Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

carsijaba
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la carsijaba » 17 dec 2015, 11:57

Lakoste je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:Prodor i asistencija za zicer sa 3 metra, koja nas je odvela na SP. Naravno Edin Džeko je to napravio, a Vedo, samo podmetnuo nogu. Za sve one koji pljuju (šatro kritikuju Džeku)
[youtube][/youtube]
To je bilo 2013 godine, sad ce evo 2016. Od stare slave se ne zivi. Ne znam u cemu je problem kad se kaze da Dzeko ne igra ozbiljan klupski fudbal vec 2 sezone?
Meni je bitno, kako igra za reprezentaciju. Ja sam navijač Želje i reprezentacije. Boli mi kita za Romu City...i bilo koji klub u kojem Džeko nastupa. On je u kalendarskoj 2015. godini za repku odigrao 7 utakmica i dao 7 golova. To je suština.

Ovdje mnogi (uglavnom navijači Sarajeva) s.eru po Džeki, koji je u 76 nastupa za repku dao 45 golova. U svojoj karijeri je u zvaničnim tekmama dao preko 200 golova za repku i ekipe u kojima je igrao. Daleko je najbolji igrač BiH svih vremena i teško će ga ikada iko sustići.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 dec 2015, 12:08

Sheyi je napisao/la:Evo Garcia rekao da neće dati otkaz, po meni je velika greška ukoliko ga čelnici Rome ne otpuste, inače propade sezona. Ancelotti je slobodan... :pray:
da, Ancelotti inače trenira ekipe za kikiriki

ko zna, možda Simeone dođe u Lazio i prihvati primanja od €500.000

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 dec 2015, 14:05

Najsmjesniji igrac sa bijele tacke, ne mere bazen pogoditi a haman izgleda i nerovzan kad suta penal
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 17 dec 2015, 14:55

Kad udje u crnu seriju ne zna izaci na teren a kamoli igrati i tresti mreze, ali valjda je to odlika najvecih golgetera
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 dec 2015, 16:28

Chinaglia je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Evo Garcia rekao da neće dati otkaz, po meni je velika greška ukoliko ga čelnici Rome ne otpuste, inače propade sezona. Ancelotti je slobodan... :pray:
da, Ancelotti inače trenira ekipe za kikiriki

ko zna, možda Simeone dođe u Lazio i prihvati primanja od €500.000
Sad će Mourinho u Rim :mrgreen:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 17 dec 2015, 17:29

Ooo raja, može li se komentarisat'? :D

Simpatično mi je kako, čim neki naš igrač uleti u krizu, automatski je zreo za penzije, momentalno se kopačke kače o klin: "Ma 'ta će on, nema tu više hljeba..." i ostale dobro poznate fraze. Onda prođe određeni, relativno kraći period, taj isti igrač se vrati u formu, zabije još i koji gol i odmah idu salve pohvala: "Joooj majstore, care, gigantu, babo, kakav potez, ma klasa...", i tralala dalje.
Dakle, ili u jednu ili u drugu krajnost, ništa sredina i tako ti fazoni. Od penzionera do klase i obratno kratak je put - made ih BiH. :mrgreen:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 17 dec 2015, 17:37

Dado je napisao/la:Ako cemo posteno
slika

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 dec 2015, 18:01

Sve dok Garcia ne dobije nogu teško će Edin skroz pročepiti.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 17 dec 2015, 18:09

FaraonTM je napisao/la:Sve dok Garcia ne dobije nogu teško će Edin skroz pročepiti.
Daleko od toga da sam Garcijin poklonik, ali nije mu trener kriv što promašuje zicere.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 dec 2015, 18:13

Claus je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Sve dok Garcia ne dobije nogu teško će Edin skroz pročepiti.
Daleko od toga da sam Garcijin poklonik, ali nije mu trener kriv što promašuje zicere.
Nije kriv ni najmanje al' vidi se da se i Edin muči u ovakvom sistemu igre. Mislio sam da će znatno bolje izgledati na terenu jer ovako osim što dobije koji duel i ne vidiš ga na terenu.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 17 dec 2015, 18:24

FaraonTM je napisao/la:
Claus je napisao/la:
Nije kriv ni najmanje al' vidi se da se i Edin muči u ovakvom sistemu igre. Mislio sam da će znatno bolje izgledati na terenu jer ovako osim što dobije koji duel i ne vidiš ga na terenu.
U redu, muče se svi, od prvog do zadnjeg, ali ne bih rekao da je nevidljiv i neprimjetan. Dok je sposoban konstantno biti u prilikama, znači da radi nešto i da je opasan po protivnički gol. Problem je u realizaciji, zbog toga se s pravom smatra da nije ispunio očekivanja.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 dec 2015, 18:34

Claus je napisao/la:
U redu, muče se svi, od prvog do zadnjeg, ali ne bih rekao da je nevidljiv i neprimjetan. Dok je sposoban konstantno biti u prilikama, znači da radi nešto i da je opasan po protivnički gol. Problem je u realizaciji, zbog toga se s pravom smatra da nije ispunio očekivanja.
S obzirom koliko se očekuje od njega i koliko "breme" nosi na sebi zaista pruža partije ispod očekivanja. U to naravno ulazi i ta spomenuta realizacija.

A ja i dalje ostajem pri konstataciji da bi ekipa izgledala bolje kada bi se promijenio trener a i samim tim Džeko kao pojedinac.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 17 dec 2015, 18:39

Previše se od njega očekivalo nakon zadnje sezone u Engleskoj. Bilo je jasno da to više nije isti igrač kao prije, ali naša javnost je jednostavno takva da od njega uvijek očekuje velike stvari. Nisu ni Rimljani ništa bolji, žele Scudetto pod svaku cijenu, a Džeko im se savršeno uklapao u ulogu spasitelja. Sada, kada su svi manje-više razočarani njegovim partijama, priča se drastično mijenja.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 17 dec 2015, 18:46

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s mirisom ljiljana.... Procepice edin aBd!!

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 17 dec 2015, 19:13

Martinez ne voli Besica, Hajrovica ne voli Mancini te treneri Werdera i Eibara, Medunjanina isto tako ne vole, Dzeku ne voli Pelegrini, Martinez a ne uklapa se u sistem Garsije, znaci nije do nasih ljudi nego smo jednostavno omrazeni u svijetu u pm

Svabo je to...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 dec 2015, 19:52

U trenutni Garsijin sistem se ne uklapa niko. Čak je i odlični Salah nevidljiv.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Rios

Post Postao/la Rios » 17 dec 2015, 20:06

FaraonTM je napisao/la:
Claus je napisao/la:
S obzirom koliko se očekuje od njega i koliko "breme" nosi na sebi zaista pruža partije ispod očekivanja. U to naravno ulazi i ta spomenuta realizacija.

A ja i dalje ostajem pri konstataciji da bi ekipa izgledala bolje kada bi se promijenio trener a i samim tim Džeko kao pojedinac.
Stoji ovo @Clausovo da Edin ima problema sa realizaicijom.Da je pogodio samo klasicne zicere imao bi sad 10-ak golova na kontu i to ne bi izgledalo ni blizu lose kao sto sad izgleda.
Igra Rome je takva da se za Edina napravi jedna ili dvije prilike,ili se sam izbori za nju, tokom utakmice i to je to,zbog toga se ti ziceri moraju bolje koristiti.
Stoji i ovo @Faraonovo da bi se stvari promjenile kad bi Garsija otisao,jednostavno ova Roma vise ne funkcionise,igraju dosadno i bezidejno,od pocetka sezone Rudi nije uspio cini mi se da uklopi Edina do kraja,da definise odnos krila i Dzeke,ko za koga tu radi,itd..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 17 dec 2015, 20:30

FaraonTM je napisao/la:U trenutni Garsijin sistem se ne uklapa niko. Čak je i odlični Salah nevidljiv.
Pa kako je nevidljiv Salah kad ih je on vukao prvi dio sezone i grupnu fazu LP, zadnjih nekoliko tekmi nije igrao uopste zbog povrede zato je bio nevidljiv
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 17 dec 2015, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.

Svabo je to...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 dec 2015, 20:35

JohnCleese je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:U trenutni Garsijin sistem se ne uklapa niko. Čak je i odlični Salah nevidljiv.
Pa kako je nevidljim Salah kad ih je on vukao prvi dio sezone i grupnu fazu LP, zadnjih nekoliko tekmi nije igrao uopste zbog povrede zato je bio nevidljim
Vukao ih je i Pjanić još više pa je i on stao u zadnjih par tekmi. Ja govorim o zadnjim utakmicama i stavljam fokus na BATE, Napoli i Speziju.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 17 dec 2015, 21:07

FaraonTM je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:
Pa kako je nevidljim Salah kad ih je on vukao prvi dio sezone i grupnu fazu LP, zadnjih nekoliko tekmi nije igrao uopste zbog povrede zato je bio nevidljim
Vukao ih je i Pjanić još više pa je i on stao u zadnjih par tekmi. Ja govorim o zadnjim utakmicama i stavljam fokus na BATE, Napoli i Speziju.
To su Salahove prve minute poslije povrede, takodjer te tekme nije igrao cijele, period rekonvalescencije. Te tekme ili koliko je vec ukupno minuta odigrao rekonvalescent Salah koristis da kazes kako je Salah nevidljiv, kako se ne uklapa u Garsijin sistem, da bi ovom tezom pomogao i podigao Dzeku i njegove promasene mrtve zicere, a pri tome ne spominjes prva dva tri mjeseca i partije egipcanina, strasno!!!

Svabo je to...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: perun i 20 gostiju.