FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Možda je sinuse operisao?
Jok, nisam Makedonac, Vratnicanin je u pitanjuRN87 je napisao/la:Krste jes to tiRuleHz je napisao/la:Ma Sene mi ne znam sta radis ovdje.RN87 je napisao/la:Ne brini se rule mubere mi moje
Vjecno ce nas bolit nepisanje tvoje
Neka te, ipak si glavna maskota foruma.
Pozuri se uslihtaj pozzu. Ionako za sve nadje mahanu
Imas mahanje.

Lijepi Dzenet da Allah podari nasem Hasetu.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
uNbx je napisao/la:Trebali ste stavljat u paketic malog plisanog Reisa - Espirito Nobre, da uljepsate djetinjstvo svakom djetetu i sacuvate ih od zlih sila. Ovako, tanko je ovo sve.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mislio sam na forum konkretnoBordoArmy88 je napisao/la:Misliš na onaj info bez kojeg' ne bi bilo 90% klipova navijanja koji se ovdje postavljaju?!keli1946 je napisao/la:Info je najvece zlo FK SarajevoHigh je napisao/la:Čudi me da se i ovdje ne glagolja o mahalskim za Tana i UO. Kad će pljuvanje?
Evo trenutno ne snimaju pa svi Hordaši i Pitari izvan Sa i BiH moraju pratiti kojekakve portale da vide atmosferu na utakmicama...a i to u djelićima...dušmani nego šta?!
Ne pisem od husrefove smjene tamo, puno je isfrustriranih likova koji ne g.uze, strumfova i ljudi bliskih baljku i slicnima naravno bilo je dosta dobre raje ali nemogu se izboriti sa pogani, ima tih ublehasa i ovdje cak pisu pod istim nikovima i tamo i ovdje
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
-
- Kontakt:
Pogrešno sam razumio jbg, mada toga imaš na svakom forumu tako da...keep calm and love FKS!keli1946 je napisao/la:Mislio sam na forum konkretnoBordoArmy88 je napisao/la:Misliš na onaj info bez kojeg' ne bi bilo 90% klipova navijanja koji se ovdje postavljaju?!keli1946 je napisao/la: Info je najvece zlo FK Sarajevo
Evo trenutno ne snimaju pa svi Hordaši i Pitari izvan Sa i BiH moraju pratiti kojekakve portale da vide atmosferu na utakmicama...a i to u djelićima...dušmani nego šta?!
Ne pisem od husrefove smjene tamo, puno je isfrustriranih likova koji ne g.uze, strumfova i ljudi bliskih baljku i slicnima naravno bilo je dosta dobre raje ali nemogu se izboriti sa pogani, ima tih ublehasa i ovdje cak pisu pod istim nikovima i tamo i ovdje

RIP Hase.
Neka prica ko sta hoce ali kod nas se u klubu nesto cudo desava. Ovi sto vole ljude u upravi neka ih i dalje vole ja volim Sarajevo.
Neka prica ko sta hoce ali kod nas se u klubu nesto cudo desava. Ovi sto vole ljude u upravi neka ih i dalje vole ja volim Sarajevo.
Ma sta se ba desava?hzkosevo je napisao/la:RIP Hase.

