Ovako posto znam Sadikovica otkako je bio trener Bratstva da se nije sam ponudio. Znaci imam informaciju da su ga iz Slavije zvali i on mi je to i sam potvrdio, a ti nemoj davati lazne informacije drug.Pappy je napisao/la:Oda ili Bajić glavni kandidati. Sa Pižonom i Cvijetinom se razgovaralo, a Denis Sadiković se sam ponudio.
FK Slavija
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Slavija
Nije ga niko iz Slavije zvao. Jer Slavija ima pik na Odovića, i pokušaće njega da dovede. Barem onaj glavni dio uprave. Pošto postoje dvije struje u klubu, moguće da ga je neko iz te druge struje kontaktirao, pa se ovaj javio "glavnim". To ne znam, niti u to ulazim, i znam kako je bilo. Nikada nisam davao lažne informacije, pa ni sada. Kakav je uopšte smisao lažnih informacija ?GracanicaAA je napisao/la:Ovako posto znam Sadikovica otkako je bio trener Bratstva da se nije sam ponudio. Znaci imam informaciju da su ga iz Slavije zvali i on mi je to i sam potvrdio, a ti nemoj davati lazne informacije drug.Pappy je napisao/la:Oda ili Bajić glavni kandidati. Sa Pižonom i Cvijetinom se razgovaralo, a Denis Sadiković se sam ponudio.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Pa napiso si bolan "Denis Sadiković se sam ponudio"... Kako nisi napisao lazne informacije ??Pappy je napisao/la:Kakav je uopšte smisao lažnih informacija ?GracanicaAA je napisao/la: Ovako posto znam Sadikovica otkako je bio trener Bratstva da se nije sam ponudio. Znaci imam informaciju da su ga iz Slavije zvali i on mi je to i sam potvrdio, a ti nemoj davati lazne informacije drug.
Ja ti govorim info od "zvaničnog" dijela uprave. Objasnio sam ti gore kako je možda došlo do toga. A kada se radi o pojačanjima onda se oni pitaju, a ne tamo neki pojedinci, koji su i prošlih prelaznih rokova pokušali da postave neke svoje trenere.
Ko me zna, a zna me dosta raje sa ovog foruma i inače, zna da nikada nisam pisao neprovjerene informacije, pa čak i kada znam da je to istina, radije sačekam nekoliko dana, pa tek onda napišem. Ali bitno je da svi ostali znate kako stvari funkcionišu u Slaviji. Možda je ipak bolje da ne pišem više o svom klubu ovdje, ima vas koji više znate.
Kome trebam neka mi piše PP.
Ko me zna, a zna me dosta raje sa ovog foruma i inače, zna da nikada nisam pisao neprovjerene informacije, pa čak i kada znam da je to istina, radije sačekam nekoliko dana, pa tek onda napišem. Ali bitno je da svi ostali znate kako stvari funkcionišu u Slaviji. Možda je ipak bolje da ne pišem više o svom klubu ovdje, ima vas koji više znate.
Kralju samo lagano i opusteno..postojala je cini mi se sansa da se jos jednom pokusa pricati sa Vojvodom nezam ima li ista od toga...a Savija je najavio u prilogu Kafa u 5 da bi pitanje trenera moglo biti brzo rijeseno cak cini mi se da je pominjao ponedeljak..Pappy je napisao/la:Ja ti govorim info od "zvaničnog" dijela uprave. Objasnio sam ti gore kako je možda došlo do toga. A kada se radi o pojačanjima onda se oni pitaju, a ne tamo neki pojedinci, koji su i prošlih prelaznih rokova pokušali da postave neke svoje trenere.
Ko me zna, a zna me dosta raje sa ovog foruma i inače, zna da nikada nisam pisao neprovjerene informacije, pa čak i kada znam da je to istina, radije sačekam nekoliko dana, pa tek onda napišem. Ali bitno je da svi ostali znate kako stvari funkcionišu u Slaviji. Možda je ipak bolje da ne pišem više o svom klubu ovdje, ima vas koji više znate.Kome trebam neka mi piše PP.
Jaran mi prica da bi mozda Puzigaca mogao kod nas ako mu propadne inostranstvo ali vidim i Borac je zainteresovan za njega...
Od toga nema ništa. Pokušalo se jeste, ali bezuspješno.lovcen16 je napisao/la: postojala je cini mi se sansa da se jos jednom pokusa pricati sa Vojvodom nezam ima li ista od toga...
