Eto vi ste se okupljali i yebavali majke. Daj bjezi bola. Jesi to ko dobar ti samnom pa ono nesto. Žibje kakvi profili jedan imam ovaj šošonu i imao sam nedavno onaj kaubojski kad sam vam čitav pdf na qurcu pronosaofukaratz je napisao/la:pastrmka umjesto sto pametujes i nabijas postove sa raznih profila, zasto se ne skupite pa se nayebete mame nekome iz uprave kluba, ako ovako nastavite sa osipanjem igrackog kadra druga polusezona ce biti blamiranje totalnoja ne znam da li je iko ostao od iole ozbiljnijih igraca mozda Skaljic, Demic....... zalosno
FK Velež (opšte diskusije)
Re: FK Velež (opšte diskusije)
klosaru s tobom ni rodjena mati ne zeli biti dobra, nego je ironicno da pametujes i postavljas slike a tolka armija navijaca koju spominjes qurcem ne mrda :facepalm:i ko kaze da nismo nista poduzimali, to sto ti ne saznas neke stvari ne znaci da se lopovima nije prijetilo ili ih fizicki napadaloCocaine je napisao/la:Eto vi ste se okupljali i yebavali majke. Daj bjezi bola. Jesi to ko dobar ti samnom pa ono nesto. Žibje kakvi profili jedan imam ovaj šošonu i imao sam nedavno onaj kaubojski kad sam vam čitav pdf na qurcu pronosaofukaratz je napisao/la:pastrmka umjesto sto pametujes i nabijas postove sa raznih profila, zasto se ne skupite pa se nayebete mame nekome iz uprave kluba, ako ovako nastavite sa osipanjem igrackog kadra druga polusezona ce biti blamiranje totalnoja ne znam da li je iko ostao od iole ozbiljnijih igraca mozda Skaljic, Demic....... zalosno
![]()
Sloboda Tuzla
koji je ovaj papan iz vrapčića,eklatantan primjerak babuna iz zaseoka vrapčići ahahahahahaha
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ode i Bobic....ko ostane zadnji nek ugasi svjetlo..buuuaaaaaa

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Poznata mi ta recenica. Cesto je izgovarala jedna mostarka koja se sretno udala u Tuzlistaragarda je napisao/la:ode i Bobic....ko ostane zadnji nek ugasi svjetlo..buuuaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Da nema par ovih levata iz tuzle tacno bi se moglo zakljucat ovo.
#musvdg
Koji retardi. Klub im prvi na tabeli a oni se raduju sto je Bobic otisao iz Veleza. Za ne povjerovat koji smo im kompleks nabili1922VFC1981 je napisao/la:Da nema par ovih levata iz tuzle tacno bi se moglo zakljucat ovo.
Ma za nepovjerovat

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
a i jedna mostarka koja je meni i mojoj raji rentala apartman u juluCocaine je napisao/la:Poznata mi ta recenica. Cesto je izgovarala jedna mostarka koja se sretno udala u Tuzlistaragarda je napisao/la:ode i Bobic....ko ostane zadnji nek ugasi svjetlo..buuuaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kad se ugasite na kraju sezone rentajte petokraku
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa normalno da se moze zakljucat al ljudi ipak hoce da sezona formalno zavrsi1922VFC1981 je napisao/la:Da nema par ovih levata iz tuzle tacno bi se moglo zakljucat ovo.
Ovaj staragarda je iz sela tojšići. To mi je rekao jedan forumaš sa teme slobode koji ga poznaje pa tako da ljubav prema tom tuzlanskom klubu njemu nists ne znaci jer je u njegovom selu poslovica nek komsiji crkne krava svetinja. Slušaj tojšički lipicaneru haj žibje s teme. Idi trijebi kukuruz

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
odakle ti to za tojsickog lipicaneraCocaine je napisao/la:Ovaj staragarda je iz sela tojšići. To mi je rekao jedan forumaš sa teme slobode koji ga poznaje pa tako da ljubav prema tom tuzlanskom klubu njemu nists ne znaci jer je u njegovom selu poslovica nek komsiji crkne krava svetinja. Slušaj tojšički lipicaneru haj žibje s teme. Idi trijebi kukuruz![]()
![]()
Tebi bola neko može samo štalu rentatstaragarda je napisao/la:odakle ti to za tojsickog lipicaneraCocaine je napisao/la:Ovaj staragarda je iz sela tojšići. To mi je rekao jedan forumaš sa teme slobode koji ga poznaje pa tako da ljubav prema tom tuzlanskom klubu njemu nists ne znaci jer je u njegovom selu poslovica nek komsiji crkne krava svetinja. Slušaj tojšički lipicaneru haj žibje s teme. Idi trijebi kukuruz![]()
![]()
![]()
.....bas to mi je govorila i dama sto mi apartman dole rentala
![]()
![]()
![]()
![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sve si pogodioCocaine je napisao/la:Tebi bola neko može samo štalu rentatstaragarda je napisao/la:odakle ti to za tojsickog lipicaneraCocaine je napisao/la:Ovaj staragarda je iz sela tojšići. To mi je rekao jedan forumaš sa teme slobode koji ga poznaje pa tako da ljubav prema tom tuzlanskom klubu njemu nists ne znaci jer je u njegovom selu poslovica nek komsiji crkne krava svetinja. Slušaj tojšički lipicaneru haj žibje s teme. Idi trijebi kukuruz![]()
![]()
![]()
.....bas to mi je govorila i dama sto mi apartman dole rentala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hajd vozdrica,levatino
U njihovom dijelu Mostara su samo štale i ostale

Ne zanima me tvoj medeni mjesec i gdje si ga proveo sa svojom ženom
nego de nam malo detaljnije kako je krenula ljubav prema slobodi ono kad je dedo sedamdesetih došao iz tojšića u tuzlu da proda bika a potrefila se tekma

I 7 hiljada mrtvih od toga 2000 djece. Neka lakapo ako se ne znas zayebavatcadillac je napisao/la:U njihovom dijelu Mostara su samo štale i ostale![]()
![]()
E jado jadni.
ostao je i stari derbi u Rodoču Branitelj -Velež very sooncadillac je napisao/la:U njihovom dijelu Mostara su samo štale i ostale![]()
![]()
ako se do tada ne raspadnu skroz
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)