Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Ta dvojica su bolja od Pjanića samo što igraju u boljim klubovima, to jest u najboljim. Daleko od toga da ih želim predstavit kao loše igrače, već idem ka tome da su oni sami vrh. U šta računam i Pjanića, i on bi bolje odnosno više dominirao da ima saigrače koji znaju realizovat 100% šansu. To je Džeko trebao biti ali i on je malo pao, ŠGervinho nikad nije znao realizovat ono što dobije, i Gervinho, Ljajić, sad Iturbe gledaju (odnosno gledali su) samo da driblaju, timska igra nula.
Ja bih volio vidjeti duo Pjanić - Raketa, mislim da bi to odlično funckionisalo.
Ja bih volio vidjeti duo Pjanić - Raketa, mislim da bi to odlično funckionisalo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
To su igrači koji su pristupačni na tržištu i klubu kao Barcelona se isplati kupiti Rakitića, i ako bude flop neće puno izgubiti na njemu. Rakitić je Barcelonu koštao 16-17 miliona eura, što je za takav klub u današnjem fudbalu bukvalno sića. Na isti fazon se prodaje i Mandžukić. Male su to pare za klubove kojima hitno treba rješenje, a igrači vrijede tih para.
Pjanić će sigurno ići za 30+ miliona eura, a to nije baš novac za baciti. Nije sve u (ne)kvalitetu, treba se pogledati malo šira slika.
Pjanić će sigurno ići za 30+ miliona eura, a to nije baš novac za baciti. Nije sve u (ne)kvalitetu, treba se pogledati malo šira slika.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jeste, ti klubovi inače jedva sastavljaju kraj s krajem 
Ma da, trebao sam i znati . Miralem je preskup za te klubove.
Morat će Roma smanjiti cijenu, nisu oni Maminjo da mogu tako prodati igrača.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Cekaj do neki dan ste govorili kako u repki ne igra jer nema igrace kao sto ima u Romi, a gledaj sad ovo, odjednom i oni u Romi tarabe... LOL
Lijepo je kad strucnjaci Guardianovog izbora i onog sa Goal.com potvrde ono sto mi pisemo ovdje,Pjanic je klasa!
Najbolji je igrac ove Rome,kad igra on igra i Vucica,jasno je kao dan,a najbolje se to vidjelo u posljednje 2-3 utakmice kad je Mire bio ispod nivoa automatski se i Roma patila i pala u igri.Da nije bilo njega nit bi prosli dalje u LP, a u ligi bi zaostajali sigurno puno vise bodova.
U svakom klubu na svijetu,ukljucujuci i top klubove,Mire bi imao sansu da se bori za prvu postavu,da li bi je izborio bilo bi samo do njega naravno.
Najbolji je igrac ove Rome,kad igra on igra i Vucica,jasno je kao dan,a najbolje se to vidjelo u posljednje 2-3 utakmice kad je Mire bio ispod nivoa automatski se i Roma patila i pala u igri.Da nije bilo njega nit bi prosli dalje u LP, a u ligi bi zaostajali sigurno puno vise bodova.
U svakom klubu na svijetu,ukljucujuci i top klubove,Mire bi imao sansu da se bori za prvu postavu,da li bi je izborio bilo bi samo do njega naravno.
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 26 dec 2015, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Pa valjda nekoliko iskompleksiranih forumasa znaju bolje od tih novinara.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
Evil Genius II
[youtube][/youtube]
The Playmaker
[youtube][/youtube]
Evil Genius II je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
-
Evil Genius II
znam @sensei da na youtubeu i ti cak izgledas pristojno, ali imaj na umu da video nije postavljen da dokaze nekome nesto, nego za raju koja gotivi lik i djelo miralema pjanica i koja ce mozda izdvojiti par minuta svog vremena da odgleda kompilaciju kao sto sam to recimo ja uradio.
uostalom, zar se nismo davno slozili da se ne slazemo jerbo ti kao veliki guru i ja kao obicni smrtnik nismo na istom nivou citanja fudbala kao igre? zasto me citiras i trosis vrijeme na ovu neznalicu?
uostalom, zar se nismo davno slozili da se ne slazemo jerbo ti kao veliki guru i ja kao obicni smrtnik nismo na istom nivou citanja fudbala kao igre? zasto me citiras i trosis vrijeme na ovu neznalicu?
Nedam da 100 puta ponovljena laz postane istina 
"Nedaj" majstore.
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 26 dec 2015, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: Miralem Pjanić
Re: RE: Re: RE: Re: Miralem Pjanić
.
Re: RE: Re: RE: Re: Miralem Pjanić
.
Husika I fudbal. Haha
Kani se neznalico
Kani se neznalico
Halalite na troduplom postu, konekcija me zeza 
Sikluk te stigo' sto me ispravnog napadasjasmin10 je napisao/la:Halalite na troduplom postu, konekcija me zeza
----------------------------------------
Joj sokola mog
Odmori me malo majke ti....
Nedam nije ispravno. Nauči gramatiku.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], invincible1921, Jegres, Jet2Holiday, juka55, Konzerva, MokraKifla, Namibija, Rimes87, SanaBosna, Sveti, zikerrz21 i 92 gosta.