FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 18 dec 2015, 21:31

Možda je sinuse operisao?

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 18 dec 2015, 21:35

RN87 je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:
RN87 je napisao/la:Ne brini se rule mubere mi moje
Vjecno ce nas bolit nepisanje tvoje
Ma Sene mi ne znam sta radis ovdje.
Neka te, ipak si glavna maskota foruma.
Pozuri se uslihtaj pozzu. Ionako za sve nadje mahanu :-)
Imas mahanje.
Krste jes to ti
Jok, nisam Makedonac, Vratnicanin je u pitanju :-)

Lijepi Dzenet da Allah podari nasem Hasetu.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 dec 2015, 21:45

uNbx je napisao/la:Trebali ste stavljat u paketic malog plisanog Reisa - Espirito Nobre, da uljepsate djetinjstvo svakom djetetu i sacuvate ih od zlih sila. Ovako, tanko je ovo sve.
:bow: Plisani Reis bi bio hit među djecom, ali ne znaju levati..
Bahati, bahati Željkan!
1946

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 18 dec 2015, 22:59

BordoArmy88 je napisao/la:
keli1946 je napisao/la:
High je napisao/la:Čudi me da se i ovdje ne glagolja o mahalskim za Tana i UO. Kad će pljuvanje? :urnebes:
Info je najvece zlo FK Sarajevo
Misliš na onaj info bez kojeg' ne bi bilo 90% klipova navijanja koji se ovdje postavljaju?! :kafa:

Evo trenutno ne snimaju pa svi Hordaši i Pitari izvan Sa i BiH moraju pratiti kojekakve portale da vide atmosferu na utakmicama...a i to u djelićima...dušmani nego šta?! :silent:
Mislio sam na forum konkretno
Ne pisem od husrefove smjene tamo, puno je isfrustriranih likova koji ne g.uze, strumfova i ljudi bliskih baljku i slicnima naravno bilo je dosta dobre raje ali nemogu se izboriti sa pogani, ima tih ublehasa i ovdje cak pisu pod istim nikovima i tamo i ovdje
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 18 dec 2015, 23:12

keli1946 je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:
keli1946 je napisao/la: Info je najvece zlo FK Sarajevo
Misliš na onaj info bez kojeg' ne bi bilo 90% klipova navijanja koji se ovdje postavljaju?! :kafa:

Evo trenutno ne snimaju pa svi Hordaši i Pitari izvan Sa i BiH moraju pratiti kojekakve portale da vide atmosferu na utakmicama...a i to u djelićima...dušmani nego šta?! :silent:
Mislio sam na forum konkretno
Ne pisem od husrefove smjene tamo, puno je isfrustriranih likova koji ne g.uze, strumfova i ljudi bliskih baljku i slicnima naravno bilo je dosta dobre raje ali nemogu se izboriti sa pogani, ima tih ublehasa i ovdje cak pisu pod istim nikovima i tamo i ovdje
Pogrešno sam razumio jbg, mada toga imaš na svakom forumu tako da...keep calm and love FKS! :kafa:

hzkosevo
Kontakt:

Post Postao/la hzkosevo » 19 dec 2015, 10:37

RIP Hase.
Neka prica ko sta hoce ali kod nas se u klubu nesto cudo desava. Ovi sto vole ljude u upravi neka ih i dalje vole ja volim Sarajevo.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 dec 2015, 10:55

hzkosevo je napisao/la:RIP Hase.
Neka prica ko sta hoce ali kod nas se u klubu nesto cudo desava. Ovi sto vole ljude u upravi neka ih i dalje vole ja volim Sarajevo.
Ma sta se ba desava? :rol:
Hajd nemoj da i ovdje sad pocne rasprava o glupostima koje su pojedinci poceli iznosit. Mozda bude neke kadrovske promjene i ne znam sto je to odmah nuzno lose, a ko ima grama mozga zna da Tan ne ide nigdje.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 dec 2015, 10:58

Prema zvanicnim podacima, kolika je bila posjeta u utakmicama prosle sezone protiv Željezničara i Slobode na Koševu?

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 19 dec 2015, 11:01

Ode nam Tan. E jeste li vidjeli kako sve znaju anamo oni s' Grbavice. Gotovo, prestao davati pare za pajacanja, sve se rastalilo. E jbm mu misa.
Salu na stranu, ovaj ulazak jos jednog Tanovog covjeka u klub me pravo veseli. To znaci da ne smije doci do opustanja ni u jednom segmentu rada upravnog odbora.

