Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Ja bih volio vidjeti duo Pjanić - Raketa, mislim da bi to odlično funckionisalo.
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pjanić će sigurno ići za 30+ miliona eura, a to nije baš novac za baciti. Nije sve u (ne)kvalitetu, treba se pogledati malo šira slika.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Najbolji je igrac ove Rome,kad igra on igra i Vucica,jasno je kao dan,a najbolje se to vidjelo u posljednje 2-3 utakmice kad je Mire bio ispod nivoa automatski se i Roma patila i pala u igri.Da nije bilo njega nit bi prosli dalje u LP, a u ligi bi zaostajali sigurno puno vise bodova.
U svakom klubu na svijetu,ukljucujuci i top klubove,Mire bi imao sansu da se bori za prvu postavu,da li bi je izborio bilo bi samo do njega naravno.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
Evil Genius II
Evil Genius II je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
Evil Genius II
uostalom, zar se nismo davno slozili da se ne slazemo jerbo ti kao veliki guru i ja kao obicni smrtnik nismo na istom nivou citanja fudbala kao igre? zasto me citiras i trosis vrijeme na ovu neznalicu?
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Re: RE: Re: Miralem Pjanić
Re: RE: Re: RE: Re: Miralem Pjanić
Re: RE: Re: RE: Re: Miralem Pjanić
Kani se neznalico
Sikluk te stigo' sto me ispravnog napadasjasmin10 je napisao/la:Halalite na troduplom postu, konekcija me zeza
----------------------------------------
Joj sokola mog
Odmori me malo majke ti....
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 1921zeljeznicar1921, 313, adrenaline323, aldin-8, Alucard, ANamelessGhoul, AnelMid, Anoniman, aqarius, Balorda, Beduin, Beli98, bhfanatic14, BIHpatriota, Biscione, bordobijeli, bosnas_, BosnianDragon2024, budzak, celikmilan, Confiance, costacurta08, COYGBiH, darker10, dzemil, eaglebvb09, edin139, Edincapitano, edvaE2, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., feniksptica, FerdinandF, Fouzi1, Fudo, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Grk1234, HordasFks, Hrammm1921, InatSilniBosanski, invincible1921, J1897, Jabroni, James1987, jasmin10, Jet2Holiday, JimmyPage, jurisicduska, JuventinoVero, kakarut, karajlo, Lavcina, Ledara, legendarnadruga, leo1946, ljevak, lol89, lumani, Lynx, maha1, marlostanf1eld, Micron, mikimaus, MikiPirs, Mkey4nba, Mocvara1991, MSOZ101, muhamedhulk, Muumii, napapijri1987, nebeskasila, Nemanja99, Objektivac, PointBlank, prisonbreak, rio_Ferdy88, rishovski, s4mke, Sarun, Scholl, Smaja, StevieG8, strahmeipomisliti, tale07, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, unavita, Venom, VolimBiH96, VolimoSarajevo, voltron30, Wolffire, Zaboljesutra, zastitaIdentiteta, zgembo89, ZkaoZenica i 928 gostiju.