Potisujem!!THEC je napisao/la:kapiten ? - Reis i niko drugi
Ovim jugonostalgicarima ce da bude Tito, a ovim ultravjernicima Reis! Covjek jednostavno nikog ne moze uvrijedit, svojom pojavom unosi radost i veselje
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Potisujem!!THEC je napisao/la:kapiten ? - Reis i niko drugi
Info je najvece zlo FK SarajevoHigh je napisao/la:Čudi me da se i ovdje ne glagolja o mahalskim za Tana i UO. Kad će pljuvanje?
Nemam informaciju sta se pise ali imam informaciju da se gradi poljine hilsHigh je napisao/la:Čudi me da se i ovdje ne glagolja o mahalskim za Tana i UO. Kad će pljuvanje?
Misliš na onaj info bez kojeg' ne bi bilo 90% klipova navijanja koji se ovdje postavljaju?!keli1946 je napisao/la:Info je najvece zlo FK SarajevoHigh je napisao/la:Čudi me da se i ovdje ne glagolja o mahalskim za Tana i UO. Kad će pljuvanje?
isto si gov.no ovdje kao i tamoRN87 je napisao/la:Najvece su zlo bogomi lezihljebovici i ublehasi u bitnim strukturama
Info je jedino sto vrijedi

Ma Sene mi ne znam sta radis ovdje.RN87 je napisao/la:Ne brini se rule mubere mi moje
Vjecno ce nas bolit nepisanje tvoje
Veliki covjek, veliki hordas, moj veliki prijatelj. Ovaj covjek je volio vise Sarajevo nego sve na Svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HeavyBassBlues i 20 gostiju.