Sad će Mourinho u RimChinaglia je napisao/la:da, Ancelotti inače trenira ekipe za kikirikiSheyi je napisao/la:Evo Garcia rekao da neće dati otkaz, po meni je velika greška ukoliko ga čelnici Rome ne otpuste, inače propade sezona. Ancelotti je slobodan...
ko zna, možda Simeone dođe u Lazio i prihvati primanja od €500.000
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
- DragonGirl
- Kontakt:
Ooo raja, može li se komentarisat'?
Simpatično mi je kako, čim neki naš igrač uleti u krizu, automatski je zreo za penzije, momentalno se kopačke kače o klin: "Ma 'ta će on, nema tu više hljeba..." i ostale dobro poznate fraze. Onda prođe određeni, relativno kraći period, taj isti igrač se vrati u formu, zabije još i koji gol i odmah idu salve pohvala: "Joooj majstore, care, gigantu, babo, kakav potez, ma klasa...", i tralala dalje.
Dakle, ili u jednu ili u drugu krajnost, ništa sredina i tako ti fazoni. Od penzionera do klase i obratno kratak je put - made ih BiH.
Simpatično mi je kako, čim neki naš igrač uleti u krizu, automatski je zreo za penzije, momentalno se kopačke kače o klin: "Ma 'ta će on, nema tu više hljeba..." i ostale dobro poznate fraze. Onda prođe određeni, relativno kraći period, taj isti igrač se vrati u formu, zabije još i koji gol i odmah idu salve pohvala: "Joooj majstore, care, gigantu, babo, kakav potez, ma klasa...", i tralala dalje.
Dakle, ili u jednu ili u drugu krajnost, ništa sredina i tako ti fazoni. Od penzionera do klase i obratno kratak je put - made ih BiH.
Dado je napisao/la:Ako cemo posteno

Sve dok Garcia ne dobije nogu teško će Edin skroz pročepiti.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Daleko od toga da sam Garcijin poklonik, ali nije mu trener kriv što promašuje zicere.FaraonTM je napisao/la:Sve dok Garcia ne dobije nogu teško će Edin skroz pročepiti.
Nije kriv ni najmanje al' vidi se da se i Edin muči u ovakvom sistemu igre. Mislio sam da će znatno bolje izgledati na terenu jer ovako osim što dobije koji duel i ne vidiš ga na terenu.Claus je napisao/la:Daleko od toga da sam Garcijin poklonik, ali nije mu trener kriv što promašuje zicere.FaraonTM je napisao/la:Sve dok Garcia ne dobije nogu teško će Edin skroz pročepiti.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
U redu, muče se svi, od prvog do zadnjeg, ali ne bih rekao da je nevidljiv i neprimjetan. Dok je sposoban konstantno biti u prilikama, znači da radi nešto i da je opasan po protivnički gol. Problem je u realizaciji, zbog toga se s pravom smatra da nije ispunio očekivanja.FaraonTM je napisao/la:Nije kriv ni najmanje al' vidi se da se i Edin muči u ovakvom sistemu igre. Mislio sam da će znatno bolje izgledati na terenu jer ovako osim što dobije koji duel i ne vidiš ga na terenu.Claus je napisao/la:Daleko od toga da sam Garcijin poklonik, ali nije mu trener kriv što promašuje zicere.FaraonTM je napisao/la:Sve dok Garcia ne dobije nogu teško će Edin skroz pročepiti.
S obzirom koliko se očekuje od njega i koliko "breme" nosi na sebi zaista pruža partije ispod očekivanja. U to naravno ulazi i ta spomenuta realizacija.Claus je napisao/la:
U redu, muče se svi, od prvog do zadnjeg, ali ne bih rekao da je nevidljiv i neprimjetan. Dok je sposoban konstantno biti u prilikama, znači da radi nešto i da je opasan po protivnički gol. Problem je u realizaciji, zbog toga se s pravom smatra da nije ispunio očekivanja.
