FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 25 dec 2015, 18:38

BitiSrcemVezan je napisao/la:Čuj dnevna ulaznica a nakon izlaska iz dvorane ponovni ulaz nije moguć. :crazy:
Ma nek si ti momčinu vratio na avatar. :bih: :bih: :bih:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 dec 2015, 18:43

BosnianKingdom je napisao/la:Andriji Zivkovicu ističe ugovor,koliko po vašem mišljenju njemu plata i koja je mogućnost njegovog dolaska?

Ma i ja gluposti pitam,on će otići u neku jaču ligu,ima on kvaliteta, što sam ga gledao u LE bio je jako,jako dobar,nezz što ranije nije otišao,ali on bi nama bio strasno pojačanje,ali nemoguće je vjerujem sad za sad.
20% da imamo šanse a 10000% da nemamo. Ako si ga gledao u Le onda isto tako shvataš da će on za 15 miliona negdje preći. Ne znam kako uopšte da ti padne napamet. Lakše je dovest sad Bašića nego Andriju Živkovića, jedan od najvećih talenata u svijetu, otima se pola europe za njeg. Nije sad za sad nemoguće nego je zauvijek nemoguće.

Recimo da bi mogao u Benficu ili Chelsea. Oni su zainteresovani.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 25 dec 2015, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 dec 2015, 18:45

jurisicduska je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Andriji Zivkovicu ističe ugovor,koliko po vašem mišljenju njemu plata i koja je mogućnost njegovog dolaska?

Ma i ja gluposti pitam,on će otići u neku jaču ligu,ima on kvaliteta, što sam ga gledao u LE bio je jako,jako dobar,nezz što ranije nije otišao,ali on bi nama bio strasno pojačanje,ali nemoguće je vjerujem sad za sad.
20% da imamo šanse a 10000% da nemamo. Ako si ga gledao u Le onda isto tako shvataš da će on za 15 miliona negdje preći. Ne znam kako uopšte da ti padne napamet. Lakše je dovest sad Bašića nego Andriju Živkovića, jedan od najvećih talenata u svijetu, otima se pola europe za njeg. Nije sad za sad nemoguće nego je zauvijek nemoguće.
Ali nije mi jasno kako mu ističe ugovor? Zar su u Partizanu toliko glupi?
Sabrine mi moje!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 dec 2015, 18:47

On je prodat investicionom fondu već, nije Partizanov samo igra u Partizanu i jesu glupi.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 dec 2015, 18:49

:kafa: nTreba Srdjana Lakica dovesti.
#samokazem
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 dec 2015, 18:56

Kako nema nikakvih novosti oko pojacanja i opcenito oko kluba, pocela se braca svadjati izmedju sebe :puke:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 dec 2015, 19:00

Ova duga pauza a Bogami i magla nekako loše utiče na ljude. :D

U svakom slučaju fino je imati više mišljenja. Lijepo je kritikovati, lijepo je i pohvaliti, i to svi treba da radimo. Ali pokušajmo u tu našu kritiku uvrstiti koji argument. U pohvalu također.

Samo bih se složio sa @zipom; Stvarno je sramota da imamo 6 poraza a imamo sve preduslove da budemo najbolji. Ovih 6 poraza će nas vjerovatno i koštati konačnog cilja u ligi, ali šta se može, desilo se, pokušati u budućnosti neke loše stvari ispraviti.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 25 dec 2015, 19:05

uNbx je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Čuj dnevna ulaznica a nakon izlaska iz dvorane ponovni ulaz nije moguć. :crazy:
Ma nek si ti momčinu vratio na avatar. :bih: :bih: :bih:
:njanjanja:

Moram se poslije zaroviti u računar da nađem i onaj svoj standardni, ali sad za sad je dobar i ovaj.
1946

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 dec 2015, 19:06

jurisicduska je napisao/la:On je prodat investicionom fondu već, nije Partizanov samo igra u Partizanu i jesu glupi.
Nisu oni glupi, nego su lopovi. Prethodna uprava uzela pare dok je bila tu i cao...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 25 dec 2015, 20:00

