FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DrustveniParazit
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DrustveniParazit » 26 dec 2015, 18:42

revolt je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Ovo je možda i 'najcrnji' period od dolaska Tana.
Zbog cega?
Zbog odlazaka igraca koji su nam nosili igru u jesen. Pa svo koji su otisli izuzev Barica, Puzigace, i Tatomirovicakoji su bili rak rana na terenu jos od Jarnija, nisu skupili vise od 10 utakmica zajedno.

Nemojte onda poslije da padate u euforije kad pocnu dokaziti igraci. Drzitese svog stava. Ali jok ko da gledam vec za mjesec dana cemo biti ovdje prvaci svemira cim 2 igraca potpisu.

Hvala Bogu odlaskom samo Ikandea i Stepanova pravi se ogroman prostor za plate nekih novih igraca.
Osaburite malo jer nije jos ni poceo prelazni rok.
Stavio sam ono 'najrcnji' pod navodnike zbog toga što nije uopšte toliko crno koliko drugi pokušavaju predstaviti a s druge strane ovaj period je daje najviše povoda da se pojedinci dohvate loših odluka uprave i da popljuju i neke dobre stvari. Pogotovo je žalosno što se to radi radi nekih igrača koji ni igrali kako treba nisu pa je zbog toga u jednu ruku i najcrnji, ako poredimo period prije ovog kad se bukvalno nije imalo rad čega kukati. Krste se tjera, najbolji pojedinac, Milan se priziva, na osnovu čega? Volio bih i ja da imamo onakvog igrača al' ako on radi probleme iza zatvorenih vrata haj' kući pa se qrči.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 dec 2015, 18:45

revolt je napisao/la: Hvala Bogu odlaskom samo Ikandea i Stepanova pravi se ogroman prostor za plate nekih novih igraca.
Mislim da je ovo i razlog što iz kluba razmišljaju uopšte o razlazu sa Stepanovim. Eh sad, da li zbog kresanja budžeta, ili zbog rasterećivanja istog da bi se otvorio prostor za neke druge i bolje - vidjećemo.
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 dec 2015, 18:48

pitic je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Ovo je možda i 'najcrnji' period od dolaska Tana.
Obečali su evropsko Sarajevo. Ja shvatam neko ka evropi napreduje možda kao puž, ali mi ni toliko ne napredujemo bar kada je sportski dio u pitanju, odnosno nazadujemo što tabela i igra pokazuju. Zadnji vozovi su nam Ješić i nova pojačanja ako sada fulimo i sa trenerom i pojačanjima to više niko neće trpiti.
To je to.. :thumbup:
Bahati, bahati Željkan!
1946

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 26 dec 2015, 18:49

Kakva glupost je govoriti za Stepanova da je uhljeb.Pa nisam ja kriv sto ga je uprava ili ko vec suspendirao i nije imao prilike da se dokaze, nije on kriv sto uprava nije imala muda reci dosta klanu, vec je on morao.Uprava ni sada nema muda ni za sta zato su i doveli Jesica da cisti njihov nered.Kako ce to uspjeti sa ovim brazilskim amaterima iz vrlo kvalitetne Mijanmarske lige bog samo zna.Hebibovic najbolje krilo lige nasi mozgovi ga stave na beka, pa jarane Messija stavi na beka nece se snaci a najbolji je igrac svijeta.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 dec 2015, 18:51

Napisao je Zukanovic, da u ponedjeljak treba potpisati stoper (stranac) tako, da mislim da je to 1 za 1. Stepanov vjerovatno nema zelje, da igra vise za nas, a i nama dobro doje 1 mjesto prazno za stranca koji ima zelju.

Bice to sve u redu samo sabur :bih:

P.S. : nije Zuka htjeo reci ime, ali nadam se da je ovaj http://www.transfermarkt.de/georgi-terz ... eler/95790
Ako bi stvarno ovaj dosao kao zamjena, onda Step sretno :salut:
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 26 dec 2015, 19:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 dec 2015, 18:53

Dajte brojeve dresova ove djece :D
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 dec 2015, 19:01

hajmooooooooooo sprečaaaaaaaaaaaa
1946

higuain
Kontakt:

Post Postao/la higuain » 26 dec 2015, 19:06

Ko je ovaj sa brojem 6?
AVANTI NAPOLI!!!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 26 dec 2015, 19:07

Kad nam ga Hrelja uvalja...
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 dec 2015, 19:07

BitiSrcemVezan je napisao/la:Dajte brojeve dresova ove djece :D
10 Handžić
6 Burić
77 Klarić
...

EDIT
Štopa li kod vas?

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 dec 2015, 19:08

Bravo debili. :clap:
1946

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 26 dec 2015, 19:11

joker90 je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Joj uzme li nas Zrinjski koja ce drama nastati :lol: Ode sve u pm odma' usudim se reci da ce i Jesic izgubiti 50% povjerenja.
Ja cekam da vidim kako ce odraditi prelazni rok, po tom ces odmah znati sta nam slijedi. Budemo li opet ganjali neke Aleksandrove, a zavrsavali sa Simeunovicima, odmah treba smanjiti ocekivanja na borbu za evropu i onda lagano dalje. I ako ne osvojimo titulu neka ostane Jesic, jer dosta je cirkusa sa trenerima vise, ali ako ostanemo na veznom redu Rustem, Dzemo, Radovac, onda nek nam je Bog na pomoci.
"ali ako ostanemo na veznom redu Rustem, Dzemo, Radovac" ovo kad sam pročitao svijet se okrenu oko mene... :facepalm: muka mi je od same pomisli na to... :crazy:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 dec 2015, 19:11

Nemogu da vjerujem sta ovde ljudi pisu. Napredujemo brzinom svjetlosti. Samo sto smo mi nezahvalni ljudima koji rade, a ko radi pravi i greske. Recimo zrinjski pomaze citava hercegovina (pogledaj situaciju veleza) sb gura hrvaska, grad itd. Dok mi od drzave i grada imamo 80% manje nego recimo zrinjski i sb. Plus HDZ itd.