Vrh!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 dec 2015, 11:03

SiouxLukavac je napisao/la:Prema zvanicnim podacima, kolika je bila posjeta u utakmicama prosle sezone protiv Željezničara i Slobode na Koševu?
Ako me sjecanje dobro sluzi, zvanicno:
Derbi: 26.500
Sloboda: 22.000

Mada, pricekaj Mortema, on zna napamet zvanicne posjete, voli se qrcit decko. :mrgreen:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 19 dec 2015, 11:05

Molim te, možeš li mi objasniti kako je moguće da ne podržavaš ljude koji su klub koji i ti, navodno, voliš, vratili sa ivice ambisa u život? Sveli SVE dugove na nulu, napravili akademiju i zbog toga FK Sarajevo ima sada neku imovinu i konstantno rade da unaprijede klub koji volim.
Ko radi taj i grijesi, ali očekivati da ne budemo uz ove ljude je apsolutni nonsense!

BTW Tan je samo sredstvo koje su bili primorani da koriste da bi spasili klub (FK Sarajevo 1946 - da podsjetim), a ljudi u klubu su zaslužni za to. Ne ljudi iza tastatura koji nikada nisu pokušali da pomognu klubu konkretno. Ne ljudi koji "dobronamjerno" kritikuju bez ikakvih pohvala. Ne ljudi koji pokušavaju da razore dobru i uspješnu atmosferu koju su, htjeli mi to priznati na forumu ili ne, napravili ljudi iz uprave i svih trenutnih struktura kluba.

PS nemam nikoga svog u klubu i jedino što me interesuje je napredak mog kluba!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 19 dec 2015, 11:23

Elcor je napisao/la:
Molim te, možeš li mi objasniti kako je moguće da ne podržavaš ljude koji su klub koji i ti, navodno, voliš, vratili sa ivice ambisa u život? Sveli SVE dugove na nulu, napravili akademiju i zbog toga FK Sarajevo ima sada neku imovinu i konstantno rade da unaprijede klub koji volim.
Ko radi taj i grijesi, ali očekivati da ne budemo uz ove ljude je apsolutni nonsense!

BTW Tan je samo sredstvo koje su bili primorani da koriste da bi spasili klub (FK Sarajevo 1946 - da podsjetim), a ljudi u klubu su zaslužni za to. Ne ljudi iza tastatura koji nikada nisu pokušali da pomognu klubu konkretno. Ne ljudi koji "dobronamjerno" kritikuju bez ikakvih pohvala. Ne ljudi koji pokušavaju da razore dobru i uspješnu atmosferu koju su, htjeli mi to priznati na forumu ili ne, napravili ljudi iz uprave i svih trenutnih struktura kluba.

PS nemam nikoga svog u klubu i jedino što me interesuje je napredak mog kluba!
Ma ne treba se paliti na ove padobrance koji samo cekaju nesto da mogu s.rati,al ce se nacekati,jer sto oni ocekuju nece se desiti,tako da ga mogu lagano glabnut,podrska upravi,jer su je zasluzili,ima propusta al brate za kratko vrijeme mnogo se uradilo,na svim poljima je ljestvica podignuta,lagano postajemo taj Evropski klub,ima jos tu dosta posla al na pravom smo putu,a dusmani nas nece sputati,Mosa raj'voSa
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 19 dec 2015, 11:26

Sarajevo ce danas biti jos jace
Crknite dusmani!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 dec 2015, 11:27

uNbx je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Prema zvanicnim podacima, kolika je bila posjeta u utakmicama prosle sezone protiv Željezničara i Slobode na Koševu?

Mada, pricekaj Mortema, on zna napamet zvanicne posjete, voli se qrcit decko. :mrgreen:
Sarajevo - Željezničar 26.000
Sarajevo - Sloboda 22.000

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 19 dec 2015, 11:28

Ne znam čemu negativnost. Od danas smo jači. :)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 dec 2015, 11:29

Blizu sam bio, Morto.
slika
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 dec 2015, 11:29

Ode Tan, raspadamo se. :tralala:
#divovi

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 dec 2015, 11:30

MortemHz je napisao/la:
uNbx je napisao/la:

slika
Hvala drugovi na informaciji.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 dec 2015, 11:31

Bilo je lijepo dok je trajalo. :lolno:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 19 dec 2015, 11:40

MortemHz je napisao/la:
uNbx je napisao/la:

slika
http://www.klix.ba/sport/nogomet/najgle ... /151219003

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1 i 44 gosta.