FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 26 dec 2015, 15:19

amypitar je napisao/la:Da je kojim slucajem izasao na parkret prvi tim,I da se povredio recimo Duljevic garantujem zivotom da bi 90 % posto ovde ljudi psovalo,sto je izveden prvi tim.Znaci nama nema pomoci,opsta depresija,negodovanje i nezadovoljstvo, ma sta god da se uradi.
:tokralju:
Sabrine mi moje!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 dec 2015, 15:19

Ja se sjecam malonogometnih turnira u Skenderiji kad je DinamoZ.dolazio sa Mlinaricem.Sarajevo igralo sa Papetom,Pajom.Zeljo sa Harisom Skorom itd.itd.
Tad je Pape bio jedan od najboljih,ako ne i najbolji igrac Jugoslavije.Paja isto tako.I oni su se tad mogli povrijediti,ali tad je bio drugi vakat.Tad se igralo za raju.. :tokralju:

Sad je kao sto rekoh, drugi vakat.

Sta Tan zna ko je Hase, :idea: Sta briga Benka za turnir. :idea: Covjek ganja tranfer u Aziji, da klepi lovu za mirni zivot u buducnosti .Krste ceka bebu,nije mu ni do cega.Radovac se boji reakcije publike.Dulja sklon povredama,a zelimo da na njemu uzmemo 2-3 mil.km.Tesko da se ko nece sloziti da ovi nabrojani nisu opravdano odsutni.
Da smo opet na parket poslali Dzemu,Kovacevica,Plakalu,Okica, kao eto sad oni neka respektibilna imena, i na kraju ko nam garantuje da bi i sa njima osvojili turnir.Kako god okrenemo uvijek ce polemike biti.

Ja zamjeram upravi,samo sto ne pruzme organizacijski turnir,te isti ne podigne na nivo kakav dolikuje imenu velikog HASETA.A to je turnir uz pomoc sponzora na Kosevu.Da se dovedu velika imena,kao nedavno sto je dolazila Galata.Mislim da bi i domace firme taj turnir finansijski pogurale,te da se pokusavaju dovesti ekipe kao Dinamo.D,Galatu,Cardif.itd

Sve ostalo po meni sto se tice ovog turnira je neozbiljno.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 26 dec 2015, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 dec 2015, 15:24

kakav sam ja bolesnik, obećam i sebi i drugima da neću ići protiv mladosti i već me sad kopka gdje ću da ne pružim podršku momcima koji izgaraju :lol:
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 dec 2015, 15:26

BitiSrcemVezan je napisao/la:kakav sam ja bolesnik, obećam i sebi i drugima da neću ići protiv mladosti i već me sad kopka gdje ću da ne pružim podršku momcima koji izgaraju :lol:
Mahni mi u kameru. :beba:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 dec 2015, 15:27

Ma ima da se borim protiv ovog svog bolesnog uma svim silama da ne odem :mrgreen:
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 dec 2015, 15:31

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma ima da se borim protiv ovog svog bolesnog uma svim silama da ne odem :mrgreen:
Zovni mladu kuci, instaliraj FIFU 98, napravi tim sa Lugusicem, Zekom, Smjecaninom, Hotom, Obucom i Zukom i izaberi onu dvoranu da igrate malog fudbala. :D Pusti snimak navijanja sa neke tekme i opletite. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 dec 2015, 15:40

Ma džaba sve... Evo vrtim ove utakmice Premiershipa ali znam da ću se prebaciti na Željo - Čelik čim počne... Nema super sundaya i super saturdaya koji mi može zamjeniti ove naše utakmice, šta ću, takav sam... :mrgreen:
1946

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 26 dec 2015, 15:50

Mozda bi nasi poslali jaci tim ali su zauzeti krađom(izvlacenjem) para iz kluba.
Ješić zauzet oko dovođenja polovnjaka i davanjem istima velike plate od koje 80% ide njemu.
Selimovic se zabavio oko svoje privatne firme koja ce u buducnosti obavljati sve poslove za FKS i tako planira izvuci milione iz kluba
Kusturica je u procesu prebacivanja vlasnistva kampa na ime svog rođaka koji ce kamp u buducnosti iznajmljivati FKS i tako izvuci ogromne pare iz kluba
Ostatak uprave se bavi sitnijim krađama al od kojih si mogu itekako priustiti lagodan zivot.
Ja se izvinjavam ovima sto "klimaju glavom" sto ovo govorim i neznam jel ovo istina ali sam ustvari siguran da jeste jer sam ja to jednostavno tako skontao a ja mislim svakako da sam naj pametniji
Lijepo je biti u trendu a trend je ovih dana valjanje gluposti pa evo moj skromni doprinos
U zdravlje!!!
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 dec 2015, 15:58