Osvojili smo titulu,kup vjerovatno cemo opet osvoit titulu ili kup, uz to imamo igrace Benka,Duljevica,bekic1,2, adnana, krstu to su igraci koje nemoze niko u bih priustit da kupi. Dok smo mi ustanju kupit igrace tipa pirica,karacic,hadziahmetovic, zebu, al mi to NECEMO jos da radimo zato sto takvih igraca ima dzaba. Mi jesmo imali fula sa igracima dosta al to je NORMALNO u nasoj situaci.

A ovi igraci koje smo otjerali ni zrinjski ni sb ni zeljo niti bilo koji klub u bih nebi ni pomislili da odpuste.

Ako, dovedemo golmana da bude 80% delac, i ako ovi brazilci budu nivo benkin i da nikog vise nedovedemo UZECEMO PRVENSTVO ABD SA 6 BODOVA U PLUSU OD DRUGO PLASIRANOG.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 dec 2015, 19:12

Ovo il se pravi mjesto i pare za kvalitetna pojacanja il smo ga popusili...

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 26 dec 2015, 19:16

Pitar6785 je napisao/la:Nemogu da vjerujem sta ovde ljudi pisu. Napredujemo brzinom svjetlosti. Samo sto smo mi nezahvalni ljudima koji rade, a ko radi pravi i greske. Recimo zrinjski pomaze citava hercegovina (pogledaj situaciju veleza) sb gura hrvaska, grad itd. Dok mi od drzave i grada imamo 80% manje nego recimo zrinjski i sb. Plus HDZ itd.

Osvojili smo titulu,kup vjerovatno cemo opet osvoit titulu ili kup, uz to imamo igrace Benka,Duljevica,bekic1,2, adnana, krstu to su igraci koje nemoze niko u bih priustit da kupi. Dok smo mi ustanju kupit igrace tipa pirica,karacic,hadziahmetovic, zebu, al mi to NECEMO jos da radimo zato sto takvih igraca ima dzaba. Mi jesmo imali fula sa igracima dosta al to je NORMALNO u nasoj situaci.

A ovi igraci koje smo otjerali ni zrinjski ni sb ni zeljo niti bilo koji klub u bih nebi ni pomislili da odpuste.

Ako, dovedemo golmana da bude 80% delac, i ako ovi brazilci budu nivo benkin i da nikog vise nedovedemo UZECEMO PRVENSTVO ABD SA 6 BODOVA U PLUSU OD DRUGO PLASIRANOG.
pa šta čekamo onda sa Pirićem ako ga možemo kupit ?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 dec 2015, 19:17

Za devet minuta

slika
:oops: :oops:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 dec 2015, 19:17

Za los ljetni transfer period je odgovoran trener (Dzeno) i sportski direktor (Ibrakovic). Dzeno sto je mislio da mu niko ne treba, da je to to. Pripreme je odradio ocajno, i sve se to vidjelo jesenas. Ibrakovic je kriv jer i ono sto se dovelo (a kostalo je) je ispalo da ne valja (Ikande, Step, Hebib), pogodio je sa Bekicem2 samo. Sad nijedan vise nije tu :D

Sljedeci koji lete su ovi iz Uprave, u slucaju da se isti scenario ponovi sad na zimu. Oni su ti koji dovode trenera ili s.d. i ako ti fulas nekoliko puta zaredom, onda moras odgovarati. Nadam se da cemo sad dovoditi kvalitet a ne kvantitet. Pa da cemo imati tih 25 igraca, koji su tu zato sto znaju, a ne ko sad, preko 30 na platnoj listi...a neki nisu lopte vidjeli mjesecima. Jesic je to najavio, djeluje mi kao neko ko nece slagati navijace, pa ocekujem da polako dignemo ljestvicu, i dovedemo sto valja, sto ce nas unaprijediti, provjerenog igraca, koji je skautiran vise od jednom :D Pred nama je sad...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 dec 2015, 19:21

hilmo je napisao/la:Za devet minuta

slika
:oops: :oops:
Samo sam ja veći idiot od onih koji su ovu djecu poslali na turnir, umjesto da navijam za Barcelonu, svšavam na golove Messija, držim na fb naslovnici MSN trio a na profilnoj zastavu Katalonije i skupljam bodEve za forumaša godine sa mesillom ja živce gubim zbog kretena :damn:
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 dec 2015, 19:25

Opet nakve petarde... Malo je bez veze u zatvorenom prostoru to, složit ćete se... :kafa:
Samo Saraj'vo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 dec 2015, 19:25

tooooooo prekini da se ne brukamo hajdeeee :lol:
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Laganini1986, Lecler, Majestic-12 [Bot], Puas, Sazg i 66 gostiju.