Znam ja puno više nego što ti misliš, samo nije svaka stvar za javno iznošenje i javnu raspravu. Ja kada čitam što neki od vas napišu stvarno se slatko nasmijem. Neki dan je baš bilo vezano za peć što je neko napisao,kada sam upitao za cijenu grijanja, samo mi se nije dalo raspravljat.carli22 je napisao/la:combe je napisao/la:Zmajevac istina je sljedeća drug moj. Ja sam prvi realan i stajališta sam da kada se liga ujedini mi i nismo za većeg ranga od prve federalne. Ali stvarnost je nešto drugačija. Ova uprava ili tačnije neki ljudi iz ove uprave su krivi za sljedeće:
1.Zvijezda je nakon osam godina ispala iz premier lige sa njima na čelu.
2.Za njihovog mandata na stdionu se nije spaćno ni trava pokosila a kamoli da se šta uradilo.
3.Zvijezda koja je najavljivana kao najveći kandidat za prvaka i jedna je koja ima jedan od najvećih budžeta(tako su bar govorili na početku sezone) u ovom rangu takmičenja završila na četvrtom mjestu. I to više sretno na červrtom mjestu jer malo bolje upućeniji znaju da su neke utakmice čak i kod kuće pokrivene.
4.Ova uprava je u ovoj sezoni dovela 15 igrača od kojih bar njih 7 nisu pokazali skoro ništa a na početku su obećavali kule i gradove.
Toga ti mogu nabrajati u nedogled kao na primjer šta se desilo na zadnjem sastanku i šta se igračima ostalo dužno, gdje se Mirso-Kula digao sa sastanka i rekao neće čovjek više da baca svoje pare džaba. Ali to su stvari koje nisu za foruma.
Ako tebi ovo nije dovoljno onda ne znam šta više treba. Jel trebamo biti kantonalna pa da kažemo da ne valja?!?![]()
![]()
Do juce si molio da makar neko napise inf. rekla-kazala, a sad vec znas sta se desava na sastancima
![]()
![]()
Vezano za tu istu peć od koje su napravili bajku kao da su postavljeni reflektori je sljedeća:
Ta peć i dalje nije u funkciji i ljudi na stadionu se i dalje mrznu, sreća da sada dole nema nikoga ali ima teretana u kojoj takođe nema grijanja radi te peći. Trenutno na stadionu grijanje ima samo u restoranu.
Ta peć je dobivena kao donacija kada je Nurdo izvukao svoju peć koju je prethodno dao. Međutim peć niko nije znao da montira tako da i dalje stoji. I nije uložen onaj iznos koji ste spominjali nego je samo dobivena peć a sve ostalo je ostalo od prethodnog grijanja.
Tako da većina vas dođe ovdje baci bombu i razglaba o tome pola dana a niđe veze. A ja kada spomenem nešto odma je drvlje i kamenje.