NK Zvijezda Gradačac

combe
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe » 16 dec 2015, 07:37

carli22 je napisao/la:
combe je napisao/la:Zmajevac istina je sljedeća drug moj. Ja sam prvi realan i stajališta sam da kada se liga ujedini mi i nismo za većeg ranga od prve federalne. Ali stvarnost je nešto drugačija. Ova uprava ili tačnije neki ljudi iz ove uprave su krivi za sljedeće:
1.Zvijezda je nakon osam godina ispala iz premier lige sa njima na čelu.
2.Za njihovog mandata na stdionu se nije spaćno ni trava pokosila a kamoli da se šta uradilo.
3.Zvijezda koja je najavljivana kao najveći kandidat za prvaka i jedna je koja ima jedan od najvećih budžeta(tako su bar govorili na početku sezone) u ovom rangu takmičenja završila na četvrtom mjestu. I to više sretno na červrtom mjestu jer malo bolje upućeniji znaju da su neke utakmice čak i kod kuće pokrivene.
4.Ova uprava je u ovoj sezoni dovela 15 igrača od kojih bar njih 7 nisu pokazali skoro ništa a na početku su obećavali kule i gradove.
Toga ti mogu nabrajati u nedogled kao na primjer šta se desilo na zadnjem sastanku i šta se igračima ostalo dužno, gdje se Mirso-Kula digao sa sastanka i rekao neće čovjek više da baca svoje pare džaba. Ali to su stvari koje nisu za foruma.
Ako tebi ovo nije dovoljno onda ne znam šta više treba. Jel trebamo biti kantonalna pa da kažemo da ne valja?!?
:clap: :clap: :clap: Do juce si molio da makar neko napise inf. rekla-kazala, a sad vec znas sta se desava na sastancima :bow: :bow: :bow:
Znam ja puno više nego što ti misliš, samo nije svaka stvar za javno iznošenje i javnu raspravu. Ja kada čitam što neki od vas napišu stvarno se slatko nasmijem. Neki dan je baš bilo vezano za peć što je neko napisao,kada sam upitao za cijenu grijanja, samo mi se nije dalo raspravljat.
Vezano za tu istu peć od koje su napravili bajku kao da su postavljeni reflektori je sljedeća:
Ta peć i dalje nije u funkciji i ljudi na stadionu se i dalje mrznu, sreća da sada dole nema nikoga ali ima teretana u kojoj takođe nema grijanja radi te peći. Trenutno na stadionu grijanje ima samo u restoranu.
Ta peć je dobivena kao donacija kada je Nurdo izvukao svoju peć koju je prethodno dao. Međutim peć niko nije znao da montira tako da i dalje stoji. I nije uložen onaj iznos koji ste spominjali nego je samo dobivena peć a sve ostalo je ostalo od prethodnog grijanja.
Tako da većina vas dođe ovdje baci bombu i razglaba o tome pola dana a niđe veze. A ja kada spomenem nešto odma je drvlje i kamenje. :nedam: :nedam: :nedam:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 16 dec 2015, 07:50

