Potisujem!!THEC je napisao/la:kapiten ? - Reis i niko drugi
Ovim jugonostalgicarima ce da bude Tito, a ovim ultravjernicima Reis! Covjek jednostavno nikog ne moze uvrijedit, svojom pojavom unosi radost i veselje
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Potisujem!!THEC je napisao/la:kapiten ? - Reis i niko drugi
Info je najvece zlo FK SarajevoHigh je napisao/la:Čudi me da se i ovdje ne glagolja o mahalskim za Tana i UO. Kad će pljuvanje?
Nemam informaciju sta se pise ali imam informaciju da se gradi poljine hilsHigh je napisao/la:Čudi me da se i ovdje ne glagolja o mahalskim za Tana i UO. Kad će pljuvanje?
Misliš na onaj info bez kojeg' ne bi bilo 90% klipova navijanja koji se ovdje postavljaju?!keli1946 je napisao/la:Info je najvece zlo FK SarajevoHigh je napisao/la:Čudi me da se i ovdje ne glagolja o mahalskim za Tana i UO. Kad će pljuvanje?
isto si gov.no ovdje kao i tamoRN87 je napisao/la:Najvece su zlo bogomi lezihljebovici i ublehasi u bitnim strukturama
Info je jedino sto vrijedi

Ma Sene mi ne znam sta radis ovdje.RN87 je napisao/la:Ne brini se rule mubere mi moje
Vjecno ce nas bolit nepisanje tvoje
Veliki covjek, veliki hordas, moj veliki prijatelj. Ovaj covjek je volio vise Sarajevo nego sve na Svijetu.