Hajd nemoj da i ovdje sad pocne rasprava o glupostima koje su pojedinci poceli iznosit. Mozda bude neke kadrovske promjene i ne znam sto je to odmah nuzno lose, a ko ima grama mozga zna da Tan ne ide nigdje.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Prema zvanicnim podacima, kolika je bila posjeta u utakmicama prosle sezone protiv Željezničara i Slobode na Koševu?
Ode nam Tan. E jeste li vidjeli kako sve znaju anamo oni s' Grbavice. Gotovo, prestao davati pare za pajacanja, sve se rastalilo. E jbm mu misa.
Salu na stranu, ovaj ulazak jos jednog Tanovog covjeka u klub me pravo veseli. To znaci da ne smije doci do opustanja ni u jednom segmentu rada upravnog odbora.
Vrh!
Salu na stranu, ovaj ulazak jos jednog Tanovog covjeka u klub me pravo veseli. To znaci da ne smije doci do opustanja ni u jednom segmentu rada upravnog odbora.
Vrh!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Ako me sjecanje dobro sluzi, zvanicno:SiouxLukavac je napisao/la:Prema zvanicnim podacima, kolika je bila posjeta u utakmicama prosle sezone protiv Željezničara i Slobode na Koševu?
Derbi: 26.500
Sloboda: 22.000
Mada, pricekaj Mortema, on zna napamet zvanicne posjete, voli se qrcit decko.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Molim te, možeš li mi objasniti kako je moguće da ne podržavaš ljude koji su klub koji i ti, navodno, voliš, vratili sa ivice ambisa u život? Sveli SVE dugove na nulu, napravili akademiju i zbog toga FK Sarajevo ima sada neku imovinu i konstantno rade da unaprijede klub koji volim.hzkosevo je napisao/la:RIP Hase.
Ko radi taj i grijesi, ali očekivati da ne budemo uz ove ljude je apsolutni nonsense!
BTW Tan je samo sredstvo koje su bili primorani da koriste da bi spasili klub (FK Sarajevo 1946 - da podsjetim), a ljudi u klubu su zaslužni za to. Ne ljudi iza tastatura koji nikada nisu pokušali da pomognu klubu konkretno. Ne ljudi koji "dobronamjerno" kritikuju bez ikakvih pohvala. Ne ljudi koji pokušavaju da razore dobru i uspješnu atmosferu koju su, htjeli mi to priznati na forumu ili ne, napravili ljudi iz uprave i svih trenutnih struktura kluba.
PS nemam nikoga svog u klubu i jedino što me interesuje je napredak mog kluba!
Ma ne treba se paliti na ove padobrance koji samo cekaju nesto da mogu s.rati,al ce se nacekati,jer sto oni ocekuju nece se desiti,tako da ga mogu lagano glabnut,podrska upravi,jer su je zasluzili,ima propusta al brate za kratko vrijeme mnogo se uradilo,na svim poljima je ljestvica podignuta,lagano postajemo taj Evropski klub,ima jos tu dosta posla al na pravom smo putu,a dusmani nas nece sputati,Mosa raj'voSaElcor je napisao/la:Molim te, možeš li mi objasniti kako je moguće da ne podržavaš ljude koji su klub koji i ti, navodno, voliš, vratili sa ivice ambisa u život? Sveli SVE dugove na nulu, napravili akademiju i zbog toga FK Sarajevo ima sada neku imovinu i konstantno rade da unaprijede klub koji volim.hzkosevo je napisao/la:RIP Hase.
Ko radi taj i grijesi, ali očekivati da ne budemo uz ove ljude je apsolutni nonsense!
BTW Tan je samo sredstvo koje su bili primorani da koriste da bi spasili klub (FK Sarajevo 1946 - da podsjetim), a ljudi u klubu su zaslužni za to. Ne ljudi iza tastatura koji nikada nisu pokušali da pomognu klubu konkretno. Ne ljudi koji "dobronamjerno" kritikuju bez ikakvih pohvala. Ne ljudi koji pokušavaju da razore dobru i uspješnu atmosferu koju su, htjeli mi to priznati na forumu ili ne, napravili ljudi iz uprave i svih trenutnih struktura kluba.
PS nemam nikoga svog u klubu i jedino što me interesuje je napredak mog kluba!
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- Burberry46
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo - Željezničar 26.000uNbx je napisao/la:Ako me sjecanje dobro sluzi, zvanicno:SiouxLukavac je napisao/la:Prema zvanicnim podacima, kolika je bila posjeta u utakmicama prosle sezone protiv Željezničara i Slobode na Koševu?
Sarajevo - Sloboda 22.000

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znam čemu negativnost. Od danas smo jači. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- moustapha
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hvala drugovi na informaciji.MortemHz je napisao/la:Sarajevo - Željezničar 26.000uNbx je napisao/la:Ako me sjecanje dobro sluzi, zvanicno:SiouxLukavac je napisao/la:Prema zvanicnim podacima, kolika je bila posjeta u utakmicama prosle sezone protiv Željezničara i Slobode na Koševu?
-
- Kontakt:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/najgle ... /151219003MortemHz je napisao/la:Sarajevo - Željezničar 26.000uNbx je napisao/la:Ako me sjecanje dobro sluzi, zvanicno:SiouxLukavac je napisao/la:Prema zvanicnim podacima, kolika je bila posjeta u utakmicama prosle sezone protiv Željezničara i Slobode na Koševu?