Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Sejad Salihovic
Ako se ne vrati u Njemacku, ne bi me iznenadilo da ode u Tursku, i ranije su ga tamo htjeli a i dobro placaju.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma moze Turska, sto da ne ? svakako mu nije 20 godina pa da kazemo da ce mu Turci syebat napredak i da ce stagnirati, svakako je mnogo jaca liga od kineske...neuporedivo jaca...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Tako je.DragonGirl je napisao/la:Ja sam za bilo koju opciju u kojoj se vraća u Evropu igrati.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Imam informaciju da ga je rangnick kontaktiro... RB Leipzig
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sejo nije star,imao bi on jos dosta toga ponuditi pa cak opet nekom Bundesligasu.
- DragonGirl
- Kontakt:
Negdje sam naišla na špekulaciju da ukupan iznos njegovog ugovora za Guizhuom iznosi više od 10 miliona eura. Ne znam da li postoji neka klauzula u slučaju ispadanja, ali ne bi me nimalo iznenadilo i da odluči ostati tamo i nakon ovoga. Ja lično bih najviše voljela da se vrati u Njemačku, ali nažalost mislim da od toga neće biti ništa.
Možda potpiše za HerthuDragonGirl je napisao/la:Negdje sam naišla na špekulaciju da ukupan iznos njegovog ugovora za Guizhuom iznosi više od 10 miliona eura. Ne znam da li postoji neka klauzula u slučaju ispadanja, ali ne bi me nimalo iznenadilo i da odluči ostati tamo i nakon ovoga. Ja lično bih najviše voljela da se vrati u Njemačku, ali nažalost mislim da od toga neće biti ništa.
- DragonGirl
- Kontakt:
Hahaha otkud ti to?Sheyi je napisao/la:Možda potpiše za HerthuDragonGirl je napisao/la:Negdje sam naišla na špekulaciju da ukupan iznos njegovog ugovora za Guizhuom iznosi više od 10 miliona eura. Ne znam da li postoji neka klauzula u slučaju ispadanja, ali ne bi me nimalo iznenadilo i da odluči ostati tamo i nakon ovoga. Ja lično bih najviše voljela da se vrati u Njemačku, ali nažalost mislim da od toga neće biti ništa.![]()
DragonGirl je napisao/la:Hahaha otkud ti to?Sheyi je napisao/la:Možda potpiše za HerthuDragonGirl je napisao/la:Negdje sam naišla na špekulaciju da ukupan iznos njegovog ugovora za Guizhuom iznosi više od 10 miliona eura. Ne znam da li postoji neka klauzula u slučaju ispadanja, ali ne bi me nimalo iznenadilo i da odluči ostati tamo i nakon ovoga. Ja lično bih najviše voljela da se vrati u Njemačku, ali nažalost mislim da od toga neće biti ništa.![]()
Čisto sumnjam...
Pa mašta, da odgledamo Vedu i Seju jedno dvije sezone u istom timu, kao nekad.
- DragonGirl
- Kontakt:
Hahaha mislila sam da to kažeš zbog one Sejove slike na Instagramu iz BerlinaSheyi je napisao/la:Pa mašta, da odgledamo Vedu i Seju jedno dvije sezone u istom timu, kao nekad.

Jbt sunce, covjek je velemajstor
Je li ovo ostaje u Kini? 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da, on i Miske ostaju da ih pokušaju vratiti u prvu ligu. Novci burazeru, ovi će im dati bogatstvo da ostanu.jasmin10 je napisao/la:Je li ovo ostaje u Kini?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Očito je završio reprezentativnu karijeru.Virtu4l je napisao/la:Da, on i Miske ostaju da ih pokušaju vratiti u prvu ligu. Novci burazeru, ovi će im dati bogatstvo da ostanu.jasmin10 je napisao/la:Je li ovo ostaje u Kini?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Onda vise nema sta tražiti u reprezentaciji. Šteta, Sejo mi je jedan on dražih igrača a toliko bi nam mogao puno pomoći samo kada bi našao neki pristojan klub u Evropi.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
U pravu si. Velika bi pomoc mogo bit. Ali realno gledano ja mislim da on nije glup momak, i neda se u zdrav mozak je.bavat! Bolje u kini uzet milione obezbjedit zivot, nego lomit se dzabe po evropi pa onda dodjes za repku da ostavis srce, pa gledas kako ispred tebe igraju igracine hadzic, susic, medunjanin itd... sto sebi momak to da dozvoli, kad moze imat svoj mir od tog lopovluka i javasluka. Steta prava ali ga razumijem potpuno!jasmin10 je napisao/la:Onda vise nema sta tražiti u reprezentaciji. Šteta, Sejo mi je jedan on dražih igrača a toliko bi nam mogao puno pomoći samo kada bi našao neki pristojan klub u Evropi.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
bhfanatic14 je napisao/la:U pravu si. Velika bi pomoc mogo bit. Ali realno gledano ja mislim da on nije glup momak, i neda se u zdrav mozak je.bavat! Bolje u kini uzet milione obezbjedit zivot, nego lomit se dzabe po evropi pa onda dodjes za repku da ostavis srce, pa gledas kako ispred tebe igraju igracine hadzic, susic, medunjanin itd... sto sebi momak to da dozvoli, kad moze imat svoj mir od tog lopovluka i javasluka. Steta prava ali ga razumijem potpuno!jasmin10 je napisao/la:Onda vise nema sta tražiti u reprezentaciji. Šteta, Sejo mi je jedan on dražih igrača a toliko bi nam mogao puno pomoći samo kada bi našao neki pristojan klub u Evropi.
Medunjanin je dao veci doprinos reprezentaciji od Salihovica.I njih dvojica su po kvalitetu u pet deka, tvoja opsjednutost Sejadom ti jednostavno ne da da realno sagledas neke stvari.Hadzic je duboko ispod Seje kvalitetom, a Susic koliko god ga ja ne simpatisem je iznad Hadzica i to dosta.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Mislim da kontas sta hocu rec, anel i sven nemogu u istu recenicu sa sejom nikad nisu mogli nit ce moc. Vidio je sejo kakve se igre igraju pa kazem da nije glup bolje ic ubit pare i nemat vise posla sa ovim lopovima i sa propalom repkom. A protiv mede nemam nista naprotiv, uvjek sam ga gotivio. Nego ovo vise nemoze ne igra godinama kako treba konstantno, i onda ga guraju u najvaznije dvije utakmice gdje on meda nemoze. Hodat vise nije mogo al vuce se po terenu smeta. Sam sebe sramoti, a da je dao dosta repci to stoji. Al to je bilo nekad od toga nema vise koristi. Pa jebote sejo iz kine bio spremniji nego on koji igra u spanskoj primeri to je bilo smijesno.haris92 je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:
U pravu si. Velika bi pomoc mogo bit. Ali realno gledano ja mislim da on nije glup momak, i neda se u zdrav mozak je.bavat! Bolje u kini uzet milione obezbjedit zivot, nego lomit se dzabe po evropi pa onda dodjes za repku da ostavis srce, pa gledas kako ispred tebe igraju igracine hadzic, susic, medunjanin itd... sto sebi momak to da dozvoli, kad moze imat svoj mir od tog lopovluka i javasluka. Steta prava ali ga razumijem potpuno!
Medunjanin je dao veci doprinos reprezentaciji od Salihovica.I njih dvojica su po kvalitetu u pet deka, tvoja opsjednutost Sejadom ti jednostavno ne da da realno sagledas neke stvari.Hadzic je duboko ispod Seje kvalitetom, a Susic koliko god ga ja ne simpatisem je iznad Hadzica i to dosta.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Mislili smo i protiv Kipra da ne moze pa je pokazao da moze.Ja i dalje smatram da njih dvojica u formi mogu dati vise od Tine, Anela i slicnih igrača jer su kvalitetniji igraci.Medo je trebao igrati u Zenici protiv Irske, a Seju je Mesa trebao cuvati za Dablin.Medjutim, sta se desava, selektor u zenici postavlja jednu sasvim kukavicku formaciju , krajnje defanzivnu sa Cocalicem na def.veznom a ova dvojica sjede na klupi, i onda niposto nije smio Medunjanin izaci na teren u Irskoj nego iskljucivo Sejo, to sam i prije govorio.Nije ovdje greska ni Mede ni Seje nego iskljucivo selktorova koji ne zna iz njih izvuci maksimum.To je neko moje misljenje.bhfanatic14 je napisao/la:Mislim da kontas sta hocu rec, anel i sven nemogu u istu recenicu sa sejom nikad nisu mogli nit ce moc. Vidio je sejo kakve se igre igraju pa kazem da nije glup bolje ic ubit pare i nemat vise posla sa ovim lopovima i sa propalom repkom. A protiv mede nemam nista naprotiv, uvjek sam ga gotivio. Nego ovo vise nemoze ne igra godinama kako treba konstantno, i onda ga guraju u najvaznije dvije utakmice gdje on meda nemoze. Hodat vise nije mogo al vuce se po terenu smeta. Sam sebe sramoti, a da je dao dosta repci to stoji. Al to je bilo nekad od toga nema vise koristi. Pa jebote sejo iz kine bio spremniji nego on koji igra u spanskoj primeri to je bilo smijesno.haris92 je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:
U pravu si. Velika bi pomoc mogo bit. Ali realno gledano ja mislim da on nije glup momak, i neda se u zdrav mozak je.bavat! Bolje u kini uzet milione obezbjedit zivot, nego lomit se dzabe po evropi pa onda dodjes za repku da ostavis srce, pa gledas kako ispred tebe igraju igracine hadzic, susic, medunjanin itd... sto sebi momak to da dozvoli, kad moze imat svoj mir od tog lopovluka i javasluka. Steta prava ali ga razumijem potpuno!
#Miske institucijo!!!!!
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
Vidjelo se protiv Welsa da je postao mnogo sporiji, ne može više trčati kao prije i logično je da će uraditi što je pametnije po njega, a to su sigurno bolji novci.Nema smisla da se vraća u Evropu i veliko bi pitanje bilo da li bi mogao nastupati na nekom višem nivou i pošto znamo da je sklon povredama, nositi se sa tim, kad ovamo igra gdje se faulovi i ne prave.. 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Confiance, Edincapitano, MiranGlasnic, Muumii, Varta i 57 gostiju.