osima ? Meni nikad na pamet nebi palo da ovako ensto stavljam npr. za Haseta iako nije velicinom ni blizu Ivici, al legende su legende, malogradjanske su vam te zajebancije..MCMXLVI je napisao/la:Why so serious?Husika je napisao/la:Covjek koji je donio revoluciju nasem fudbalu nije zasluzio izivljavanje bolesnih pitara !!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pitari, sta vam je....!

Hahaah cuj ni blizu
Ne Hlupaj svega ti, nije mi on sveti papa kao sto je vama.
Smijem se saliti na racun ovog prevaranta.
TEMA JE EDIN DZEKO!
Ne Hlupaj svega ti, nije mi on sveti papa kao sto je vama.
Smijem se saliti na racun ovog prevaranta.
TEMA JE EDIN DZEKO!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Azmirami klocu trebobi dati zekat,eto nama šalji ibričiča tiga plačaj krenutće golovi
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ako cemo posteno

I to bi bilo to

I to bi bilo to
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Cuj sta im je, dok mi pratimo veliki broj nasih igraca u repki i klubovima sirom evrope, oni jbga prate gojka u grckoj (kojeg su prozvali kao dijete fks)SlevinKelevra je napisao/la:Pitari, sta vam je....!
Kakvi kompleksi. Ispade ako covjek kritikuje lose igre Dzeke da je bolesni pitar ili sta?
Covjek je dosao kao najvece pojacanje Rome zadjih 10 godina i uspio je da postigne svega 5 golova, 3 u seriji A. Igra lose, fula ciste zicere, penale forsira iako mu nikad nisu isli u karijeri. Ako to covjek kaze onda je on komplekas i bolesnik?
Nadam se da ce administracija sankcionisati ove koji vrijedjaju svoje sagovornike. Ako nemate sta pametno reci preskocite.
Covjek je dosao kao najvece pojacanje Rome zadjih 10 godina i uspio je da postigne svega 5 golova, 3 u seriji A. Igra lose, fula ciste zicere, penale forsira iako mu nikad nisu isli u karijeri. Ako to covjek kaze onda je on komplekas i bolesnik?
Nadam se da ce administracija sankcionisati ove koji vrijedjaju svoje sagovornike. Ako nemate sta pametno reci preskocite.
Evo Garcia rekao da neće dati otkaz, po meni je velika greška ukoliko ga čelnici Rome ne otpuste, inače propade sezona. Ancelotti je slobodan... 
Navijači preko twittera zahtjevaju od Garcije da podnese ostavku.
Navijači preko twittera zahtjevaju od Garcije da podnese ostavku.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Najsmjesniji igrac s tacke, ne znam zasto su mu opste dali suta 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Karijera mu ide putanjom Ade a gold-digger yora
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Dzeku boli k.rac za fudbalom,to smo davno konstatovali.Mislim da bi ga,ako bi ga posadili na klupu,opet bolio.To je njegova odluka i nemamo mi tu sta pametovat,covjek je odlucio bez srkleta do kraja karijere,cista laganica.
Penal svako moze promasiti i tu ga ne krivim.Iskreno ne krivim ga uopste za danasnju utakmicu jer odavno je jasno da Roma ne moze nikoga pobijediti dok je Garcija trener,tu je sve potpuno rastimano i nema spasa osim nova energija i nove ideje.
Isto kao kod nas sa Amidzom i sad sa Mehmedom,svaka naredna utakmica je samo produzavanje agonije.
Penal svako moze promasiti i tu ga ne krivim.Iskreno ne krivim ga uopste za danasnju utakmicu jer odavno je jasno da Roma ne moze nikoga pobijediti dok je Garcija trener,tu je sve potpuno rastimano i nema spasa osim nova energija i nove ideje.
Isto kao kod nas sa Amidzom i sad sa Mehmedom,svaka naredna utakmica je samo produzavanje agonije.
Prodor i asistencija za zicer sa 3 metra, koja nas je odvela na SP. Naravno Edin Džeko je to napravio, a Vedo, samo podmetnuo nogu. Za sve one koji pljuju (šatro kritikuju Džeku)
To je bilo 2013 godine, sad ce evo 2016. Od stare slave se ne zivi. Ne znam u cemu je problem kad se kaze da Dzeko ne igra ozbiljan klupski fudbal vec 2 sezone?carsijaba je napisao/la:Prodor i asistencija za zicer sa 3 metra, koja nas je odvela na SP. Naravno Edin Džeko je to napravio, a Vedo, samo podmetnuo nogu. Za sve one koji pljuju (šatro kritikuju Džeku)
Trenutno korisnika/ca: 231983, legendarnadruga, Mostarska, Proximic i 36 gostiju.