Al' jedete goovna svi koji idete u neke krajnosti. Al' pravo. Ubit će vas cinizam i renesansa.
Samo Saraj'vo.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 dec 2015, 16:20

keli1946 je napisao/la:Mozda bi nasi poslali jaci tim ali su zauzeti krađom(izvlacenjem) para iz kluba.
Ješić zauzet oko dovođenja polovnjaka i davanjem istima velike plate od koje 80% ide njemu.
Selimovic se zabavio oko svoje privatne firme koja ce u buducnosti obavljati sve poslove za FKS i tako planira izvuci milione iz kluba
Kusturica je u procesu prebacivanja vlasnistva kampa na ime svog rođaka koji ce kamp u buducnosti iznajmljivati FKS i tako izvuci ogromne pare iz kluba
Ostatak uprave se bavi sitnijim krađama al od kojih si mogu itekako priustiti lagodan zivot.
Ja se izvinjavam ovima sto "klimaju glavom" sto ovo govorim i neznam jel ovo istina ali sam ustvari siguran da jeste jer sam ja to jednostavno tako skontao a ja mislim svakako da sam naj pametniji
Lijepo je biti u trendu a trend je ovih dana valjanje gluposti pa evo moj skromni doprinos
U zdravlje!!!
E yebiga sad druze, niko nije ni rijeci od toga pomislio, a ne napisao. Najbolje je svaku jedinku u klubu pozlatiti i pretvoriti u bozanstvo. Pa majku mu, ne moze se nista ni reci vise, odmah si nezadovoljan, nezahvalan, protiv uprave, ljudi u klubu etc...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 26 dec 2015, 16:34

ne svidja mi se ovo,navik"o sam da drzhim oreol glavnog poseravacha,a mozhda ovo i nije loshe,izbaciche se sva negativna energija do pochetka polusezone,pa che opet biti sve po starom[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 dec 2015, 16:43

nukleusmember je napisao/la:ne svidja mi se ovo,navik"o sam da drzhim oreol glavnog poseravacha,a mozhda ovo i nije loshe,izbaciche se sva negativna energija do pochetka polusezone,pa che opet biti sve po starom[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da je Mesa igr'o, bila bi spica.... :zviz: :zviz:
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 26 dec 2015, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

epidemija
Kontakt:

Post Postao/la epidemija » 26 dec 2015, 16:44

Treba cestitat komsijama na pobijedi. Opasno su se pripremili za malonogometni turnir jbg valja se borit za 2000 maraka a i mislim ako ovo osvoje da ce to biti jedino u ovij godini. Steta sto pobijednik malonogometnog turnira ne ide u evropu, mozda ide ko zna :) :)
Nasima zamjerka sto su djecu poslali,bolje nemoj onda nista organizovati.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 26 dec 2015, 17:02

Može li spisak igrača koji su prijavljeni za turnir,ako neko ima?
Sabrine mi moje!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 dec 2015, 17:31

Stepanov na izlaznim vratima FK Sarajevo
http://sportsport.ba/bh_fudbal/stepanov ... ora/179831
Samo Saraj'vo.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 26 dec 2015, 17:46

Pa hoce li iko ostat u ovom Sarajevu?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 dec 2015, 17:49

Kako stvari stoje u zadnje vrijeme više smo para dali u plate igračima koji niti su igrali niti će ostati... Komično ocam. :kafa:
Samo Saraj'vo.

BA1997
Kontakt:

Post Postao/la BA1997 » 26 dec 2015, 17:51

BosnianKingdom je napisao/la:Može li spisak igrača koji su prijavljeni za turnir,ako neko ima?
Amar Burovic- Bosna Visoko
Tarik Handzic- Bosna Visoko
Ildar Klaric- Bosna Visoko
Armin Avdic- junior
Armin Sehic- junior
Amar Sujic- junior
Ahmed Buljubasic-kadet
Amar Ragipovic- kadet
Omar Musemic-kadet
Armin Pozder-kadet
Kerim Tutundzic-kadet

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 dec 2015, 18:01

visokohz je napisao/la:Pa hoce li iko ostat u ovom Sarajevu?
Za ovim ne žalim. Svakako nije ništa pokazao od kada je došao osim kuhanja sa Džemom i klanom. A uzeo je dobre pare samo na osnovu plata, a odigrao par utakmica. Boli ga racku održavao treninzima donekle formu i uzimao lovu kao i Alispahić.
SRETAN BROJ - 1725

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 dec 2015, 18:06

Jos jedan uhljeb koji nam je izbio hiljade maraka na osnovu nicega! Samo da sad ne dođe nova prevara me strah. Jesmo postali ko dobrotvorna organizacija za mrtve igrace koji traze zadnji dinar u karijeri.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], hase73, iliyaa8, napoleon72, sekac i 48 gostiju.