combe je napisao/la:
carli22 je napisao/la:
combe je napisao/la:Zmajevac istina je sljedeća drug moj. Ja sam prvi realan i stajališta sam da kada se liga ujedini mi i nismo za većeg ranga od prve federalne. Ali stvarnost je nešto drugačija. Ova uprava ili tačnije neki ljudi iz ove uprave su krivi za sljedeće:
1.Zvijezda je nakon osam godina ispala iz premier lige sa njima na čelu.
2.Za njihovog mandata na stdionu se nije spaćno ni trava pokosila a kamoli da se šta uradilo.
3.Zvijezda koja je najavljivana kao najveći kandidat za prvaka i jedna je koja ima jedan od najvećih budžeta(tako su bar govorili na početku sezone) u ovom rangu takmičenja završila na četvrtom mjestu. I to više sretno na červrtom mjestu jer malo bolje upućeniji znaju da su neke utakmice čak i kod kuće pokrivene.
4.Ova uprava je u ovoj sezoni dovela 15 igrača od kojih bar njih 7 nisu pokazali skoro ništa a na početku su obećavali kule i gradove.
Toga ti mogu nabrajati u nedogled kao na primjer šta se desilo na zadnjem sastanku i šta se igračima ostalo dužno, gdje se Mirso-Kula digao sa sastanka i rekao neće čovjek više da baca svoje pare džaba. Ali to su stvari koje nisu za foruma.
Ako tebi ovo nije dovoljno onda ne znam šta više treba. Jel trebamo biti kantonalna pa da kažemo da ne valja?!?
:clap: :clap: :clap: Do juce si molio da makar neko napise inf. rekla-kazala, a sad vec znas sta se desava na sastancima :bow: :bow: :bow:
Znam ja puno više nego što ti misliš, samo nije svaka stvar za javno iznošenje i javnu raspravu. Ja kada čitam što neki od vas napišu stvarno se slatko nasmijem. Neki dan je baš bilo vezano za peć što je neko napisao,kada sam upitao za cijenu grijanja, samo mi se nije dalo raspravljat.
Vezano za tu istu peć od koje su napravili bajku kao da su postavljeni reflektori je sljedeća:
Ta peć i dalje nije u funkciji i ljudi na stadionu se i dalje mrznu, sreća da sada dole nema nikoga ali ima teretana u kojoj takođe nema grijanja radi te peći. Trenutno na stadionu grijanje ima samo u restoranu.
Ta peć je dobivena kao donacija kada je Nurdo izvukao svoju peć koju je prethodno dao. Međutim peć niko nije znao da montira tako da i dalje stoji. I nije uložen onaj iznos koji ste spominjali nego je samo dobivena peć a sve ostalo je ostalo od prethodnog grijanja.
Tako da većina vas dođe ovdje baci bombu i razglaba o tome pola dana a niđe veze. A ja kada spomenem nešto odma je drvlje i kamenje. :nedam: :nedam: :nedam:
Evo ja sam taj koji je bacio bombu za tu peć :mrgreen: sve te informacije kao i uvijek dobijem od uposlenika kluba,ako je on nešto bubnuo onda sam i ja Vama,mada do sada sve informacije koje dobijem od tog čovjeka se ispostave tačnima..

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 16 dec 2015, 10:28

Pogrešno si me shvatio drug. Tvoja informacija da je peć došla i od koga je došla je tačna. Ali iznos o kome si pisao da je potrošen za to je netačan. Kao što je takođe tačno da peć nije u funkciji i da na stadionu nema grijanja.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 16 dec 2015, 10:57

combe je napisao/la:Pogrešno si me shvatio drug. Tvoja informacija da je peć došla i od koga je došla je tačna. Ali iznos o kome si pisao da je potrošen za to je netačan. Kao što je takođe tačno da peć nije u funkciji i da na stadionu nema grijanja.
iznos je i meni prenapuhan(da budem iskren)ali eto to je info.od čovjeka koji radi u klubu..

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 17 dec 2015, 08:22

ne znam da li je neko pisao,ali evo info. pripreme počinju 13.01..

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 17 dec 2015, 18:02

Uskoro je skupstina gdje ce ljudi iz kluba iznjeti stanje u klubu, stanje proteklih godina. Kako je se poslovalo ko je koliko pomogao klub tj. ko je sta sagradio ? Ko je kome ostao duzan i naravno ambicije za ovu takmicarsku godinu. Vjerujte da jedva čekam tu skupštinu da vidite zapravo koliko pojedini niste u pravu za ljude koje dizete u nebesa, a da vidite koliko su ovi kako ih vi nazivati nesposobni uradili.

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 17 dec 2015, 18:06

reddragon001 je napisao/la:Uskoro je skupstina gdje ce ljudi iz kluba iznjeti stanje u klubu, stanje proteklih godina. Kako je se poslovalo ko je koliko pomogao klub tj. ko je sta sagradio ? Ko je kome ostao duzan i naravno ambicije za ovu takmicarsku godinu. Vjerujte da jedva čekam tu skupštinu da vidite zapravo koliko pojedini niste u pravu za ljude koje dizete u nebesa, a da vidite koliko su ovi kako ih vi nazivati nesposobni uradili.
Samo se nadamo da ce se medijski popratiti a ne da saznajemo vijesti na kapaljku...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 17 dec 2015, 18:14

Ko je sta sagradio je glupost raspravljat Jer ovi nisu nista sagradili. A i ovo da ce odrediti ambicije i ciljeve je smjesno. Pa zar cilj na pocetku sezone nije bio ekspresan povratak u premier ligu???