P.S. Izvinjavam se ako je @Pappy i mene ubrojao u one "koji o Slaviji znaju više od njega". Sticajem okolnosti znam neke stvari iz prve ruke, tako da i ja pišem samo provjerene informacije.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ako si insajder onda sam te ubrojao. Ako nisi, onda nisam.Zoom088 je napisao/la:Od toga nema ništa. Pokušalo se jeste, ali bezuspješno.lovcen16 je napisao/la: postojala je cini mi se sansa da se jos jednom pokusa pricati sa Vojvodom nezam ima li ista od toga...
P.S. Izvinjavam se ako je @Pappy i mene ubrojao u one "koji o Slaviji znaju više od njega". Sticajem okolnosti znam neke stvari iz prve ruke, tako da i ja pišem samo provjerene informacije.
p.s Zanima me, hoće li se igor Krmar vratiti, šta kažu ljudi koji poznaju situaciju ?
Evo pozdravlja te nas zajednicki drug, znas ti koji je. Prenosim mu sta sam pisao i rek'o mi je da smo ti i ja isti
. Volimo svoje klubove i sve isto radimo bez ikakvog interesa.
Sto se Krmara tice, da je ovaj nas drug tu, on sigurno ne bi uzeo igraca od predsjednika
.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sto se Krmara tice, da je ovaj nas drug tu, on sigurno ne bi uzeo igraca od predsjednika
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
@Pappy kakve su sanse da Predrag Papaz ponovo obuce nas dres..a ovaj mali Krmar je po meni bio extra dobar kod Capljica...Ja bi licno volio vidjeti Aleksica i Papaza u odbrani kao zamjene za Markovica,vidim pominju se imena Kantara i Basare u sredini terena i ako se Kokot razidje sa Zeljom to bi bilo po meni extra..ali to bi ja volio ali mozda je stvarnost totalno drugacija..ako te ne mrzi posalji bar sa kojima se imenima spekulise na pp da se imam cemu nadati i sta pratiti...
Sutra na Hasetu sastav vjerovatno: Kubura, Terzić, Rovčanin, Hasković, Arsenijević, Berjan, A. Pušara, N. Pušara i Picula. Možda bude dopune tog spiska, ili neko od ovih i otpadne, ali to je uglavnom to.
Idemo uzet Haseta. 
Znal iko rezultat prvog kola Vratnik-Vienna? I oba rezultata drugog kola nase grupe? Thx
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vratnik dobio 6:2 Vienu. U drugom kolu Slavija i Vratnik 3:3, Čelik dobio Bečlije 8:2.KenoRob je napisao/la:Znal iko rezultat prvog kola Vratnik-Vienna? I oba rezultata drugog kola nase grupe? Thx
Hoce li se Spalevic penzionisati na kraju sezone?
Evo citam u Glasu Srpske da je Odovic nacelno dogovorio saradnju sa Slavijom i da ce preuzeti klub cim finaliziraju jos neke sitnice....
"Naše Novine" su prije par dana objavile veliki intervju sa Odovićem da je već potpisao.lovcen16 je napisao/la:Evo citam u Glasu Srpske da je Odovic nacelno dogovorio saradnju sa Slavijom i da ce preuzeti klub cim finaliziraju jos neke sitnice....
@Pappy posto izgleda samo samo nas dvojca skrabamo na ovoj temi da ti kralju zazelim sve najbolje u nastupajucoj novoj godini a i nasem klubu naravno da sacuvamo premijerligaski status i uplovimo u neke mirnije vode bar sto se tice statusa kluba...
Hvala druže, i tebi sve najbolje, i svim simpatizerima/navijačima Slavije koji samo čitaju ovaj forum.
Mi smo već ispali, samo nam niko nije javio, mada priča se po forumskim krugovima.
Usmjeri svoje želje na neku drugu temu.
Mi smo već ispali, samo nam niko nije javio, mada priča se po forumskim krugovima.
- alan_kardec
- Kontakt:
Evo da ne bude samo da ste vas dvojica, dragi sugrađani srećna vam Nova 2016., sve najbolje i da Slavija ostane u ligi. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Hvala kralju takodje sve najbolje....alan_kardec je napisao/la:Evo da ne bude samo da ste vas dvojica, dragi sugrađani srećna vam Nova 2016., sve najbolje i da Slavija ostane u ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.