FK Slavija
Re: FK Slavija
Biće zajebano ovih dana.
+1Pappy je napisao/la:Biće zajebano ovih dana.
Imaćemo najjačeg trenera u ligi. 
Nek nam je Bog na pomoci....samo lagano i opusteno...
Veljko Dovedan novi trener kluba.
- Jaozinho22
- Kontakt:
@Pappy i ostali šta je bilo s Odom ako ne može javno može i u pp,sorry na upadu 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Može javno, naravno. Tražio u ovom trenutku previše za naše mogućnosti.Jaozinho22 je napisao/la:@Pappy i ostali šta je bilo s Odom ako ne može javno može i u pp,sorry na upadu
- Jaozinho22
- Kontakt:
Šteta, mislim da bi bilI TOP ekipa s njim,sve najbolje da vas vidimo u ligi 12Pappy je napisao/la:Može javno, naravno. Tražio u ovom trenutku previše za naše mogućnosti.Jaozinho22 je napisao/la:@Pappy i ostali šta je bilo s Odom ako ne može javno može i u pp,sorry na upadu
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
A ovaj anonimus NIJE NIŠTA TRAŽIO za vase mogucnosti.,,,,,,Oda je DOKTOR NOGOMETA za ovoga.Izvinjavam se što upadoh I ovo što sam napisao.SRETNO u nastavku prvjenstva.Pappy je napisao/la:Može javno, naravno. Tražio u ovom trenutku previše za naše mogućnosti.Jaozinho22 je napisao/la:@Pappy i ostali šta je bilo s Odom ako ne može javno može i u pp,sorry na upadu
Jeko taj, vidim vodio neke grčke klubove i Slogu iz Kraljeva.Pappy je napisao/la:Veljko Dovedan novi trener kluba.
Kažu da je nekadašnji igrač Čelika, mada ja znam samo za Milana Dovedana, ali za Veljka u Čeliku jok. Vodio Panahaiki i Niki Volos u Grčkoj, bio asistent Zoranu Filipoviću u Panioniosu kada su uzeli kup, bio asistent Kokotoviću kada je Atromitos prije par sezona igrao Evropu. Slogu iz Kraljeva odlično vodio, pa otišao, a onda kada je usliejdila kriza kod njih u klubu ponovo se vratio. To je trenutno što i ja znam. Kada dođe znaću više.braco je napisao/la:Jeko taj, vidim vodio neke grčke klubove i Slogu iz Kraljeva.Pappy je napisao/la:Veljko Dovedan novi trener kluba.
Ne znam, nešto mi mutan ovaj frajer totalno, mada često me je znala Slavija iznenadit sa trenerskim imenima.Pappy je napisao/la:Kažu da je nekadašnji igrač Čelika, mada ja znam samo za Milana Dovedana, ali za Veljka u Čeliku jok. Vodio Panahaiki i Niki Volos u Grčkoj, bio asistent Zoranu Filipoviću u Panioniosu kada su uzeli kup, bio asistent Kokotoviću kada je Atromitos prije par sezona igrao Evropu. Slogu iz Kraljeva odlično vodio, pa otišao, a onda kada je usliejdila kriza kod njih u klubu ponovo se vratio. To je trenutno što i ja znam. Kada dođe znaću više.braco je napisao/la:Jeko taj, vidim vodio neke grčke klubove i Slogu iz Kraljeva.Pappy je napisao/la:Veljko Dovedan novi trener kluba.
I kanite se juniorskih otpadaka iz Želje i Sarajeva, malo pratim juniore iz klubova našeg glavnog grada i smiješno mi je bilo ljetos kad sam vidio kakvi su sve "talenti" na probi u Slaviji. I slažeš li se sa Šavijom da su vam dovoljna još samo dvojica novajlija za ovu ekipu (pored Krmara)?
U suštini da. Ja sam par puta pisao, imamo prvu postavu za Evropu, i klupu koja je jedva za druge lige. Doveli smo Krmara, sjajan polivalentni igrač koji može pokriti više poziija u timu. I u suštini trebaju nam zaista još dvojica provjerenih igrača, i to bi bilo dovoljno za opstanak. Naravno, ako se zadrži postojeći kadar.braco je napisao/la:Pappy je napisao/la:Ne znam, nešto mi mutan ovaj frajer totalno, mada često me je znala Slavija iznenadit sa trenerskim imenima.braco je napisao/la: Kažu da je nekadašnji igrač Čelika, mada ja znam samo za Milana Dovedana, ali za Veljka u Čeliku jok. Vodio Panahaiki i Niki Volos u Grčkoj, bio asistent Zoranu Filipoviću u Panioniosu kada su uzeli kup, bio asistent Kokotoviću kada je Atromitos prije par sezona igrao Evropu. Slogu iz Kraljeva odlično vodio, pa otišao, a onda kada je usliejdila kriza kod njih u klubu ponovo se vratio. To je trenutno što i ja znam. Kada dođe znaću više.![]()
I kanite se juniorskih otpadaka iz Želje i Sarajeva, malo pratim juniore iz klubova našeg glavnog grada i smiješno mi je bilo ljetos kad sam vidio kakvi su sve "talenti" na probi u Slaviji. I slažeš li se sa Šavijom da su vam dovoljna još samo dvojica novajlija za ovu ekipu (pored Krmara)?
Po meni licno najvise bi nam trebao jedan extra ofanzivni vezni sa vrhunskim zadnjim pasom da se moze iskoristiti brzina Barica i kiler instikt Spalevica...Do kraja je ostalo 12 kola a veliki je ulog u igri jer ispada 6 ekipa mislim da se prvo treba zahvaliti nekim momcima koji nisu imali veliku minutazu i kad se to pitanje arhivira onda pokusati dovesti ta ciljana pojacanja po linijama tima nebitno je dali su to dva,tri ili mozda vise njih ali samo da su kvalitet da se moze odgovoriti zadatku...jasno je da su finansije glavni kocnicar svega sto se pokusava da uradi ali nadati se najboljem...
Koliko ste zadovoljni izborom novog trenera?
Realno to jos niko nezna jer bas je tesko nesto vise reci jer se ni nezna puno bar u siroj javnosti o njemu ali ako je 20 godina radio u Grckoj i bio pomocnik Zoranu Filipovicu i Kokotovicu kad su oni radili gore onda trebalo bi da valja onako to je bar moje razmisljanje...ovaj jedan jaran mi rece da lik samo ganja disciplinu i da voli da igra ofanzivno e sad koliko je to istina vidit cemo u narednom periodu...Shadows je napisao/la:Koliko ste zadovoljni izborom novog trenera?
Sad se zapravo vidi kakav je čovjek Edin Dudo. Mislim da ga treba podsjetiti kako je on ostao u klubu. I sada na osnovu toga on traži te pare. Fuj, fuj, fuj.
Ja ću samo reći Denis Čomor.
To je pravi čovjek. 
Ja ću samo reći Denis Čomor.
Sram ga bilo da traži svoje pare! Koliko ono plata su čovjeku dužni? Deset ili ipak manje? Sram ga bilo što čeka svoj novac skoro dvije godine.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nije problem u novcu. Normalno da će mu se isplatiti pare. Problem je kako se on ponaša. Jedna priča dok je u klubu, a druga čim ode. Čemu pljuvanje po fejsbuka kluba koji mu je produžio karijeru na nekoliko godina. Čemu pljuvanje po fejsu kluba koji ga je jedini htio prihvatiti nakon povrede ? Čemu pljuvanje kluba po fejsbuka kada je na njegovo preklinjanje produžen ugovor za još jednu godinu, kada je i nastao ovaj dug ? Mislim da se to tako ne radi.Mancini je napisao/la:Sram ga bilo da traži svoje pare! Koliko ono plata su čovjeku dužni? Deset ili ipak manje? Sram ga bilo što čeka svoj novac skoro dvije godine.
To je tvoje mišljenje. Problem je u njegovom ponašanju a nije u ponašanju ljudi iz kluba. Ali ja tebe razumijem pošto pišeš kao navijač i kao novinar afirmativno o klubu.Pappy je napisao/la:Nije problem u novcu. Normalno da će mu se isplatiti pare. Problem je kako se on ponaša. Jedna priča dok je u klubu, a druga čim ode. Čemu pljuvanje po fejsbuka kluba koji mu je produžio karijeru na nekoliko godina. Čemu pljuvanje po fejsu kluba koji ga je jedini htio prihvatiti nakon povrede ? Čemu pljuvanje kluba po fejsbuka kada je na njegovo preklinjanje produžen ugovor za još jednu godinu, kada je i nastao ovaj dug ? Mislim da se to tako ne radi.Mancini je napisao/la:Sram ga bilo da traži svoje pare! Koliko ono plata su čovjeku dužni? Deset ili ipak manje? Sram ga bilo što čeka svoj novac skoro dvije godine.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.