danas je ponedjeljakgavran je napisao/la:U ponedjeljak jagnjefedeltafrotta je napisao/la:prođe još jedan vikend![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
da mi na kraju ne okrenemo prase sa kokotom

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
samo se vi zajebajte skoro ce 11.1 pa cemo vidjeti.gavran je napisao/la:U ponedjeljak jagnjefedeltafrotta je napisao/la:prođe još jedan vikend![]()
51%--------49%
- Jaozinho22
- Kontakt:
fedeltafrotta je napisao/la:da mi na kraju ne okrenemo prase sa kokotom![]()
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- HenryLloyd
- Kontakt:
Plavo proljece! 1921
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
a gdje je jabuka ?

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
De ba malo se uozbiljite gadite temu sa ovim slikama i jagnjeta i krmeta dosta ba vise..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Mogle bi bit spremne karte za Banovice 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
U redu je vegetarijanaczeljocity je napisao/la:De ba malo se uozbiljite gadite temu sa ovim slikama i jagnjeta i krmeta dosta ba vise..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
je li se to sta sperma ili se vi to sta zajebavate??jer vam nije neka zajebancija ko njanje ste posli.
51%--------49%
Vidjetcemo danas (ponedjeljak) akoBogdazeka_tm87 je napisao/la:je li se to sta sperma ili se vi to sta zajebavate??jer vam nije neka zajebancija ko njanje ste posli.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ako je kakva zajebamcija **** vas dvije strane djecijih lamprdanja ko aldini
51%--------49%
Je li danas delirijum 
"evo potvrde za nyemu
Počeli pregovori Željezničara i Patricka Nyeme
Tridesetogodišnji Liberijac Patrick Gerhardt Nyema u narednim danima mogao bi biti novo pojačanje sarajevskog Željezničara. Nyema je već nosio dres Plavih sa Grbavice, nastupa u veznom redu a sa Željom je osvojio dvije titule kupa i jednu titulu prvaka naše zemlje.
Poslije Grbavice, Nyema je karijeru nastavio u Australiji, tačnije Melbourne Cityu, a nedugo zatim otišao je u Maleziju. Prema transfermarktu posljednji angažman imao je u dalekom Iraku, tačnije ekipi Al-Zawraa, u dosadašnjoj karijeri upisao je i dva nastupa za seniorsku reprezentaciju Liberije.
Kako "Sport“ saznaje čelnici Željezničara već su razgovarali sa ovim veznim igračem i nadaju se da će pregovori završiti na obostrano zadovoljstvo, a u prilog im ide to što veoma borbeni nogometaš ima slobodne papire.
- Da, tačno je da sam razgovarao sa ljudima iz Željezničara. Vidjet ćemo šta će se desiti
Počeli pregovori Željezničara i Patricka Nyeme
Tridesetogodišnji Liberijac Patrick Gerhardt Nyema u narednim danima mogao bi biti novo pojačanje sarajevskog Željezničara. Nyema je već nosio dres Plavih sa Grbavice, nastupa u veznom redu a sa Željom je osvojio dvije titule kupa i jednu titulu prvaka naše zemlje.
Poslije Grbavice, Nyema je karijeru nastavio u Australiji, tačnije Melbourne Cityu, a nedugo zatim otišao je u Maleziju. Prema transfermarktu posljednji angažman imao je u dalekom Iraku, tačnije ekipi Al-Zawraa, u dosadašnjoj karijeri upisao je i dva nastupa za seniorsku reprezentaciju Liberije.
Kako "Sport“ saznaje čelnici Željezničara već su razgovarali sa ovim veznim igračem i nadaju se da će pregovori završiti na obostrano zadovoljstvo, a u prilog im ide to što veoma borbeni nogometaš ima slobodne papire.
- Da, tačno je da sam razgovarao sa ljudima iz Željezničara. Vidjet ćemo šta će se desiti
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Delirijum je trebao biti prošle sedmice tako je onaj @ucenjak najaviodell21 je napisao/la:Je li danas delirijum
moji su idoli bili dželo vazda zeba sada samo joco stookić...

ChWilla je napisao/la:moji su idoli bili dželo vazda zeba sada samo joco stookić...![]()
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
-
teteac8684
- Kontakt:
Legenda o Jovici Joci Stokiću...
Trenutno korisnika/ca: LoveFootball1987, mavi i 68 gostiju.