FK Velež (opšte diskusije)

Cocaine
Kontakt:

Re: FK Velež (opšte diskusije)

Post Postao/la Cocaine » 28 dec 2015, 21:53

fukaratz je napisao/la:pastrmka umjesto sto pametujes i nabijas postove sa raznih profila, zasto se ne skupite pa se nayebete mame nekome iz uprave kluba, ako ovako nastavite sa osipanjem igrackog kadra druga polusezona ce biti blamiranje totalno :!: ja ne znam da li je iko ostao od iole ozbiljnijih igraca mozda Skaljic, Demic....... zalosno
Eto vi ste se okupljali i yebavali majke. Daj bjezi bola. Jesi to ko dobar ti samnom pa ono nesto. Žibje kakvi profili jedan imam ovaj šošonu i imao sam nedavno onaj kaubojski kad sam vam čitav pdf na qurcu pronosao :urnebes: :urnebes:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 dec 2015, 22:01

Cocaine je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:pastrmka umjesto sto pametujes i nabijas postove sa raznih profila, zasto se ne skupite pa se nayebete mame nekome iz uprave kluba, ako ovako nastavite sa osipanjem igrackog kadra druga polusezona ce biti blamiranje totalno :!: ja ne znam da li je iko ostao od iole ozbiljnijih igraca mozda Skaljic, Demic....... zalosno
Eto vi ste se okupljali i yebavali majke. Daj bjezi bola. Jesi to ko dobar ti samnom pa ono nesto. Žibje kakvi profili jedan imam ovaj šošonu i imao sam nedavno onaj kaubojski kad sam vam čitav pdf na qurcu pronosao :urnebes: :urnebes:
klosaru s tobom ni rodjena mati ne zeli biti dobra, nego je ironicno da pametujes i postavljas slike a tolka armija navijaca koju spominjes qurcem ne mrda :facepalm:i ko kaze da nismo nista poduzimali, to sto ti ne saznas neke stvari ne znaci da se lopovima nije prijetilo ili ih fizicki napadalo :!: kako god bit ce nam zadovoljstvo da vas nabusimo na onom seljackom terenu iduce polusezone :kafa:
Sloboda Tuzla

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 28 dec 2015, 22:06

:urnebes: :urnebes: :urnebes: kad ga zabijem čobanu pa podivlja :rol: njiiiiiiiiiha :urnebes: :urnebes:

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 28 dec 2015, 22:29

koji je ovaj papan iz vrapčića,eklatantan primjerak babuna iz zaseoka vrapčići ahahahahahaha
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 dec 2015, 22:58

ode i Bobic....ko ostane zadnji nek ugasi svjetlo..buuuaaaaaa :urnebes: :urnebes: :urnebes: :wave: :wave:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 28 dec 2015, 23:01

staragarda je napisao/la:ode i Bobic....ko ostane zadnji nek ugasi svjetlo..buuuaaaaaa :urnebes: :urnebes: :urnebes: :wave: :wave:
Poznata mi ta recenica. Cesto je izgovarala jedna mostarka koja se sretno udala u Tuzli :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 28 dec 2015, 23:05

Da nema par ovih levata iz tuzle tacno bi se moglo zakljucat ovo.
#musvdg

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 28 dec 2015, 23:06

1922VFC1981 je napisao/la:Da nema par ovih levata iz tuzle tacno bi se moglo zakljucat ovo.
Koji retardi. Klub im prvi na tabeli a oni se raduju sto je Bobic otisao iz Veleza. Za ne povjerovat koji smo im kompleks nabili

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 28 dec 2015, 23:09

Ma za nepovjerovat :urnebes: :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 dec 2015, 23:10

