Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Pivopija
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la Pivopija » 31 okt 2015, 13:53

Ako se ne vrati u Njemacku, ne bi me iznenadilo da ode u Tursku, i ranije su ga tamo htjeli a i dobro placaju.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 31 okt 2015, 13:59

Ma moze Turska, sto da ne ? svakako mu nije 20 godina pa da kazemo da ce mu Turci syebat napredak i da ce stagnirati, svakako je mnogo jaca liga od kineske...neuporedivo jaca...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 okt 2015, 15:16

DragonGirl je napisao/la:Ja sam za bilo koju opciju u kojoj se vraća u Evropu igrati. :mrgreen:
Tako je. :thumbup: :thumbup:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 31 okt 2015, 17:31

Imam informaciju da ga je rangnick kontaktiro... RB Leipzig
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 31 okt 2015, 18:41

Sejo nije star,imao bi on jos dosta toga ponuditi pa cak opet nekom Bundesligasu.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 31 okt 2015, 19:04

Negdje sam naišla na špekulaciju da ukupan iznos njegovog ugovora za Guizhuom iznosi više od 10 miliona eura. Ne znam da li postoji neka klauzula u slučaju ispadanja, ali ne bi me nimalo iznenadilo i da odluči ostati tamo i nakon ovoga. Ja lično bih najviše voljela da se vrati u Njemačku, ali nažalost mislim da od toga neće biti ništa.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 dec 2015, 16:56

DragonGirl je napisao/la:Negdje sam naišla na špekulaciju da ukupan iznos njegovog ugovora za Guizhuom iznosi više od 10 miliona eura. Ne znam da li postoji neka klauzula u slučaju ispadanja, ali ne bi me nimalo iznenadilo i da odluči ostati tamo i nakon ovoga. Ja lično bih najviše voljela da se vrati u Njemačku, ali nažalost mislim da od toga neće biti ništa.
Možda potpiše za Herthu :zviz: :P

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 06 dec 2015, 17:58

Sheyi je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Negdje sam naišla na špekulaciju da ukupan iznos njegovog ugovora za Guizhuom iznosi više od 10 miliona eura. Ne znam da li postoji neka klauzula u slučaju ispadanja, ali ne bi me nimalo iznenadilo i da odluči ostati tamo i nakon ovoga. Ja lično bih najviše voljela da se vrati u Njemačku, ali nažalost mislim da od toga neće biti ništa.
Hahaha otkud ti to? :mrgreen: Čisto sumnjam...

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 dec 2015, 18:11

DragonGirl je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:
Hahaha otkud ti to? :mrgreen: Čisto sumnjam...
:tralala:

Pa mašta, da odgledamo Vedu i Seju jedno dvije sezone u istom timu, kao nekad. :P

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 06 dec 2015, 18:57

Sheyi je napisao/la:Pa mašta, da odgledamo Vedu i Seju jedno dvije sezone u istom timu, kao nekad. :P
Hahaha mislila sam da to kažeš zbog one Sejove slike na Instagramu iz Berlina :D Ja lično bih prva to voljela, ali teško... :damn:

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 27 dec 2015, 03:35

slika

Jbt sunce, covjek je velemajstor :bow: :bow: :bow:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 27 dec 2015, 09:03

Je li ovo ostaje u Kini? :roll:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 dec 2015, 09:52

jasmin10 je napisao/la:Je li ovo ostaje u Kini? :roll:
Da, on i Miske ostaju da ih pokušaju vratiti u prvu ligu. Novci burazeru, ovi će im dati bogatstvo da ostanu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 27 dec 2015, 10:04

Virtu4l je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Je li ovo ostaje u Kini? :roll:
Da, on i Miske ostaju da ih pokušaju vratiti u prvu ligu. Novci burazeru, ovi će im dati bogatstvo da ostanu.
Očito je završio reprezentativnu karijeru.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 27 dec 2015, 12:22

Onda vise nema sta tražiti u reprezentaciji. Šteta, Sejo mi je jedan on dražih igrača a toliko bi nam mogao puno pomoći samo kada bi našao neki pristojan klub u Evropi.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 dec 2015, 12:56

jasmin10 je napisao/la:Onda vise nema sta tražiti u reprezentaciji. Šteta, Sejo mi je jedan on dražih igrača a toliko bi nam mogao puno pomoći samo kada bi našao neki pristojan klub u Evropi.

U pravu si. Velika bi pomoc mogo bit. Ali realno gledano ja mislim da on nije glup momak, i neda se u zdrav mozak je.bavat! Bolje u kini uzet milione obezbjedit zivot, nego lomit se dzabe po evropi pa onda dodjes za repku da ostavis srce, pa gledas kako ispred tebe igraju igracine hadzic, susic, medunjanin itd... sto sebi momak to da dozvoli, kad moze imat svoj mir od tog lopovluka i javasluka. Steta prava ali ga razumijem potpuno!
Stadion Koševo

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 27 dec 2015, 13:35

bhfanatic14 je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Onda vise nema sta tražiti u reprezentaciji. Šteta, Sejo mi je jedan on dražih igrača a toliko bi nam mogao puno pomoći samo kada bi našao neki pristojan klub u Evropi.

U pravu si. Velika bi pomoc mogo bit. Ali realno gledano ja mislim da on nije glup momak, i neda se u zdrav mozak je.bavat! Bolje u kini uzet milione obezbjedit zivot, nego lomit se dzabe po evropi pa onda dodjes za repku da ostavis srce, pa gledas kako ispred tebe igraju igracine hadzic, susic, medunjanin itd... sto sebi momak to da dozvoli, kad moze imat svoj mir od tog lopovluka i javasluka. Steta prava ali ga razumijem potpuno!

Medunjanin je dao veci doprinos reprezentaciji od Salihovica.I njih dvojica su po kvalitetu u pet deka, tvoja opsjednutost Sejadom ti jednostavno ne da da realno sagledas neke stvari.Hadzic je duboko ispod Seje kvalitetom, a Susic koliko god ga ja ne simpatisem je iznad Hadzica i to dosta.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 dec 2015, 13:48

haris92 je napisao/la:

Medunjanin je dao veci doprinos reprezentaciji od Salihovica.I njih dvojica su po kvalitetu u pet deka, tvoja opsjednutost Sejadom ti jednostavno ne da da realno sagledas neke stvari.Hadzic je duboko ispod Seje kvalitetom, a Susic koliko god ga ja ne simpatisem je iznad Hadzica i to dosta.
Mislim da kontas sta hocu rec, anel i sven nemogu u istu recenicu sa sejom nikad nisu mogli nit ce moc. Vidio je sejo kakve se igre igraju pa kazem da nije glup bolje ic ubit pare i nemat vise posla sa ovim lopovima i sa propalom repkom. A protiv mede nemam nista naprotiv, uvjek sam ga gotivio. Nego ovo vise nemoze ne igra godinama kako treba konstantno, i onda ga guraju u najvaznije dvije utakmice gdje on meda nemoze. Hodat vise nije mogo al vuce se po terenu smeta. Sam sebe sramoti, a da je dao dosta repci to stoji. Al to je bilo nekad od toga nema vise koristi. Pa jebote sejo iz kine bio spremniji nego on koji igra u spanskoj primeri to je bilo smijesno.
Stadion Koševo

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 27 dec 2015, 13:58

haris92 je napisao/la:

Mislim da kontas sta hocu rec, anel i sven nemogu u istu recenicu sa sejom nikad nisu mogli nit ce moc. Vidio je sejo kakve se igre igraju pa kazem da nije glup bolje ic ubit pare i nemat vise posla sa ovim lopovima i sa propalom repkom. A protiv mede nemam nista naprotiv, uvjek sam ga gotivio. Nego ovo vise nemoze ne igra godinama kako treba konstantno, i onda ga guraju u najvaznije dvije utakmice gdje on meda nemoze. Hodat vise nije mogo al vuce se po terenu smeta. Sam sebe sramoti, a da je dao dosta repci to stoji. Al to je bilo nekad od toga nema vise koristi. Pa jebote sejo iz kine bio spremniji nego on koji igra u spanskoj primeri to je bilo smijesno.
Mislili smo i protiv Kipra da ne moze pa je pokazao da moze.Ja i dalje smatram da njih dvojica u formi mogu dati vise od Tine, Anela i slicnih igrača jer su kvalitetniji igraci.Medo je trebao igrati u Zenici protiv Irske, a Seju je Mesa trebao cuvati za Dablin.Medjutim, sta se desava, selektor u zenici postavlja jednu sasvim kukavicku formaciju , krajnje defanzivnu sa Cocalicem na def.veznom a ova dvojica sjede na klupi, i onda niposto nije smio Medunjanin izaci na teren u Irskoj nego iskljucivo Sejo, to sam i prije govorio.Nije ovdje greska ni Mede ni Seje nego iskljucivo selktorova koji ne zna iz njih izvuci maksimum.To je neko moje misljenje.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 27 dec 2015, 13:58

Vidjelo se protiv Welsa da je postao mnogo sporiji, ne može više trčati kao prije i logično je da će uraditi što je pametnije po njega, a to su sigurno bolji novci.Nema smisla da se vraća u Evropu i veliko bi pitanje bilo da li bi mogao nastupati na nekom višem nivou i pošto znamo da je sklon povredama, nositi se sa tim, kad ovamo igra gdje se faulovi i ne prave.. :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, delko, jasmin10, Markinhio, MaroonBjelave, Micron i 40 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []