FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja smatram da dolazak Tanovog covjeka otvara jedna nova vrata i da tek sad pocinje ulaganje u klub .... (veca sredstva = veca kontrola)
SVAKOG DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VISE NAPREDUJEMO VOLIM TE SARAJEVO !
SVAKOG DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VISE NAPREDUJEMO VOLIM TE SARAJEVO !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Uprava radi odlično, ovim potezom smo kvalitet rada podigli za stepenicu više.
(aka. simon )
-
- Kontakt:
Ode nam amidža., sarmu probao nije
šta ćemo sad jadni i hudni. Bože smiluj se.

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ovije rejis bitce jal najgori
Jal najbolji
Takva mu je glava
Jal najbolji
Takva mu je glava
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
i jos se napio vode na Bascarsijijurisicduska je napisao/la:Ode nam amidža., sarmu probao niješta ćemo sad jadni i hudni. Bože smiluj se.

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Ovaj novi Kinez je tu zbog poznavanja sadnica riže, kažu da je najbolji na svijetu u uzgoju ove plemenite žitarice , tamo gdje nam je kamp koji su ukrali će da se sadi riža i da se igra badmintom. Kakvu smo mi priliku prokockali.collector je napisao/la:i jos se napio vode na Bascarsijijurisicduska je napisao/la:Ode nam amidža., sarmu probao niješta ćemo sad jadni i hudni. Bože smiluj se.
Tan je ipak odvrnuo pipe. Valja navodniti toliko riže. Kažu da će sve igrače prekomandovati na rad na plantažama i da će im plate biti pola marke sat.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Kako odvratno i prljavo, postaviti svog ključnog čovjeka u sva tri kluba i tako na krajnje perfidan način uvezati ove klubove u svojem vlašništvu
odlazi prljava Malezijsko Kineska gnjido kuknjava a tako smo te fino primili i ugostili, a ti nam takvim stvarima uzvračaš
neću više da znam za te UGLY likove

Mosa RajvoSa
Drugo je bilo raditi u klubu koji je bio pun lopova i pred bankrotom, a drugo je raditi u klubu gdje svaki segment kluba dobro i ozbiljno funkcionise.slana_krv je napisao/la: Zao mi je sta pisem na vasoj temi, samo da kratko odgovorim i necu vise. Dok je Zahirovic vodio Slobodu, mi smo hladno preselili u federalnu ligu on je bio tacka na kraju recenice u kojoj su sudjelovali svi ostali krvnici mog kluba. Skoro je imao sukob sa Jasminom.
Puno srece u nastavku i svaka cast za pojacanje i trenutno stanje u klubu.
Ako je on odgvoran za nase sponzore, onda kapa do poda

http://www.fksarajevo.ba/bs/sponzori
http://www.fksarajevo.ba/bs/loyalty-bordo-card
Puno srece i vama u nastavku, i svaka cast za vasu trenutnu upravu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nije tacno!jurisicduska je napisao/la:Ovaj novi Kinez je tu zbog poznavanja sadnica riže, kažu da je najbolji na svijetu u uzgoju ove plemenite žitarice , tamo gdje nam je kamp koji su ukrali će da se sadi riža i da se igra badmintom. Kakvu smo mi priliku prokockali.collector je napisao/la:i jos se napio vode na Bascarsijijurisicduska je napisao/la:Ode nam amidža., sarmu probao niješta ćemo sad jadni i hudni. Bože smiluj se.
Tan je ipak odvrnuo pipe. Valja navodniti toliko riže. Kažu da će sve igrače prekomandovati na rad na plantažama i da će im plate biti pola marke sat.

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ni voda izgleda nije sto je nekad bilacollector je napisao/la:i jos se napio vode na Bascarsijijurisicduska je napisao/la:Ode nam amidža., sarmu probao niješta ćemo sad jadni i hudni. Bože smiluj se.

"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
I nosi svoj prljavi kladionicarski novacpitarlOOk je napisao/la:Kako odvratno i prljavo, postaviti svog ključnog čovjeka u sva tri kluba i tako na krajnje perfidan način uvezati ove klubove u svojem vlašništvu![]()
odlazi prljava Malezijsko Kineska gnjido kuknjava a tako smo te fino primili i ugostili, a ti nam takvim stvarima uzvračaš
![]()
![]()
![]()

keli1946 je napisao/la:Ni voda izgleda nije sto je nekad bilacollector je napisao/la:i jos se napio vode na Bascarsijijurisicduska je napisao/la:Ode nam amidža., sarmu probao niješta ćemo sad jadni i hudni. Bože smiluj se.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ado76 je napisao/la:I nosi svoj prljavi kladionicarski novacpitarlOOk je napisao/la:Kako odvratno i prljavo, postaviti svog ključnog čovjeka u sva tri kluba i tako na krajnje perfidan način uvezati ove klubove u svojem vlašništvu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
i neću više nikad utrpavati dres u hlace

Mosa RajvoSa
Ovaj novi što je došo nema veze ni sa kakvim fudbalom.On je stručnjak u kaskadnom sadu riže i ideja je da cijelu Betaniju pretvori u polje sadnica
. Inače njegova jedina Želja je da Koševo bude u zasadima najkvalitetnijeg maka na Balkanu 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
sasistika je napisao/la:Ovaj novi što je došo nema veze ni sa kakvim fudbalom.On je stručnjak u kaskadnom sadu riže i ideja je da cijelu Betaniju pretvori u polje sadnica. Inače njegova jedina Želja je da Koševo bude u zasadima najkvalitetnijeg maka na Balkanu
Nije tacno.Pamuk je u pitanju za Kosevo.Da se pravi najkvalitetniji toalet papir u BiH
Tu se on varaka nije još siguran hoćel dobiti plavi tj pravi voz za prevoz dobaraAdo76 je napisao/la:sasistika je napisao/la:Ovaj novi što je došo nema veze ni sa kakvim fudbalom.On je stručnjak u kaskadnom sadu riže i ideja je da cijelu Betaniju pretvori u polje sadnica. Inače njegova jedina Želja je da Koševo bude u zasadima najkvalitetnijeg maka na Balkanu
Nije tacno.Pamuk je u pitanju za Kosevo.Da se pravi najkvalitetniji toalet papir u BiH

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ado76 je napisao/la:sasistika je napisao/la:Ovaj novi što je došo nema veze ni sa kakvim fudbalom.On je stručnjak u kaskadnom sadu riže i ideja je da cijelu Betaniju pretvori u polje sadnica. Inače njegova jedina Želja je da Koševo bude u zasadima najkvalitetnijeg maka na Balkanu

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Neka te, kad god imas neki konstruktivan post, Bujrum napisi. Zahirovic je obicni sponzor kluba i covjek koji je samo klasicni dizac ruke. Znam ja i kako on pogan moze biti kada dobije neka ovlastenja da moze.kako hoce. Njegov jedini posao u Sarajevu je potraga za sitnim sponzorima u svrhu smanjenja troskova na nekim nebitnim stvarima, poput ljekarskih,lijecnickih i dovodjenja malih sponzora u Sarajevo kao bronzanih.slana_krv je napisao/la:Zao mi je sta pisem na vasoj temi, samo da kratko odgovorim i necu vise. Dok je Zahirovic vodio Slobodu, mi smo hladno preselili u federalnu ligu on je bio tacka na kraju recenice u kojoj su sudjelovali svi ostali krvnici mog kluba. Skoro je imao sukob sa Jasminom.RuleHz je napisao/la:Vlasnik ZADA farmacy, bivsi predsjednik Slobode, covjek koji nije bio namazan kao Husic a imao mozda i bolje namjere od njega. Jak igrac SDA stranke, znam da je bio nesto jako i u Bosnafarmu, ima jaku stomatolusku ordinaciju i trenutno takodje finansijer kluba po mjesecnoj bazi. Covjek koji je svojim poznanstvima doveo dosta firmi u Sarajevo i zasluzen za dosta nasih Loyaliti Bordo Card partnera.SiouxLukavac je napisao/la:Ko je Davud Zahirović?
Ukratko, dosta jak covjek koji je mamac u pregovorima sa sponzorima.
Puno srece u nastavku i svaka cast za pojacanje i trenutno stanje u klubu.
Inace, ne mirisem ga ni ja,al je ispao supak u Slobodi po misljenju mnogih Tuzlaka, a znam da ga je faraon u dosta stvari izradio i zajebucnuo.
To je to.
Ps. Ovaj Kinez donosi jos svjeziji novac u klub. E sada, za sta ce biti utroseno, jos uvijek se ne zna. Pogledajte samo biografiju ovog covjeka, strasno pojacanje u upravnom odboru, a svi iz uprave su duzni donositi novac po godisnjoj bazi, nebitno na koji nacin.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !