Slusaj, mozda tebe nije briga sta je se desilo u BiH prije 20ak godina ali ima narod kojima jeste zato moras obratiti paznju kad nesta glupo hoces da pises ovdje. Saban je muslimansko ime pa kada vidim njega da nosi cetnicku beretku, onda je on mrtav meni i nemam nikakav razlog postovati njega nakon ovakve incidente niti bih trebao ni ti.aqarius je napisao/la:Drugo-Šaban je državljanin Srbije,može staviti crkvu,džamiju,tespih,brojanicu,očenaš,,šta god on hoće i sve su to normalni znakovi vjera ili institucija jedne države.
Nije me briga koje kralji i ko nije, covjek vrijedja nase narod kada nosi onu cetnicku beretku na glavu svoju. To je kriminalna stvar, to ne bih nikad podrzavao ko nekih ovdje.Sheyi je napisao/la:Slažem se za Šabana, čovjek je extra pjevač i na mnoge njegove pjesme ne možeš ostati ravnodušan. Kralj muzike s pravom na ovim prostorima.
Ono Siiiiiiiiiiiiiineeeeeeee vrijedi nečije karijere.
OFF Topic: Cleese, je li ti drago?![]()
Ali i iskreno da ti kazem meni se nikad nije ni svidjao kao pjevac, bili su mnogo boljih prije rata bez ikakve diskusije.
Prestao sam citati kad si spomenuo Cecu. Eto sad govoris da ta **** opravduje zasto Saban nosi cetnicku beretku.krmpotich je napisao/la:Glupko, sada kada bi Ceca dosla u Sarajevo napunila bi 100K ko iz p... Samo ne znam gdje bi stao sav taj narod. Ne glumi moralistu jer je Edinova stvar kome baca novac i kome ostavlja baksis. Gdje si ti bio 95-e? Sta ti znas o kokardama i slicnim stvarima?!? Evo ovdje si prvo lupio da to bog nije vidio. Cuj cetnik i kokardaBSBosna je napisao/la: Jel to stvarno podrzavas cetnika?![]()
Guglaj malo prije no sto se izvalis