Pozdrav raja,pratim vas dugo i posto sam mlad nesto me bilo sramota da se ukljucim na forum i u raspravuSteph je napisao/la:Vincent Kompany.
Kako mislis Vincent Kompany,jel onaj pravi ili ima neki drugi
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pozdrav raja,pratim vas dugo i posto sam mlad nesto me bilo sramota da se ukljucim na forum i u raspravuSteph je napisao/la:Vincent Kompany.
hasandudic je napisao/la:Pozdrav raja,pratim vas dugo i posto sam mlad nesto me bilo sramota da se ukljucim na forum i u raspravuSteph je napisao/la:Vincent Kompany.ali eto skupio sam hrabrosti
![]()
Kako mislis Vincent Kompany,jel onaj pravi ili ima neki drugi
hasandudic je napisao/la:Pa je li pravi ili ima neki drugi ?
muhamedhulk je napisao/la:niko ne dolazi danas...da se ne nadamo za dzcekajmo poslije nove.
hasandudic je napisao/la:muhamedhulk je napisao/la:niko ne dolazi danas...da se ne nadamo za dzcekajmo poslije nove.
![]()
Pa neka ga dovedu i povrijedjenog,sta ima veze dobar je on oporavice se
U džehenem 98%.Hordas Doboj je napisao/la:Gdje ce vam duša ccc
OsmanhodzicBuco je napisao/la:hasandudic je napisao/la:muhamedhulk je napisao/la:niko ne dolazi danas...da se ne nadamo za dzcekajmo poslije nove.
![]()
Pa neka ga dovedu i povrijedjenog,sta ima veze dobar je on oporavice se
Evo sad sam ja zvao Jesica, ne dolazi Kompany. Trazio stan na Ciglanama, a nasi mu nudili u Hrasnici i posvadjaju se.
Zato je Jesic ljut, sada se okrenuo Vermalenu.
Samo neka bude dostojna zamjena Tatku, pa makar bio i Vidicultrasegamega je napisao/la:Jesic trazi provjerene igrace iz Srbije. Kazu Nemanja Vidic prvi pik ako Vermalen propadne.
Malo se šalimo, jesi to ljut na nas?hasandudic je napisao/la:Je li to vi mene zajebavate,**** li vam misa
A gdje ide TatkoOsmanhodzicBuco je napisao/la:Samo neka bude dostojna zamjena Tatku, pa makar bio i Vidicultrasegamega je napisao/la:Jesic trazi provjerene igrace iz Srbije. Kazu Nemanja Vidic prvi pik ako Vermalen propadne.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, nedimmmm1337 i 6 gostiju.