A ja i dalje ostajem pri konstataciji da bi ekipa izgledala bolje kada bi se promijenio trener a i samim tim Džeko kao pojedinac.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Previše se od njega očekivalo nakon zadnje sezone u Engleskoj. Bilo je jasno da to više nije isti igrač kao prije, ali naša javnost je jednostavno takva da od njega uvijek očekuje velike stvari. Nisu ni Rimljani ništa bolji, žele Scudetto pod svaku cijenu, a Džeko im se savršeno uklapao u ulogu spasitelja. Sada, kada su svi manje-više razočarani njegovim partijama, priča se drastično mijenja.
Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s mirisom ljiljana.... Procepice edin aBd!!
- JohnCleese
- Kontakt:
Martinez ne voli Besica, Hajrovica ne voli Mancini te treneri Werdera i Eibara, Medunjanina isto tako ne vole, Dzeku ne voli Pelegrini, Martinez a ne uklapa se u sistem Garsije, znaci nije do nasih ljudi nego smo jednostavno omrazeni u svijetu u pm
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
U trenutni Garsijin sistem se ne uklapa niko. Čak je i odlični Salah nevidljiv.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Stoji ovo @Clausovo da Edin ima problema sa realizaicijom.Da je pogodio samo klasicne zicere imao bi sad 10-ak golova na kontu i to ne bi izgledalo ni blizu lose kao sto sad izgleda.FaraonTM je napisao/la:S obzirom koliko se očekuje od njega i koliko "breme" nosi na sebi zaista pruža partije ispod očekivanja. U to naravno ulazi i ta spomenuta realizacija.Claus je napisao/la:
U redu, muče se svi, od prvog do zadnjeg, ali ne bih rekao da je nevidljiv i neprimjetan. Dok je sposoban konstantno biti u prilikama, znači da radi nešto i da je opasan po protivnički gol. Problem je u realizaciji, zbog toga se s pravom smatra da nije ispunio očekivanja.
A ja i dalje ostajem pri konstataciji da bi ekipa izgledala bolje kada bi se promijenio trener a i samim tim Džeko kao pojedinac.
Igra Rome je takva da se za Edina napravi jedna ili dvije prilike,ili se sam izbori za nju, tokom utakmice i to je to,zbog toga se ti ziceri moraju bolje koristiti.
Stoji i ovo @Faraonovo da bi se stvari promjenile kad bi Garsija otisao,jednostavno ova Roma vise ne funkcionise,igraju dosadno i bezidejno,od pocetka sezone Rudi nije uspio cini mi se da uklopi Edina do kraja,da definise odnos krila i Dzeke,ko za koga tu radi,itd..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- JohnCleese
- Kontakt:
Pa kako je nevidljiv Salah kad ih je on vukao prvi dio sezone i grupnu fazu LP, zadnjih nekoliko tekmi nije igrao uopste zbog povrede zato je bio nevidljivFaraonTM je napisao/la:U trenutni Garsijin sistem se ne uklapa niko. Čak je i odlični Salah nevidljiv.
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 17 dec 2015, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Svabo je to...
Svabo je to...
Vukao ih je i Pjanić još više pa je i on stao u zadnjih par tekmi. Ja govorim o zadnjim utakmicama i stavljam fokus na BATE, Napoli i Speziju.JohnCleese je napisao/la:Pa kako je nevidljim Salah kad ih je on vukao prvi dio sezone i grupnu fazu LP, zadnjih nekoliko tekmi nije igrao uopste zbog povrede zato je bio nevidljimFaraonTM je napisao/la:U trenutni Garsijin sistem se ne uklapa niko. Čak je i odlični Salah nevidljiv.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- JohnCleese
- Kontakt:
To su Salahove prve minute poslije povrede, takodjer te tekme nije igrao cijele, period rekonvalescencije. Te tekme ili koliko je vec ukupno minuta odigrao rekonvalescent Salah koristis da kazes kako je Salah nevidljiv, kako se ne uklapa u Garsijin sistem, da bi ovom tezom pomogao i podigao Dzeku i njegove promasene mrtve zicere, a pri tome ne spominjes prva dva tri mjeseca i partije egipcanina, strasno!!!FaraonTM je napisao/la:Vukao ih je i Pjanić još više pa je i on stao u zadnjih par tekmi. Ja govorim o zadnjim utakmicama i stavljam fokus na BATE, Napoli i Speziju.JohnCleese je napisao/la:Pa kako je nevidljim Salah kad ih je on vukao prvi dio sezone i grupnu fazu LP, zadnjih nekoliko tekmi nije igrao uopste zbog povrede zato je bio nevidljimFaraonTM je napisao/la:U trenutni Garsijin sistem se ne uklapa niko. Čak je i odlični Salah nevidljiv.