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 17 dec 2015, 23:18

Combe drug ,u vezi te peci i ti valjas gluposti! Pec je na pelet i cekaju se dodatni prikljucci da se pec moze prikopcati na sistem! Pec je predvidjena da bude dovoljna za grijanje, i kad se apartmani zavrse, kao i ostatak podtribinskog prostora ! Restoran je rijesio grijanje, odvojeno od ostalog dijela podtribinskog prostora, sto je i razumljivo!
PS: Cijenu ne bih komentarisao !

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 17 dec 2015, 23:50

.
Zadnja izmjena: theboss_RD07, dana/u 19 dec 2015, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.

Ilatso
Kontakt:

Post Postao/la Ilatso » 18 dec 2015, 03:42

theboss_RD07 je napisao/la:
rasta1922 je napisao/la:Ma ovo jedan zvekan sa dva nicka pa se svadja sam sa sobom,jer ne daj boze da ovakva dva panja zive na ovoj planeti.
Da mi je bilo ko drugi rekao, mozda bi se i uvrijedio. Vec raspravljam sa dva lika koja ne znaju ni osnove gramatike vlastitog jezika, a meni kazu da sam glup :urnebes:
Za tebe je pogresno napisat da si samo glup, velika greska, ogromna greska jer jasno je da imas i mentalnih problema i to teze prirode...

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 18 dec 2015, 09:39

.
Zadnja izmjena: theboss_RD07, dana/u 19 dec 2015, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 18 dec 2015, 23:16

.
Zadnja izmjena: theboss_RD07, dana/u 19 dec 2015, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 19 dec 2015, 16:00

Diatta u gradu :hmmmmm: uh,kako bi nam dobro došao,on bi ovu ligu razvalio..

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 19 dec 2015, 16:46

zmaj348 je napisao/la:Diatta u gradu :hmmmmm: uh,kako bi nam dobro došao,on bi ovu ligu razvalio..
Mislim da bi bio pojačanje za vise od pola premijerligasa,Zeljo mu nije davao skoro nimalo prilika,al hajd....mislim da on voli ovaj grad i da ne bi bio iskompleksiran sto bi igrao u Prvoj ligi a istovremeno za iste uslove odbiti premijerligasa.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 19 dec 2015, 18:23

@Ilatso
Upozoravam te da ako nastavis sa vrijedanjem forumasa imas hladenje, a ti nastavi ako hoces.
:kafa:

Ilatso
Kontakt:

Post Postao/la Ilatso » 19 dec 2015, 21:01

theboss_RD07 je napisao/la:Koliko iskompleksiran moras bit da psujes nekom na pp i onda iskljucis primanje istih :lol: :lol: koliko jadan lik ja ne vjerujem :urnebes:
Ilatso je napisao/la:
Ime malisa, ime. :)
Mozes sad poslat poruku odgovori to sto sam trazio pa ces saznat ime sve ti je napisano gdje ces me nac...cekam svoj dio da obavis

Ilatso
Kontakt:

Post Postao/la Ilatso » 19 dec 2015, 21:05

Skinuta je blokada vec odavno daj odgovor sto trazim

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 20 dec 2015, 10:51

vatreni je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:Diatta u gradu :hmmmmm: uh,kako bi nam dobro došao,on bi ovu ligu razvalio..
Mislim da bi bio pojačanje za vise od pola premijerligasa,Zeljo mu nije davao skoro nimalo prilika,al hajd....mislim da on voli ovaj grad i da ne bi bio iskompleksiran sto bi igrao u Prvoj ligi a istovremeno za iste uslove odbiti premijerligasa.
ali zaboraviio si reci da je kod nas bio najbolje prihvacen,pa bolje igrat u prvoj ligi i bit glavni baja nego sjediti negdje na klupi i igrati po 20,30 min,,,ha ya
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 20 dec 2015, 11:40

crvenobijeli je napisao/la:
vatreni je napisao/la:
ali zaboraviio si reci da je kod nas bio najbolje prihvacen,pa bolje igrat u prvoj ligi i bit glavni baja nego sjediti negdje na klupi i igrati po 20,30 min,,,ha ya
Kod nas je većina dobro prihvaćena,posebno oni koji se nesebično daju za boje kluba kao on.Mi smo takva sredina,mozda bi bolje bilo da nismo jer pojedinci i dan danas iskoristavaju nasu dobrotu,dobro je unovče a nista ne urade.Ne mislim samo na igrače,ima tu i drugih likova sa rukama u dzepovima,sa skupim odijelima a hajra od njih nema.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.