Ma nek si ti momčinu vratio na avatar.BitiSrcemVezan je napisao/la:Čuj dnevna ulaznica a nakon izlaska iz dvorane ponovni ulaz nije moguć.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma nek si ti momčinu vratio na avatar.BitiSrcemVezan je napisao/la:Čuj dnevna ulaznica a nakon izlaska iz dvorane ponovni ulaz nije moguć.
20% da imamo šanse a 10000% da nemamo. Ako si ga gledao u Le onda isto tako shvataš da će on za 15 miliona negdje preći. Ne znam kako uopšte da ti padne napamet. Lakše je dovest sad Bašića nego Andriju Živkovića, jedan od najvećih talenata u svijetu, otima se pola europe za njeg. Nije sad za sad nemoguće nego je zauvijek nemoguće.BosnianKingdom je napisao/la:Andriji Zivkovicu ističe ugovor,koliko po vašem mišljenju njemu plata i koja je mogućnost njegovog dolaska?
Ma i ja gluposti pitam,on će otići u neku jaču ligu,ima on kvaliteta, što sam ga gledao u LE bio je jako,jako dobar,nezz što ranije nije otišao,ali on bi nama bio strasno pojačanje,ali nemoguće je vjerujem sad za sad.
Ali nije mi jasno kako mu ističe ugovor? Zar su u Partizanu toliko glupi?jurisicduska je napisao/la:20% da imamo šanse a 10000% da nemamo. Ako si ga gledao u Le onda isto tako shvataš da će on za 15 miliona negdje preći. Ne znam kako uopšte da ti padne napamet. Lakše je dovest sad Bašića nego Andriju Živkovića, jedan od najvećih talenata u svijetu, otima se pola europe za njeg. Nije sad za sad nemoguće nego je zauvijek nemoguće.BosnianKingdom je napisao/la:Andriji Zivkovicu ističe ugovor,koliko po vašem mišljenju njemu plata i koja je mogućnost njegovog dolaska?
Ma i ja gluposti pitam,on će otići u neku jaču ligu,ima on kvaliteta, što sam ga gledao u LE bio je jako,jako dobar,nezz što ranije nije otišao,ali on bi nama bio strasno pojačanje,ali nemoguće je vjerujem sad za sad.
uNbx je napisao/la:Ma nek si ti momčinu vratio na avatar.BitiSrcemVezan je napisao/la:Čuj dnevna ulaznica a nakon izlaska iz dvorane ponovni ulaz nije moguć.![]()
![]()
Nisu oni glupi, nego su lopovi. Prethodna uprava uzela pare dok je bila tu i cao...jurisicduska je napisao/la:On je prodat investicionom fondu već, nije Partizanov samo igra u Partizanu i jesu glupi.
molotovljev je napisao/la:Primjetili ste da u posljednje vrijeme rijetko pisem na ovoj temi, jer mislim da sam
ispunio sve ono sto sam trebao i na neki nacin ispunio sam svoje ciljeve aktivacijom
ovog nicka. U sustini mogu biti zadovoljan doprinosom na ovom forumu, posebno
na temi naseg FK Sarajevo. ( eh, koliko nam znaci nase Sarajevo, neopisivo... )
Prepustio sam vama da diskutujete i razmjenjujete razlicita misljenja, te da uredjujete
temu po vasoj volji, a ja cu svakodnevno citati vase postove.
Medjutim, bicu iskren i otvoren; razocarali ste me odnosom prema, sada vec bivsim
igracima... nepotrebno, zaista. Mada, presutio sam to, ali na ove optuzbe i klevete
na racun Uprave, budite sigurni da cu u svom stilu reagovati i ostro odgovoriti !!!
Dakle, tu sam... Izvolite
Evo s bjasni mimolotovljev je napisao/la:Primjetili ste da u posljednje vrijeme rijetko pisem na ovoj temi, jer mislim da sam
ispunio sve ono sto sam trebao i na neki nacin ispunio sam svoje ciljeve aktivacijom
ovog nicka. U sustini mogu biti zadovoljan doprinosom na ovom forumu, posebno
na temi naseg FK Sarajevo. ( eh, koliko nam znaci nase Sarajevo, neopisivo... )
Prepustio sam vama da diskutujete i razmjenjujete razlicita misljenja, te da uredjujete
temu po vasoj volji, a ja cu svakodnevno citati vase postove.
Medjutim, bicu iskren i otvoren; razocarali ste me odnosom prema, sada vec bivsim
igracima... nepotrebno, zaista. Mada, presutio sam to, ali na ove optuzbe i klevete
na racun Uprave, budite sigurni da cu u svom stilu reagovati i ostro odgovoriti !!!
Dakle, tu sam... Izvolite
ne mozes nama ugoditi kad ne igraju kaze propadaju nasa djecaBitiSrcemVezan je napisao/la:Ma ko vas yebe debili... Vozdra.
I da, ovo što ćemo nastupiti sa kadetima na Hasetovom turniru je sramota i ponižavanje najveće legende u historiji Sarajeva, turnira u njegovu čast a onda i samog kluba. Ako Čelik može doći sa prvotimcima, Sloboda (navodno) sa ponajboljim igračima, Željo također već nekoliko godina sa boljom ekipom od nas, zašto mi ne bi mogli bar sa juniorima koji su prekomandovani u prvi tim? Ma i sa seniorima ako treba, što reče neko ne škode im kafane, šiše i kladionice a naškodiće im 3 utakmice malog fudbala.
Sramota, imaju djeca dovoljno turnira gdje mogu igrat. Kad pravis turnir u cast najveceg covjeka koji se veze sa FKS, onda trebas izac sa sto vise prvotimaca.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma ko vas yebe debili... Vozdra.
I da, ovo što ćemo nastupiti sa kadetima na Hasetovom turniru je sramota i ponižavanje najveće legende u historiji Sarajeva, turnira u njegovu čast a onda i samog kluba. Ako Čelik može doći sa prvotimcima, Sloboda (navodno) sa ponajboljim igračima, Željo također već nekoliko godina sa boljom ekipom od nas, zašto mi ne bi mogli bar sa juniorima koji su prekomandovani u prvi tim? Ma i sa seniorima ako treba, što reče neko ne škode im kafane, šiše i kladionice a naškodiće im 3 utakmice malog fudbala.
Trenutno korisnika/ca: SilaMoc1946, Vedolami1 i 58 gostiju.