KOVACEVIC
ADNAN
Sve ostalo je suvisno!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sad cemo zaganjati Medunjanina i kao da gledam budim se sredinom januara, otvaram ss i citam: "Kenan Handzic: Sa Sarajevom sam dugo pregovarao, nasli smo zajednicki jezik i opet sam tu".joker90 je napisao/la:Ja cekam da vidim kako ce odraditi prelazni rok, po tom ces odmah znati sta nam slijedi. Budemo li opet ganjali neke Aleksandrove, a zavrsavali sa Simeunovicima, odmah treba smanjiti ocekivanja na borbu za evropu i onda lagano dalje. I ako ne osvojimo titulu neka ostane Jesic, jer dosta je cirkusa sa trenerima vise, ali ako ostanemo na veznom redu Rustem, Dzemo, Radovac, onda nek nam je Bog na pomoci.Bolanos je napisao/la:Joj uzme li nas Zrinjski koja ce drama nastatiOde sve u pm odma' usudim se reci da ce i Jesic izgubiti 50% povjerenja.
Obečali su evropsko Sarajevo. Ja shvatam neko ka evropi napreduje možda kao puž, ali mi ni toliko ne napredujemo bar kada je sportski dio u pitanju, odnosno nazadujemo što tabela i igra pokazuju. Zadnji vozovi su nam Ješić i nova pojačanja ako sada fulimo i sa trenerom i pojačanjima to više niko neće trpiti.DrustveniParazit je napisao/la:Ovo je možda i 'najcrnji' period od dolaska Tana.
Stavio sam ono 'najrcnji' pod navodnike zbog toga što nije uopšte toliko crno koliko drugi pokušavaju predstaviti a s druge strane ovaj period je daje najviše povoda da se pojedinci dohvate loših odluka uprave i da popljuju i neke dobre stvari. Pogotovo je žalosno što se to radi radi nekih igrača koji ni igrali kako treba nisu pa je zbog toga u jednu ruku i najcrnji, ako poredimo period prije ovog kad se bukvalno nije imalo rad čega kukati. Krste se tjera, najbolji pojedinac, Milan se priziva, na osnovu čega? Volio bih i ja da imamo onakvog igrača al' ako on radi probleme iza zatvorenih vrata haj' kući pa se qrči.revolt je napisao/la:Zbog cega?DrustveniParazit je napisao/la:Ovo je možda i 'najcrnji' period od dolaska Tana.
Zbog odlazaka igraca koji su nam nosili igru u jesen. Pa svo koji su otisli izuzev Barica, Puzigace, i Tatomirovicakoji su bili rak rana na terenu jos od Jarnija, nisu skupili vise od 10 utakmica zajedno.
Nemojte onda poslije da padate u euforije kad pocnu dokaziti igraci. Drzitese svog stava. Ali jok ko da gledam vec za mjesec dana cemo biti ovdje prvaci svemira cim 2 igraca potpisu.
Hvala Bogu odlaskom samo Ikandea i Stepanova pravi se ogroman prostor za plate nekih novih igraca.
Osaburite malo jer nije jos ni poceo prelazni rok.
Mislim da je ovo i razlog što iz kluba razmišljaju uopšte o razlazu sa Stepanovim. Eh sad, da li zbog kresanja budžeta, ili zbog rasterećivanja istog da bi se otvorio prostor za neke druge i bolje - vidjećemo.revolt je napisao/la: Hvala Bogu odlaskom samo Ikandea i Stepanova pravi se ogroman prostor za plate nekih novih igraca.
To je to..pitic je napisao/la:Obečali su evropsko Sarajevo. Ja shvatam neko ka evropi napreduje možda kao puž, ali mi ni toliko ne napredujemo bar kada je sportski dio u pitanju, odnosno nazadujemo što tabela i igra pokazuju. Zadnji vozovi su nam Ješić i nova pojačanja ako sada fulimo i sa trenerom i pojačanjima to više niko neće trpiti.DrustveniParazit je napisao/la:Ovo je možda i 'najcrnji' period od dolaska Tana.
10 HandžićBitiSrcemVezan je napisao/la:Dajte brojeve dresova ove djece
"ali ako ostanemo na veznom redu Rustem, Dzemo, Radovac" ovo kad sam pročitao svijet se okrenu oko mene...joker90 je napisao/la:Ja cekam da vidim kako ce odraditi prelazni rok, po tom ces odmah znati sta nam slijedi. Budemo li opet ganjali neke Aleksandrove, a zavrsavali sa Simeunovicima, odmah treba smanjiti ocekivanja na borbu za evropu i onda lagano dalje. I ako ne osvojimo titulu neka ostane Jesic, jer dosta je cirkusa sa trenerima vise, ali ako ostanemo na veznom redu Rustem, Dzemo, Radovac, onda nek nam je Bog na pomoci.Bolanos je napisao/la:Joj uzme li nas Zrinjski koja ce drama nastatiOde sve u pm odma' usudim se reci da ce i Jesic izgubiti 50% povjerenja.
pa šta čekamo onda sa Pirićem ako ga možemo kupit ?Pitar6785 je napisao/la:Nemogu da vjerujem sta ovde ljudi pisu. Napredujemo brzinom svjetlosti. Samo sto smo mi nezahvalni ljudima koji rade, a ko radi pravi i greske. Recimo zrinjski pomaze citava hercegovina (pogledaj situaciju veleza) sb gura hrvaska, grad itd. Dok mi od drzave i grada imamo 80% manje nego recimo zrinjski i sb. Plus HDZ itd.
Osvojili smo titulu,kup vjerovatno cemo opet osvoit titulu ili kup, uz to imamo igrace Benka,Duljevica,bekic1,2, adnana, krstu to su igraci koje nemoze niko u bih priustit da kupi. Dok smo mi ustanju kupit igrace tipa pirica,karacic,hadziahmetovic, zebu, al mi to NECEMO jos da radimo zato sto takvih igraca ima dzaba. Mi jesmo imali fula sa igracima dosta al to je NORMALNO u nasoj situaci.
A ovi igraci koje smo otjerali ni zrinjski ni sb ni zeljo niti bilo koji klub u bih nebi ni pomislili da odpuste.
Ako, dovedemo golmana da bude 80% delac, i ako ovi brazilci budu nivo benkin i da nikog vise nedovedemo UZECEMO PRVENSTVO ABD SA 6 BODOVA U PLUSU OD DRUGO PLASIRANOG.

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, fks74, laznokrilo, MSOZ101, OzmoodPinglewood, Riziko i 27 gostiju.