Svabo je to...
Svabo je to...
Nisam znao da sam spomenuo Džeku bilo gdje u u ova dva posta i nisam znao da sam negdje napisao da Salah nije vukao Romu. Bože me sačuvaj kakvi sve likovi pišu na ovom forumuJohnCleese je napisao/la:
To su Salahove prve minute poslije povrede, takodjer te tekme nije igrao cijele, period rekonvalescencije. Te tekme ili koliko je vec ukupno minuta odigrao rekonvalescent Salah koristis da kazes kako je Salah nevidljiv, kako se ne uklapa u Garsijin sistem, da bi ovom tezom pomogao i podigao Dzeku i njegove promasene mrtve zicere, a pri tome ne spominjes prva dva tri mjeseca i partije egipcanina, strasno!!!
Salah je katastrofa u zadnja tri meča kao i cijela ekipa.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- JohnCleese
- Kontakt:
Daa da, treba oprat Dzeku, alibi ovo-ono, Salah nevidljiv u ovom Garsijinom sistemu...SmijesnoFaraonTM je napisao/la:Nisam znao da sam spomenuo Džeku bilo gdje u u ova dva posta i nisam znao da sam negdje napisao da Salah nije vukao Romu. Bože me sačuvaj kakvi sve likovi pišu na ovom forumuJohnCleese je napisao/la:
To su Salahove prve minute poslije povrede, takodjer te tekme nije igrao cijele, period rekonvalescencije. Te tekme ili koliko je vec ukupno minuta odigrao rekonvalescent Salah koristis da kazes kako je Salah nevidljiv, kako se ne uklapa u Garsijin sistem, da bi ovom tezom pomogao i podigao Dzeku i njegove promasene mrtve zicere, a pri tome ne spominjes prva dva tri mjeseca i partije egipcanina, strasno!!!![]()
Salah je katastrofa u zadnja tri meča kao i cijela ekipa.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ne vjerujemJohnCleese je napisao/la:Daa da, treba oprat Dzeku, alibi ovo-ono, Salah nevidljiv u ovom Garsijinom sistemu...SmijesnoFaraonTM je napisao/la:Nisam znao da sam spomenuo Džeku bilo gdje u u ova dva posta i nisam znao da sam negdje napisao da Salah nije vukao Romu. Bože me sačuvaj kakvi sve likovi pišu na ovom forumuJohnCleese je napisao/la:
To su Salahove prve minute poslije povrede, takodjer te tekme nije igrao cijele, period rekonvalescencije. Te tekme ili koliko je vec ukupno minuta odigrao rekonvalescent Salah koristis da kazes kako je Salah nevidljiv, kako se ne uklapa u Garsijin sistem, da bi ovom tezom pomogao i podigao Dzeku i njegove promasene mrtve zicere, a pri tome ne spominjes prva dva tri mjeseca i partije egipcanina, strasno!!!![]()
Salah je katastrofa u zadnja tri meča kao i cijela ekipa.![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa kaze ...........FaraonTM je napisao/la:Ne vjerujem
Trenutno korisnika/ca: dedo26, Edincapitano, edvaE2, Goalgetter, Kljukusar, Konzerva i 56 gostiju.