Cocaine je napisao/la:
staragarda je napisao/la:ode i Bobic....ko ostane zadnji nek ugasi svjetlo..buuuaaaaaa :urnebes: :urnebes: :urnebes: :wave: :wave:
Poznata mi ta recenica. Cesto je izgovarala jedna mostarka koja se sretno udala u Tuzli :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:
a i jedna mostarka koja je meni i mojoj raji rentala apartman u julu :urnebes: :urnebes: ...kaze,mora se sama snalazit.... nema joj od covjeka nista. .ostavio nju da radi a on prsnuo radi veleza...ne prestaje rolat vutru :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...visi dan i noc po nekakvim forumima i prosipa satrologiju :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
kad se ugasite na kraju sezone rentajte petokraku :urnebes: :urnebes: :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 dec 2015, 23:12

1922VFC1981 je napisao/la:Da nema par ovih levata iz tuzle tacno bi se moglo zakljucat ovo.
pa normalno da se moze zakljucat al ljudi ipak hoce da sezona formalno zavrsi :urnebes: :urnebes: ...pa onda kljucic u bravic :urnebes: :urnebes: ...osim ako ne izroni :rol: :rol:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 28 dec 2015, 23:13

Ovaj staragarda je iz sela tojšići. To mi je rekao jedan forumaš sa teme slobode koji ga poznaje pa tako da ljubav prema tom tuzlanskom klubu njemu nists ne znaci jer je u njegovom selu poslovica nek komsiji crkne krava svetinja. Slušaj tojšički lipicaneru haj žibje s teme. Idi trijebi kukuruz :urnebes: :urnebes: :wave:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 dec 2015, 23:16

Cocaine je napisao/la:Ovaj staragarda je iz sela tojšići. To mi je rekao jedan forumaš sa teme slobode koji ga poznaje pa tako da ljubav prema tom tuzlanskom klubu njemu nists ne znaci jer je u njegovom selu poslovica nek komsiji crkne krava svetinja. Slušaj tojšički lipicaneru haj žibje s teme. Idi trijebi kukuruz :urnebes: :urnebes: :wave:
odakle ti to za tojsickog lipicanera :? :? .....bas to mi je govorila i dama sto mi apartman dole rentala :shock: :shock: :o :urnebes: :urnebes:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 28 dec 2015, 23:18

staragarda je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Ovaj staragarda je iz sela tojšići. To mi je rekao jedan forumaš sa teme slobode koji ga poznaje pa tako da ljubav prema tom tuzlanskom klubu njemu nists ne znaci jer je u njegovom selu poslovica nek komsiji crkne krava svetinja. Slušaj tojšički lipicaneru haj žibje s teme. Idi trijebi kukuruz :urnebes: :urnebes: :wave:
odakle ti to za tojsickog lipicanera :? :? .....bas to mi je govorila i dama sto mi apartman dole rentala :shock: :shock: :o :urnebes: :urnebes:
Tebi bola neko može samo štalu rentat :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 dec 2015, 23:25

Cocaine je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Tebi bola neko može samo štalu rentat :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol:
sve si pogodio :( :( ...i u stali smo bili....prenjelo nas,jbg :D :D ...sta ti je jos pricala :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
hajd vozdrica,levatino :urnebes: :urnebes: :wave: :wave:

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 28 dec 2015, 23:27

U njihovom dijelu Mostara su samo štale i ostale :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 28 dec 2015, 23:29

Ne zanima me tvoj medeni mjesec i gdje si ga proveo sa svojom ženom :urnebes: :urnebes: nego de nam malo detaljnije kako je krenula ljubav prema slobodi ono kad je dedo sedamdesetih došao iz tojšića u tuzlu da proda bika a potrefila se tekma :urnebes: :urnebes: :rol:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 28 dec 2015, 23:31

cadillac je napisao/la:U njihovom dijelu Mostara su samo štale i ostale :urnebes: :urnebes: :urnebes:
I 7 hiljada mrtvih od toga 2000 djece. Neka lakapo ako se ne znas zayebavat

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 dec 2015, 23:52

E jado jadni.

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 29 dec 2015, 08:21

cadillac je napisao/la:U njihovom dijelu Mostara su samo štale i ostale :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ostao je i stari derbi u Rodoču Branitelj -Velež very soon :urnebes: :urnebes:
ako se do tada ne raspadnu skroz
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Cuspajz, denimen99, jurisicduska, ristagrad, TylerBurey i 27 gostiju.