FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Qurac sam dobar kad vidim sta pisete i kako razmisljate.
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Pamti šta je bilo jučer ali nemoj da ti to u potpunosti određuje danas.MrWhite je napisao/la:Qurac sam dobar kad vidim sta pisete i kako razmisljate.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Samo su ja mislim pjetlici ili pioniri izgubili, znaci samo jedna je utakmica izgubljenakeli1946 je napisao/la:5:0 za bordo bijelecrozzer je napisao/la:za starije navijače, koliko je završena ova tekma ?
Dzenan ih isprobijao
U skenderiji se igralo
https://****.com - Secret Dating - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Verified Girls Chat [/url]
Za neke od nas je ova pauza veoma mučna. Zaista nema potrebe za nekim "srkletom", lagano ljudi, sve će to doći na svoje.
Duga je ovo godina bila, morali su ljudi malo i odmoriti ali ja sam siguran da oni ne odmaraju samo su se malo povukli "u ilegalu".
Rade ljudi!!!
Duga je ovo godina bila, morali su ljudi malo i odmoriti ali ja sam siguran da oni ne odmaraju samo su se malo povukli "u ilegalu".
Rade ljudi!!!
NE mrzim ja srbe, vec samo onog ko je protiv Bosne, ovaj mali je igrao za rep RS a svi znamo temelje te tzv rs, ima nesta bitnije od toga da li smo prvi ili deseti.DrustveniParazit je napisao/la:Pamti šta je bilo jučer ali nemoj da ti to u potpunosti određuje danas.MrWhite je napisao/la:Qurac sam dobar kad vidim sta pisete i kako razmisljate.
Sreca pa je Ojler mlad umro...
nemamo budžeta brate problemiBenkara21 je napisao/la:Šta smo ovo umrli, na onoj strani se stadion gradi. Uvijek su jači bili![]()
![]()
bez zajebancije niko ljepše nije predstavio 4-5 miliona duga u životu
1,2 mil.(do 2008) + 814K + 600K + 650K = 3,27 mil.
pa su platili nešto pa ostalo 1,42mil. + 2,8 mil(09-14) = 4,22mil. duga
a poslovali pozitivno a otkrili skoro 3 miliona duga ??? i deblokirani računi
a Ligata zlikovac s pitanjima da li je 80% fiknut od plate igraču po zakonu
#bratamimog #jaceodfarme
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ima ih bruku, Šiljak, Vukotić, Misimović, pa Bajramović, valja stoku nahranitiDenchiNL je napisao/la:nemamo budžeta brate problemiBenkara21 je napisao/la:Šta smo ovo umrli, na onoj strani se stadion gradi. Uvijek su jači bili![]()
![]()
bez zajebancije niko ljepše nije predstavio 4-5 miliona duga u životu
1,2 mil.(do 2008) + 814K + 600K + 650K = 3,27 mil.
pa su platili nešto pa ostalo 1,42mil. + 2,8 mil(09-14) = 4,22mil. duga
a poslovali pozitivno a otkrili skoro 3 miliona duga ??? i deblokirani računi
a Ligata zlikovac s pitanjima da li je 80% fiknut od plate igraču po zakonu![]()
![]()
#bratamimog #jaceodfarme
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Denchi@ boli nas mudo . Iskreno, sto bi Dzeno rekao.
Hilmo@ objasnio. Bravo legendo.
Samo lagano, ja vjerujem u duplu krunu na kraju sezone!
Hilmo@ objasnio. Bravo legendo.
Samo lagano, ja vjerujem u duplu krunu na kraju sezone!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Eh kad bi gdje video bio, nema na yt nistaHoss je napisao/la:Samo su ja mislim pjetlici ili pioniri izgubili, znaci samo jedna je utakmica izgubljenakeli1946 je napisao/la:5:0 za bordo bijelecrozzer je napisao/la:za starije navijače, koliko je završena ova tekma ?
Dzenan ih isprobijao
U skenderiji se igralo
Kako smo tek na tribinama izdominirali doobro se sjecam bordo bijelih balona bio je spektakl a ori se skenderija uz simutanku najbolje ljevice koju je Sarajevo u zadnjih 20 godina imalo
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
[youtube][/youtube]

pa "PatriJoto" taj isti mali i njegova porodica su se vratili U RS, na mjesto najveceg zlocina na tom prostoru i zive kuca do kuce sa onima koji su ih ubijali... i ti nasao njemu procati o patriotizmu iz sarajeva a on HLJEB svojim roditeljima zaradjuje igrajuci u BORCU i KRUPI koju drze dva brata Iličića--- HAJ MALO SE SABERA JARANEMrWhite je napisao/la: NE mrzim ja srbe, vec samo onog ko je protiv Bosne, ovaj mali je igrao za rep RS a svi znamo temelje te tzv rs, ima nesta bitnije od toga da li smo prvi ili deseti.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
bordobijeli
- Kontakt:
hilmo je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
- Evolution87
- Kontakt:
Suzavac i gol Arsenijevica duboko u 90+ 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Evolution87
- Kontakt:
Suzavac i gol Arsenijevica duboko u 90+ 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
+1Pantelija je napisao/la:pa "PatriJoto" taj isti mali i njegova porodica su se vratili U RS, na mjesto najveceg zlocina na tom prostoru i zive kuca do kuce sa onima koji su ih ubijali... i ti nasao njemu procati o patriotizmu iz sarajeva a on HLJEB svojim roditeljima zaradjuje igrajuci u BORCU i KRUPI koju drze dva brata Iličića--- HAJ MALO SE SABERA JARANEMrWhite je napisao/la: NE mrzim ja srbe, vec samo onog ko je protiv Bosne, ovaj mali je igrao za rep RS a svi znamo temelje te tzv rs, ima nesta bitnije od toga da li smo prvi ili deseti.
- crozzer
- Kontakt:
Sad sam dobio jednu informaciju za Redzica...
Kontaktiran je više puta iz Sarajeva, njemu se dolazi, kako sam skontao Borac pravi probleme.Bio je u Švici na probi vracen je zbog toga jer je krenuo puno tamo da izlazi i vratili su ga.Kažu da je prgav i svašta, ali Ješić će ga srediti
Kontaktiran je više puta iz Sarajeva, njemu se dolazi, kako sam skontao Borac pravi probleme.Bio je u Švici na probi vracen je zbog toga jer je krenuo puno tamo da izlazi i vratili su ga.Kažu da je prgav i svašta, ali Ješić će ga srediti
**** ga Redžić više.
Ima profesionalni ugovor sa Krupom do juna 2018. godine i zdra'o ba. Ne kupujemo igrače, nit' smo ikada, nit' ga planiramo dovesti, nit' smo planirali.
Ima profesionalni ugovor sa Krupom do juna 2018. godine i zdra'o ba. Ne kupujemo igrače, nit' smo ikada, nit' ga planiramo dovesti, nit' smo planirali.
Davaj izČilea nekog !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
belosevic28
- Kontakt:
Nebija ni Bugare ove
Jer igralisu za Bugarsku
A ubugarskoj su cigani
Aoni su meni ko srbi
(U stilu nenad.ebivogRN87)
Jer igralisu za Bugarsku
A ubugarskoj su cigani
Aoni su meni ko srbi
(U stilu nenad.ebivogRN87)
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ja mazije napolju, smrzo sam se ko peetchka, sad sam pravi pitjitj udbaski. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest