FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gojkara aBd jos malo u lige petice i da postane stalni clan udarne 11 nase repke 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma toPitarBordo je napisao/la:Ne mogu je dalje smanjiti od ovog...BitiSrcemVezan je napisao/la:I daj nam @Bordo ovu zastavu u veličini za smajlija, da ne odudara od veličine slova... Ja je ne znam smanjiti bem je, izgubi mi se animacija odma
Explodirat će lik što maše

@edRed qrc bi bio izabran da nisu bošnje klikale do besvijesti i reklamirale po fb da se glasa za cimija

1946
5-0crozzer je napisao/la:za starije navijače, koliko je završena ova tekma ?
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
pa pratiš li ti šta se dešava kod njih u ligi ba? izbačeni Litex,CSKA i Lokomotiv Sofija a Ludogorets sami hoće da istupe iz lige.....Besic je napisao/la:Onaj iz Kolumbije krilo je van našeg dometa (možda)
http://www.transfermarkt.co.uk/danilo-m ... ler/184997
al ovaj bi nam takođe leg'o i realnija je opcija
http://www.transfermarkt.co.uk/henry-ro ... eler/76925
A divi ovog
http://www.transfermarkt.co.uk/diogo-vi ... eler/72855 , ovaj će sad u Ludogorets otić ...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Osttribine
- Kontakt:
I ja koliko se sjecam da smo ih tog dana u svim kategorijama pobijedili, e sad rezultata se ne sjecamalenpitar je napisao/la:5-0crozzer je napisao/la:za starije navijače, koliko je završena ova tekma ?

-
- Kontakt:
Ubi ova pauza. U iscekivanju utakmica nagadzamo o pojacanjima. Sve sa jednim ciljem kako bi NASE Sarajevo bilo bolke. Nase, ni moje, ni zukino, ni jokerovo, ni duskino, nase... Svi smo mi ovdje sa jednim ZAJEDNICKIM ciljem, zato malo vise respekta jedni prema drugima...
Sto se tice igraca, kontaktirani su mnogi. Nije lako dovesti dobrog igraca. Pa Husaric je uzeo ''na ruke'' 15 000 KM za Mesanovica od Zrinje, a da ovaj ne trazi nesto za Aleksandrova?! Zna i on kakvu zvijer zastupa, nije lud. Malo vise povjerenja i Upravi, i Jesicu i raji s foruma koja je upucena, svima bi nam valjalo.
Lijep pozdrav.
Sto se tice igraca, kontaktirani su mnogi. Nije lako dovesti dobrog igraca. Pa Husaric je uzeo ''na ruke'' 15 000 KM za Mesanovica od Zrinje, a da ovaj ne trazi nesto za Aleksandrova?! Zna i on kakvu zvijer zastupa, nije lud. Malo vise povjerenja i Upravi, i Jesicu i raji s foruma koja je upucena, svima bi nam valjalo.
Lijep pozdrav.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
u zetri Ušcuplic briljiraoOsttribine je napisao/la:I ja koliko se sjecam da smo ih tog dana u svim kategorijama pobijedili, e sad rezultata se ne sjecamalenpitar je napisao/la:5-0crozzer je napisao/la:za starije navijače, koliko je završena ova tekma ?

+1belosevic28 je napisao/la:Ubi ova pauza. U iscekivanju utakmica nagadzamo o pojacanjima. Sve sa jednim ciljem kako bi NASE Sarajevo bilo bolke. Nase, ni moje, ni zukino, ni jokerovo, ni duskino, nase... Svi smo mi ovdje sa jednim ZAJEDNICKIM ciljem, zato malo vise respekta jedni prema drugima...
Lijep pozdrav.
Tako i treba sigurno, Burekovića sam gledao ove sezone i primjetio sam da je standardan u Čeliku a ima samo 19-20 godina tako da takav igrač sigurno zaslužuje pažnju većih klubova u ligi pogotovo nas koji smo kratki na to poziciji jer tu imamo samo Almira Bekića.zagorski je napisao/la:Ma svu ovu omladinu iz Lige koja obećava treba dovesti,i ovaj mali Bureković nije loš.Haase je napisao/la:Redžić je veliki talenat, i sigurno da bi ga trebali kontaktirati.
(aka. simon )
5:0 za bordo bijelecrozzer je napisao/la:za starije navijače, koliko je završena ova tekma ?
Dzenan ih isprobijao
U skenderiji se igralo
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sad kad transfer malog ALexa visi (nema od toga nista), nikog na forumu cijeli dan xD Danas sam ovo vidio, vezano za litex i co., da su izbaceni..i mislim da ce Jesic dovesti nekog, ipak je tamo radio i ima veze (pretpostavljam). Ne mora biti reprezentativac, ali da je bolji od igraca koje imamo. I ja i dalje ocekujem nekog CM/DM koji ce biti motor na sredini, da se ne bojim da cemo imati problem organizacije igre u nastavku sezone. Ali svjestan sam da cemo to sacekati do poslije 1.1.2016. Do tada, nek' mahala prica 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kupljenzagorski je napisao/la:Evo ga konacno u prodaji![]()
http://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/n ... hop-a/2756

...igraj bordo bijeli ale ale...
Mosa RajvoSa
On je otpisan, eto mu RS neka igra za nju...Haase je napisao/la:Redžić je veliki talenat, i sigurno da bi ga trebali kontaktirati.
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- DrustveniParazit
- Kontakt:
MrWhite je napisao/la:On je otpisan, eto mu RS neka igra za nju...Haase je napisao/la:Redžić je veliki talenat, i sigurno da bi ga trebali kontaktirati.
Yebalo vas to razmišljanje, za koga je Dulja navijao prije nas? Šta me briga ba za koga on navija ili za koga igra (reprezentacija) sve dok na terenu daje 100% svojih mogućnosti.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Šta smo ovo umrli, na onoj strani se stadion gradi. Uvijek su jači bili

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Sta je sa RS,nisam u toku?MrWhite je napisao/la:On je otpisan, eto mu RS neka igra za nju...Haase je napisao/la:Redžić je veliki talenat, i sigurno da bi ga trebali kontaktirati.
Ti meni nesta govoris za razmisljanje poredis dva kluba od kojih je jedan dao dosta za odbranu Bosne, a ovaj drugi cetnicki i cetnicka rep. bi da Bosne nikako nema, lakse ti je kad ne razmisljas.DrustveniParazit je napisao/la:MrWhite je napisao/la:On je otpisan, eto mu RS neka igra za nju...Haase je napisao/la:Redžić je veliki talenat, i sigurno da bi ga trebali kontaktirati.
Yebalo vas to razmišljanje, za koga je Dulja navijao prije nas? Šta me briga ba za koga on navija ili za koga igra (reprezentacija) sve dok na terenu daje 100% svojih mogućnosti.
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Dobar si ti.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač