FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
joco zvani pub.
-
teteac8684
- Kontakt:
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Dobro pitanje.
Ovo i mene interesuje, pored toliko nasih bivsih igraca sada satro Ligata veteran i legenda Kluba. Pa stvarno me interesuje ko je odgovoran i ko salje igrace na turnire, ne mogu da vjerujem da jedan novinar moze biti "legenda" klubaZeljoSampioneGo je napisao/la:Kakav je ljigata legenda zeljeznicara pa je on igrao.. C c c sege
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Jos taj i takav novinar najvise se.r.e na zelju i upravu i sve u vezi zelje..
Kralj price
A ligata moze biti legenda juniora jer ga se nesto ne sjecam u prvom timu... mozda je trenirao sa prvim timom neko vrijeme...
-
Transfer1312
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Pa otjerat ce se i on ja ti kazem.. ja mislim da ova uprava sa ovim legentadama osim sa Adzemom nema nista.. Sve ostalo je isto kao da su se samo organizirali.
Kralj price
Trebo je Joco igrati na ovom turniru mozda bi tu makar go zabio 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
pricalo se prije nekoliko sedmica da ce doci jos jedan Brazilac za napad
jel i dalje aktuelan? vidim da se ne spomenuje vise ovdje
jel i dalje aktuelan? vidim da se ne spomenuje vise ovdje
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Je li ova selekcija veterana zvanicno nastupala u ime kluba ili je to neka njihova samoorganizacija??
BUDI ŽELJO !!!
-
teteac8684
- Kontakt:
Autogol u zadnjoj minuti u finalu... 
Upravu si, nisam ovo uzeo u obzir.AnelZ je napisao/la:- Iza istoka ima oko 5000 m2 i to uopste nije veliki prostor jer ako stadion ima kapacitet od 20000 potrebno je i glavno mjesto za okupljanje, a ne sa nekih terena na stadion. Takvo mjesto okupljanja ce privlaciti i ljude kada nema utakmice cime se generira jos vise novca od prostora u sklopu stadiona (ako nista, moze se zahtjevati veci iznos zakupa). Terene u blizini stadiona sam vidio u Brugge i mogu reci da je grozno rjesenje jer se ljudi sudaraju dok hodaju oko stadiona posto nema dovoljno mjesta i potrebno ti je preko 10 minuta da dodjes od istoka do zapada cak i kada pokusavas da pozuris. Uz to 5000 kvadrata nije dovoljno za teren punih dimenzija jer npr. pomocni je oko 6000 kvadrata. I za kraj smatram da nije mjesto za toliko terena u centru grada vec nam treba biti cilj izgraditi kamp negdje u pravcu Hrasnice.Gator je napisao/la:
Sta će ti onoliki plato, neces pijacu otvoriti.
Podebljano. I ako reprezentaciju tu ukljucis zasto da ne grade ? Može se tu sta izganjati i sa Uefom. Do neki dan nije bilo nikakvih ozbiljnih pokusaja. Sve je bila priča, a sa vlastima se razgovaralo preko medija.
Napraviš stadion za 10 godina poostre pravila opet si na istom sranju kao da si ga napravio u razdoblju od 10 godina. Parking može ispod terena za treniranje.
Vlast dugo nije napravila nešto vrijedno u ovom gradu.
Investitor će vratiti ulože u stadion za 2-3 godine, a mi ćemo ostati bez vrijedne zemlje.
- I dalje smatram da NFSBiH nema razloga da ulaze u taj stadion pa makar igrali na istom. Oni placaju koristenje stadiona i njima se ne isplati graditi stadion za 4-5 utakmice godisnje pa ni da ucestvuju sa 10%, a ne nesto vise. Jednostavno nije isplativo. Sto se tice UEFA, ona nece izravno podrzati jer da se novac dobije od njih mora se prijaviti na konkurs za koji svi imaju pravo se prijaviti po istim principima. Trenutno nisam upoznat ih ima otvoreno.
- Sto se tice trajanja gradnje: u ovom slucaju ces vise zaradjivati od stadiona 10 godina ako ga izgradis u jednom komadu i kada poostre pravila imas finansije da ulozis u potrebne izmjene dok ako ga gradis 10 godina ti zapravo nikada ga nisi monetarizirao upotpunosti sto znaci da imas gubitak prihoda godinama i mnogo teze bi bilo obezbjediti finansiranje za potrebne izmjene. Investitor vrati svoje ulozeno za 3 godine, ali isto tako i nas klub poveca svoje prihode mnogostruko zbog novog modernog stadiona, a ti dodatni prihodi ne bi postojali da mi nesto cekamo da sami izgradimo stadion tako da i mi imamo koristi od toga. No i zasto cuvamo to zemljiste ukoliko nista ne zaradjujemo od istog? Zasto se pomocni teren ne iznajmljuje za pocetak? Toliko zemlje imamo, a apsolutno nikakvog prihoda od iste sto je poslovni poraz.
Znaci i ja bi volio da mi izgradimo stadion od svojih sredstva, no to nije realno u narednih 10 godina nazalost te zato smatram da je OK da ovako pokusamo izgraditi stadion kroz investitore jer se ne moze vise cekati. Pa cak kada bi se promjenio zakon pa da se mozemo privatizovati opet bi novi vlasnik odlucio da gradi objekte u okolini stadiona jer bi zelio zaraditi, a ne terene jer vrijednost zemljista je suvise velika da bi se propustila sansa za ogromnim prihodom, a od tog prihoda bi se moglo kupiti veliko zemljiste negdje na periferiji grada za kamp.
Meni se jednostavni ne svidja ideja da ćemo dati zemljište za stadion od 30 mil. Oni će ubirati plodove, koje nece biti mali. Evropa delegacija od 30 ljudi + navijači, reprezentacija isto tako + bruku navijača. Kada igra naša reprezentacija bruku dijaspore.
Proljece je nase sjebacemo solinase.Ocekujem vise raje na tekmama povratak juga i efikasniji napad.Odbrana nam je beton.
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
U danasnjem avazu pise kao da ce se danas znati da li Ibricic potpisuje? Svi cekamo.
Ako Bog da.
je li to to janje od sinoc ili....fanaticZeljin je napisao/la:U danasnjem avazu pise kao da ce se danas znati da li Ibricic potpisuje? Svi cekamo.
51%--------49%
Jel potpisao? Super javi seee. 
Kurban od poslog bajrama stoji u zamrzivacu.zeka_tm87 je napisao/la:je li to to janje od sinoc ili....fanaticZeljin je napisao/la:U danasnjem avazu pise kao da ce se danas znati da li Ibricic potpisuje? Svi cekamo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: LoveFootball1987, mavi i 69 gostiju.