FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
jel taj Ken Choo trazi igrace za Cardif?
mozda konacno da dodje jedan igrac iz Cardifa, naprimjer Idriss Saadi
http://www.transfermarkt.de/idriss-saad ... ler/111057
mozda konacno da dodje jedan igrac iz Cardifa, naprimjer Idriss Saadi
http://www.transfermarkt.de/idriss-saad ... ler/111057
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sisaj ga plavac!!!hzkosevo je napisao/la:RIP Hase.
Neka prica ko sta hoce ali kod nas se u klubu nesto cudo desava. Ovi sto vole ljude u upravi neka ih i dalje vole ja volim Sarajevo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: Odg: FK Sarajevo
Vidite ljudi, nemojte sebi dozvoliti da padnete na niske grane kao neki vrijeđajući neistomišljenike.
Dečko je očito iz nekog razloga poslan da unosi nemir, međutim to mu baš i ne polazi za rukom jer su ovdje veoma inteligentni ljudi koji odmah vide da li nešto štima ili ne štima, dešava li nešto čudno ili ne.
Uostalom vrijeme će pokazati ko je u pravu.
Milion argumenata je da takve likove odmah na početku razotkrijemo i stavimo ga na mjesto gdje treba.
Kao što se može vidjeti na službenoj na fejsu, sjednica skupštine je počela tako da ćemo uskoro imati sve informacije koje su nam bitne. Ne očekujem ništa specijalno, usvojen ovaj ili onaj izvještaj, usvojen plan šta dalje, možda neke male kadroske promjene i to je to.
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/sao ... ajevo/2763
Prijatno, doviđenja.
Dečko je očito iz nekog razloga poslan da unosi nemir, međutim to mu baš i ne polazi za rukom jer su ovdje veoma inteligentni ljudi koji odmah vide da li nešto štima ili ne štima, dešava li nešto čudno ili ne.
Uostalom vrijeme će pokazati ko je u pravu.
Milion argumenata je da takve likove odmah na početku razotkrijemo i stavimo ga na mjesto gdje treba.
Kao što se može vidjeti na službenoj na fejsu, sjednica skupštine je počela tako da ćemo uskoro imati sve informacije koje su nam bitne. Ne očekujem ništa specijalno, usvojen ovaj ili onaj izvještaj, usvojen plan šta dalje, možda neke male kadroske promjene i to je to.
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/sao ... ajevo/2763
Prijatno, doviđenja.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 19 dec 2015, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ti volis jedino pride parade,strumfeticehzkosevo je napisao/la:RIP Hase.
Neka prica ko sta hoce ali kod nas se u klubu nesto cudo desava. Ovi sto vole ljude u upravi neka ih i dalje vole ja volim Sarajevo.

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Ko je Davud Zahirović?
Mireleeeeeeeeeeeeeeeehzkosevo je napisao/la:RIP Hase.
-
- Kontakt:
Oduvijek mi je smrdio, vidim i vi ga provalili...
Cao amidza, dodji opet, ne gledaj na nas mi ne mozemo, radimo.
Cao amidza, dodji opet, ne gledaj na nas mi ne mozemo, radimo.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
FrancescoTotti je napisao/la:Sisaj ga plavac!!!hzkosevo je napisao/la:RIP Hase.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa privrednik iz tvoje županijeSiouxLukavac je napisao/la:Ko je Davud Zahirović?

Vlasnik ZADA farmacy, bivsi predsjednik Slobode, covjek koji nije bio namazan kao Husic a imao mozda i bolje namjere od njega. Jak igrac SDA stranke, znam da je bio nesto jako i u Bosnafarmu, ima jaku stomatolusku ordinaciju i trenutno takodje finansijer kluba po mjesecnoj bazi. Covjek koji je svojim poznanstvima doveo dosta firmi u Sarajevo i zasluzen za dosta nasih Loyaliti Bordo Card partnera.SiouxLukavac je napisao/la:Ko je Davud Zahirović?
Ukratko, dosta jak covjek koji je mamac u pregovorima sa sponzorima.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Nisam upratio. Je li se ovaj prikljucio Upravnom odboru ili...?RuleHz je napisao/la:Vlasnik ZADA farmacy, bivsi predsjednik Slobode, covjek koji nije bio namazan kao Husic a imao mozda i bolje namjere od njega. Jak igrac SDA stranke, znam da je bio nesto jako i u Bosnafarmu, ima jaku stomatolusku ordinaciju i trenutno takodje finansijer kluba po mjesecnoj bazi. Covjek koji je svojim poznanstvima doveo dosta firmi u Sarajevo i zasluzen za dosta nasih Loyaliti Bordo Card partnera.SiouxLukavac je napisao/la:Ko je Davud Zahirović?
Emerson Reis usao u UO, ali zeli da to ostane u tajnosti. Za sve dobre i pozitivne stvari koje ce se desiti, znajte ko je zasluzan!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma jok, covjek je odavno tu. On ima neke svoje interese kroz Sarajevo, mi kao klub imamo svoje interese kroz njegova poznanstva u BiH, inezemstvu a posebno kroz medicinske ustanove i srednja poduzeca koja su nam bronzani sponzori i Loyaliti partneri.zagorski je napisao/la:Nisam upratio. Je li se ovaj prikljucio Upravnom odboru ili...?RuleHz je napisao/la:Vlasnik ZADA farmacy, bivsi predsjednik Slobode, covjek koji nije bio namazan kao Husic a imao mozda i bolje namjere od njega. Jak igrac SDA stranke, znam da je bio nesto jako i u Bosnafarmu, ima jaku stomatolusku ordinaciju i trenutno takodje finansijer kluba po mjesecnoj bazi. Covjek koji je svojim poznanstvima doveo dosta firmi u Sarajevo i zasluzen za dosta nasih Loyaliti Bordo Card partnera.SiouxLukavac je napisao/la:Ko je Davud Zahirović?
Igrac koji nama koristi a i mi njemu. Nikakav bitan faktor.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Bio je on i prije clan.@Rule ja jako dobro objasnio ko je covjek.I duze vrijeme je on u klubuzagorski je napisao/la:Nisam upratio. Je li se ovaj prikljucio Upravnom odboru ili...?RuleHz je napisao/la:Vlasnik ZADA farmacy, bivsi predsjednik Slobode, covjek koji nije bio namazan kao Husic a imao mozda i bolje namjere od njega. Jak igrac SDA stranke, znam da je bio nesto jako i u Bosnafarmu, ima jaku stomatolusku ordinaciju i trenutno takodje finansijer kluba po mjesecnoj bazi. Covjek koji je svojim poznanstvima doveo dosta firmi u Sarajevo i zasluzen za dosta nasih Loyaliti Bordo Card partnera.SiouxLukavac je napisao/la:Ko je Davud Zahirović?
Yebem ti marketning kluba nisu pravili čokoladnog Reisa 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Zao mi je sta pisem na vasoj temi, samo da kratko odgovorim i necu vise. Dok je Zahirovic vodio Slobodu, mi smo hladno preselili u federalnu ligu on je bio tacka na kraju recenice u kojoj su sudjelovali svi ostali krvnici mog kluba. Skoro je imao sukob sa Jasminom.RuleHz je napisao/la:Vlasnik ZADA farmacy, bivsi predsjednik Slobode, covjek koji nije bio namazan kao Husic a imao mozda i bolje namjere od njega. Jak igrac SDA stranke, znam da je bio nesto jako i u Bosnafarmu, ima jaku stomatolusku ordinaciju i trenutno takodje finansijer kluba po mjesecnoj bazi. Covjek koji je svojim poznanstvima doveo dosta firmi u Sarajevo i zasluzen za dosta nasih Loyaliti Bordo Card partnera.SiouxLukavac je napisao/la:Ko je Davud Zahirović?
Puno srece u nastavku i svaka cast za pojacanje i trenutno stanje u klubu.
-
- Kontakt:
Zato sam i pitao, znam ko je i šta je ali reko da nije neki drugi čovjek sa istim imenom i prezimenomAdo76 je napisao/la:Pa privrednik iz tvoje županijeSiouxLukavac je napisao/la:Ko je Davud Zahirović?

Hvala na odgovorima
Nedostajat ces brate. Rahmet ti dusi.
I na onom svjetu tamo cut ce se tvoj glas, bordo bijeli cijeli zivot ja navijao sam za vas!
Numquam Desistemus!
Trenutno korisnika/ca: HordasFks, propoklopac i 45 gostiju.