To je to
ZZ

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 dec 2015, 20:34

Primjetili ste da u posljednje vrijeme rijetko pisem na ovoj temi, jer mislim da sam
ispunio sve ono sto sam trebao i na neki nacin ispunio sam svoje ciljeve aktivacijom
ovog nicka. U sustini mogu biti zadovoljan doprinosom na ovom forumu, posebno
na temi naseg FK Sarajevo. ( eh, koliko nam znaci nase Sarajevo, neopisivo... )
Prepustio sam vama da diskutujete i razmjenjujete razlicita misljenja, te da uredjujete
temu po vasoj volji, a ja cu svakodnevno citati vase postove.
Medjutim, bicu iskren i otvoren; razocarali ste me odnosom prema, sada vec bivsim
igracima... nepotrebno, zaista. Mada, presutio sam to, ali na ove optuzbe i klevete
na racun Uprave, budite sigurni da cu u svom stilu reagovati i ostro odgovoriti !!!
Dakle, tu sam... Izvolite
F.K.SARAJEVO

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 25 dec 2015, 20:38

molotovljev je napisao/la:Primjetili ste da u posljednje vrijeme rijetko pisem na ovoj temi, jer mislim da sam
ispunio sve ono sto sam trebao i na neki nacin ispunio sam svoje ciljeve aktivacijom
Prepustio sam vama da diskutujete i razmjenjujete razlicita misljenja, te da uredjujete
Medjutim, bicu iskren i otvoren; razocarali ste me odnosom prema, sada vec bivsim
igracima... nepotrebno, zaista. Mada, presutio sam to, ali na ove optuzbe i klevete
na racun Uprave, budite sigurni da cu u svom stilu reagovati i ostro odgovoriti !!!
:thumbup:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 dec 2015, 20:42

molotovljev je napisao/la:Primjetili ste da u posljednje vrijeme rijetko pisem na ovoj temi, jer mislim da sam
Evo s bjasni mi

Peto, šesto mjesto
Za raskid ugovora SAD je otišlo brukunpara
Pregovarao sa misimovicem a dovodimo alispahic
Karabeg ugradjuje sise*/@ i očekuje da skonta da alispahic ima hronicnu ozljedu? Postoje doktori za sportske ozljede...
Toliko za sada
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 dec 2015, 20:55

Pantelija, jaranski, gotivim te fakat iako se cesto ne slazem sa tvojim misljenjem...
Reci cu ti nesto, mozes to shvatiti kao salu, samo pazi ima smisla,
Promijeni kafanu i frizerski salon ! Opterecen si brate stvarima koje ne trebaju
uopste da te zanimaju, kao navijaca... jbg tebe srklete sise i sl. Nigdje veze tebra.
F.K.SARAJEVO

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 25 dec 2015, 20:58

:thumbup: :bih:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 25 dec 2015, 21:05

Ma ko vas yebe debili... Vozdra.

I da, ovo što ćemo nastupiti sa kadetima na Hasetovom turniru je sramota i ponižavanje najveće legende u historiji Sarajeva, turnira u njegovu čast a onda i samog kluba. Ako Čelik može doći sa prvotimcima, Sloboda (navodno) sa ponajboljim igračima, Željo također već nekoliko godina sa boljom ekipom od nas, zašto mi ne bi mogli bar sa juniorima koji su prekomandovani u prvi tim? Ma i sa seniorima ako treba, što reče neko ne škode im kafane, šiše i kladionice a naškodiće im 3 utakmice malog fudbala.

:oops:
1946

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 25 dec 2015, 21:06

Spominjete gore Andriju Živkovića, smješno je govoriti kakve su šanse da taj momk dodje kod nas u klub.Svi koji prate Partizan bar malo znaju gdje će on završiti, i ko se otima za njega...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 dec 2015, 21:07

ma Tatomirovic gospodin al sta je tu je i on i mi idemo dalje ,sretno hvala na svemu :salut: :salut:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 dec 2015, 21:14

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma ko vas yebe debili... Vozdra.

I da, ovo što ćemo nastupiti sa kadetima na Hasetovom turniru je sramota i ponižavanje najveće legende u historiji Sarajeva, turnira u njegovu čast a onda i samog kluba. Ako Čelik može doći sa prvotimcima, Sloboda (navodno) sa ponajboljim igračima, Željo također već nekoliko godina sa boljom ekipom od nas, zašto mi ne bi mogli bar sa juniorima koji su prekomandovani u prvi tim? Ma i sa seniorima ako treba, što reče neko ne škode im kafane, šiše i kladionice a naškodiće im 3 utakmice malog fudbala.

ne mozes nama ugoditi kad ne igraju kaze propadaju nasa djeca :crazy: :crazy: :crazy:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 dec 2015, 21:17

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma ko vas yebe debili... Vozdra.

Sramota, imaju djeca dovoljno turnira gdje mogu igrat. Kad pravis turnir u cast najveceg covjeka koji se veze sa FKS, onda trebas izac sa sto vise prvotimaca.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ghost67, Napapijri, NeSamSafetee i 68 gostiju.