Sve to stoji ali svemu dodje kraj.Husika je napisao/la:Kada cujes da neko izgovori "Bosna" prva misao su ti Ćevapi a druga Džeko...
Osim mozda cevapima
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Sve to stoji ali svemu dodje kraj.Husika je napisao/la:Kada cujes da neko izgovori "Bosna" prva misao su ti Ćevapi a druga Džeko...
Cemu skrnavljenje Osima ? Meni nikad na pamet nebi palo da ovako ensto stavljam npr. za Haseta iako nije velicinom ni blizu Ivici, al legende su legende, malogradjanske su vam te zajebancije..MCMXLVI je napisao/la:Why so serious?Husika je napisao/la:Covjek koji je donio revoluciju nasem fudbalu nije zasluzio izivljavanje bolesnih pitara !!!

Cuj sta im je, dok mi pratimo veliki broj nasih igraca u repki i klubovima sirom evrope, oni jbga prate gojka u grckoj (kojeg su prozvali kao dijete fks)SlevinKelevra je napisao/la:Pitari, sta vam je....!
To je bilo 2013 godine, sad ce evo 2016. Od stare slave se ne zivi. Ne znam u cemu je problem kad se kaze da Dzeko ne igra ozbiljan klupski fudbal vec 2 sezone?carsijaba je napisao/la:Prodor i asistencija za zicer sa 3 metra, koja nas je odvela na SP. Naravno Edin Džeko je to napravio, a Vedo, samo podmetnuo nogu. Za sve one koji pljuju (šatro kritikuju Džeku)
Meni je bitno, kako igra za reprezentaciju. Ja sam navijač Želje i reprezentacije. Boli mi kita za Romu City...i bilo koji klub u kojem Džeko nastupa. On je u kalendarskoj 2015. godini za repku odigrao 7 utakmica i dao 7 golova. To je suština.Lakoste je napisao/la:To je bilo 2013 godine, sad ce evo 2016. Od stare slave se ne zivi. Ne znam u cemu je problem kad se kaze da Dzeko ne igra ozbiljan klupski fudbal vec 2 sezone?carsijaba je napisao/la:Prodor i asistencija za zicer sa 3 metra, koja nas je odvela na SP. Naravno Edin Džeko je to napravio, a Vedo, samo podmetnuo nogu. Za sve one koji pljuju (šatro kritikuju Džeku)
da, Ancelotti inače trenira ekipe za kikirikiSheyi je napisao/la:Evo Garcia rekao da neće dati otkaz, po meni je velika greška ukoliko ga čelnici Rome ne otpuste, inače propade sezona. Ancelotti je slobodan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.